Qstock

Qstockin päi­vä­koh­tais­ten lippujen myynti alkoi, uusia esiintyjiä muun muassa JVG ja Battle Beast

KUVA: Matti Räty
Qstock 30.1.2020 9:32
Heidi Peltonen

Qstock on julkistanut uusia esiintyjäkiinnityksiä ensi kesän festivaalille. Viimeisimpiä kiinnityksiä ovat JVG, Elastinen ja Battle Beast.

Festivaalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa Volbeat, The Darkness ja Amaranthe. Qstockin ohjelmistoa täydennetään vielä kevättalven aikana. 

Festivaalin päiväkohtaisten lippujenmyynti on alkanut tänään Ticketmasterin myyntikanavilla. Aiemmin saatavilla on ollut vain kahden päivän lippuja.

Myös yli 60-vuotiaiden Enemmän Elämää -lippupaketit ovat nyt myynnissä Liikuntakeskus Hukassa Oulussa. Paketti sisältää kahden päivän Qstock-lipun lisäksi Liikuntakeskus Hukan päiväajan jäsenyyden 12 päiväksi ja Kaleva Digi –tilauksen kuukaudeksi. Tuotto lippupakettien myynnistä ohjataan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoimintaan.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 24.-25. heinäkuuta.

Perjantain esiintyjät ovat: Amaranthe, Atomirotta, BEHM, Elastinen, Ellinoora, Ensiferum, Herra Ylppö & EX, IBE, JVG, Kuumaa, Maustetytöt, Nelli Matula, Pyhimys, Radiopuhelimet ja Vesala.

Lauantain esiintyjät ovat: ABREU, Battle Beast, Chisu, Cledos, J. Karjalainen, JC Stewart, Jinjer, Lähiöbotox, Mariska, SANNI, The Darkness, Volbeat ja Xysma.

MAINOS

Kommentoi

No nyt jää väliin, liian huono kattaus kun ei sytytä yksikään yhtye ja abreu on boikotissa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kovin alkaa kääntyä tämä artistikattaus kohti suomirap/pop meininkiä, samalla kävijätkin nuorentuu....ehkä se on tarkoituskin. Alkaa muistuttamaan Ruis”rock” tapahtumaa....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No ei ole häävi kattaus. Joka vuosi samoja keskinkertaisia artisteja, joilla vapaalippu tapahtumaan: esim Radiopuhelimet. Olisi kiva nähdä uusia nousevia ja nimenomaan esimerkiksi oululaisia bändejä. Lisäksi metallimusiikin kattaus on pieni, vaikka olemme ns: suomen metallikaupunki. Qstockin alkuaikoina kattaus oli enemmän metalli/rock painotteinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

16.2.
CNN: Yli tuhat USA:n oikeusministeriön ex-työntekijää vaatii ministerin eroa – Barrin epäillään taipuneen Trumpin painostukseen
16.2.
Uusien elämysten iltapäivä – Lentopalloseura Etta sai Iissä uusia ystäviä: "Tällaiset pelit ovat lajille älyttömän tärkeitä" Tilaajille
16.2.
Son Tottenhamin sankari – Arsenal juhli murskavoittoa
16.2.
Hallitus aikoo muuttaa potilasdirektiivin toimeenpanoa sote-uudistuksen yhteydessä
16.2.
Miten hallita aikaa niin, että rentoutumisellekin jää tilaa? Oululaisopiskelija: "Tärkeintä jaksamiselle on ehtiä möllöttää välillä kotona"
16.2.
Iin uudessa liikuntahallissa lähes 500 katsojaa, Ettan peliesitys ei riittänyt
16.2.
Lentopallohuumaa Iissä – nimikirjoitukset menivät kuin kuumille kiville, vaikka Ettan esitys pelikentällä jäi pahasti vajaaksi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa ja Keski-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.
Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Lapissa lumisateen vuoksi.

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta aluksi, tuulen nopeus puuskissa 25 m/s.
Maan etelä- ja itäosassa sekä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Etelä-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

158 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi asuntojen arvo laskee koko suomessa?

kysykääpä itseltänne että missäpäin oulua haluaisitte asua, jos olisi varaa. Siellä eivät hinnat laske. Kaikki eivät näe... Lue lisää...
Sijaintisijainsijain...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image