Qstock

Qstockin lau­an­tai­päi­vän liput myytiin loppuun – festivaali kertoo lipunmyynnin sujuneen edellisvuosia vilkkaammin

Qstock on ollut loppuunmyyty kuutena kesänä peräkkäin. Tämän kesän lauantain päiväliput myytiin loppuun vajaat seitsemän viikkoa ennen festivaalia. KUVA: Matti Räty
Qstock 11.6.2019 9:40 | Päivitetty 11.6.2019 9:45
Mirko Siikaluoma

Qstock kertoo lauantain päivälippujen olevan loppuunmyyty jo vajaat seitsemän viikkoa ennen festivaalia. Lauantaiksi festivaalille haluavien mahdollisuutena on yhä hankkia kahden päivän lippu tai pääsyn VIP-alueelle lauantaiksi oikeuttava lippu.

Festivaali kertoo, että lipunmyynti on sujunut tänä vuonna edellisvuosia vilkaammin ja yli 60 prosenttia VIP-alueelle oikeuttavista lipuista on löytänyt ostajansa. Yksittäisiä asiakkaiden varaamia lauantain päivälippuja saattaa vielä vapautua Ticketmasterin myyntikanaville lähipäivien aikana, Qstock-organisaatio huomauttaa.

– Festivaalin lipunmyynti lähti jo joulunmyynnin yhteydessä vahvasti käyntiin, ja suunta on säilynyt samana. Suosittelemme hankkimaan lipun viralliselta myyntikanavalta, sillä väärennöksiä saattaa olla liikkeellä. Kaikkien lippujen aitous tarkistetaan, festivaalin viestintäpäällikkö Niina Ristolainen muistuttaa.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 26.–27. heinäkuuta. Qstock on ollut loppuunmyyty jo kuutena kesänä peräkkäin. Viime vuonna tapahtuma keräsi 35 000 vierasta kahden päivän aikana.

Tänä kesänä Qstockissa nähdään 60 esiintyjää kuudella eri lavalla. Festivaalilla esiintyvät muiden muassa Thirty Seconds To Mars, The Offspring, Ville Valo & Agents ja Airbourne.

MAINOS

Kommentoi

Kattokaapa Laukaalla John Smith festareiden esiintyjät. On esiintyjät ihan eri sarjasta! 3pv samalla hinnalla kuin "pilipali" Qstock!

Qstockiin joka vuosi samat sekundalaulajat Sannia, Chisua, Anna Puuta, Kasmiria jne. Yäk!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tärkeintä onkin määrä, ei laatu. Tuntuu, että osa esiintyjistä jopa maksaa siitä, että pääsee esiintymään festareilla :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jared Leton bändi kerää laajalta alueelta faneja, veikkaisin jos kelit on festareiden aikaan huonot niin voi olla aika hiljaista tai jopa paljon "myydään lippu" ilmoituksia tarjolla

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi Suomella menee niin kuin menee?

Suomella menee ihan hyvin ja suomalaiset ovat myös hyvin arvostettuja ihmisiä maailmalla. Osa aloittajan mainitsemista ... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image