Qstock

Qstock yhteistyöhön design-yritys Vallilan kanssa – muun muassa Pikisaari, Rautasilta ja toriaitat koristavat fes­ti­vaa­li­kas­sia

Vallilan Oulu-kuosi koristaa Qstockin tulevan kesän festivaalikangaskassia. KUVA: Vallila
Qstock 24.1.2019 9:44 | Päivitetty 24.1.2019 10:59
Mirko Siikaluoma

Qstock ja kotimainen design-yritys Vallila aloittavat yhteistyön festivaalikassien merkeissä. Tulevan kesän festivaalikangaskassissa nähdään Oulun keskustasta tuttuja maisemia.

Qstockin festivaalikangaskasseihin painetaan tekstiilitaiteilija Matleena Issakaisen suunnittelema, festivaalia varten uusittu Oulu-kuosi. Puuvillaista Vallila X Qstock -kangaskassia valmistetaan rajallinen määrä ja se tulee myyntiin toukokuussa.

– Oulu-kuosi on tuonut iloa asiakkaillemme ympäri Suomen ja kaikilla leveysasteilla. Uusia värityksiä toivotaan koko ajan lisää, ja vastaamme kysyntään jo keväällä. Halusimme kuitenkin tehdä jotain spesiaalia Qstockin kanssa ja omistaa erikoiserän festarikasseja kunnianosoituksena inspiroivalle kaupungille ja sen kulttuurielämälle, Vallilan festivaaliyhteistyöstä vastaava Henry Ahlavuo kertoo.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella 26.–27. heinäkuuta. Kuutena vuotena loppuunmyyty festivaali keräsi viime kesänä 35 000 kävijää rikkoen aiemman yleisöennätyksensä 3000 kävijällä. Vallila on aiemmin tehnyt festivaaliyhteistyötä seinäjokisen Provinssi-festivaalin kanssa.

Korjaus 10.57: Qstock järjestetään 26.–27. heinäkuuta. Ei kesäkuussa kuten jutussa aiemmin mainittiin.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (42)

On kyllä hupaisa lukea näitä kommentteja - miten ihmeessä tästä kivasta kangaskassistakin saadaan aikaan tuommoinen itku ja valitus? Sehän on vain hyvänen aika kassi - ei mikään poliittinen kannanotto. Jos me alkaisimme tutkimaan kaiken mitä ostamme ja mukanamme kannamme, yrityksien omistuksia myöten, kuinkahan moni periaatteen ihminen kulkisi ympäriinsä ilman rihman kiertämää...Minä aion ainakin ostaa tuon kivan ja viattoman kassin ja kannan sitä ylpeänä, kotikaupungin kauniita maisemia ihaillen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ovat kyllä aika hienoja, ja ostankin noita heti useampia. Saapa nähdä minne noita tulee myyntiin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno! Ostan, kun tulen kotikaupunkiin festareille vierailemaan. Valittajat ostakoot sitten vaikka Arinan muovikasseja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Köyhälle kaikki maksaa. Tosin tuo tuskin maksaa paljoa ollakseen noin laadukas ja hieno.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä onneksi tarvi lähtä sen takii vaa festareille että saisi kassin...
Esim. eräs Oululainen Kotiompelimo kun on kehitellyt oman oulu kuosinsa jo vuonna 2006-2007
ja saa vaikka kaikki kodintekstiilit ja asusteetki samalla kuosilla :)
Takuuvarmasti on käsin painettuja... ei millään koneella tuotettua jossain merten takana.
SE jos mikä on kotimaista käsityötä!
-Narulla-

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Berner on kyntensä näyttänyt. En ole koskaan toista yhtä itseriittoista ihmistä nähnyt, jonka todellisuudesn taju on täysin hämärtynyt. En voi missään nimessä hyväksyä moista omissa arvoissani.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaa mieltä. Muuten tuote kiinnosti mutta kun näin yrityksen omistajan niin kiinnostus lopahti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lisäys aiempaan kommentttiini. Narina jatkuu vaan yhdestä kangaskassista. Festari on hyvä ja tarpeellinen ja sinne menee ne jotka haluaa nauttia musiikista joko kangaskassilla tai ilman. Narisijan kannattaa katsoa ympärilleen kuinka neutraaleja omat varusteet ovat etnisesti ja poliittisesti. Hämmästyt varmasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kai nuissa kasseissa on seurantajärjestelmä, niin saadaan verotettua jokainen liikkuja todellisten kilometrien mukaan? Eikä ainakaan lisää kiinnostusta festareita kohtaan. Meinaan että kyseisen Vallilan omistajan kaikki ideat on olleet katastrofaalisia. Sama karma seurannee Qstockiakin. Tuskin tuosta yhteistyöstä ainakaan hyvää seuraa vaan täydellinen katastrofi on jo kulman takana odottamassa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

...olisit aivan liekeissä jos ilmaiseksi saisit Vallilan tuotteita ja kohta olisi tupperware kutsut, jossa ihastelisitte Vallilan tuotteita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jahas kärpät ja qstock ryhtyivät politkoimaan. Kassin nimikin on festi-vaalikassi ;-)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen myös sitä mieltä, että yhteistyökumppaneilla ei pitäisi olla poliittisia sidoksia. Väistämättä tulee mieleen, että halutaan kannattaa tiettyä puoluetta ja olisko vähän sellaista hyvä veli meininkiä. Mietin muuten aina, että näkyykö torin aittojen luota oikeasti kahvilan torni ja Pikisaaren talot yhtä aikaa vai onko vain taiteilijan näkemys asiasta? Sinänsä ihan kivoja nämä kaupunkikankaat, vaikka en Vallilaan suosikkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mää kait ostan heti tuommosen kassin ja oon ostanu jo lipukki vestareile. aina sitä joku jaksaa nillittää Berneristä, mutta täsäki mennee mielipiteet ja faktat sekasi, katteelliset ne vaa huutelee ja karavaani se vaan kulukee. Kiitos Kärpät,mää ootan että tulis vielä joku jymypukku isokova essiintyjä :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin se vakka kantensa valitsee. Huomioimatta on jäänyt, että kun jollekin kumartaa niin samalla toisille pyllistää. Tällä yhteistyökumppanilla on aikamoisia luurankoja kaapissaan. Paha virhearviointi Qstockilta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En tosiaan osta lippua Qstockin festareille ja syy on Vallila. En politikoi mutta Vallila on Anne Bernerin omistama yritys ja siinä menee Kärppien pelit joihin loppuu lipun osto nyt. Miettikää Kärppätoimistolla mitä teettte ja mitä rättejä festareille tuotte. On aivan turhaa jos yhteistyö kumppani Vallila ihmetellä jos väki kaikkoaa katsomosta. Jos jääkiekkoseura politikoi niin loppuu kannatus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (42)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

249 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Tämä kehitys tulee vielä näyttään että työläisellä ei ole mitään vaikutus kanavaa etujensa ajamiseen. Työnantajat tulee ... Lue lisää...
Kertokkeepa

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.11.

Fingerpori

12.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image