Qstock

Qstock täydensi kesän kattausta 13 esiintyjällä – uusia nimiä ruotsalainen Miriam Bryant ja irlantilainen Bry

Irlantilainen laulaja-lauluntekijä Bry nähdään Qstockissa ensi kesänä. KUVA: ALEXANDRA WEY / EPA
Qstock 30.3.2017 21:33 | Päivitetty 30.3.2017 21:37
Kaleva

Oulun Qstock-festivaalin tuorein esiintyjäkiinnitys on laulaja-lauluntekijä Miriam Bryant Ruotsista. Ensimmäinen levynsä vuonna 2013 julkaissut artisti teki läpimurron vuonna 2015 länsinaapurin Vain elämää -ohjelmassa Så mycket bättressä.

Qstockiin saapuu myös irlantilainen laulaja-lauluntekijä Bry, joka aloitti uransa julkaisemalla musiikkiaan Youtubessa. Viime vuonna Bry keikkaili Twenty One Pilotsin maailmankiertueen lämmittelijänä muun muassa Helsingin jäähallissa. Esikoisalbumi Bry julkaistiin marraskuussa.

Festivaalin uusia kotimaisia kiinnityksiä ovat Mikael Gabriel, Ville Laihialan uusi bändi S-Tool, Reino Nordin, Santa Cruz, Poets of the Fall, Ida Paul & Kalle Lindroth, Mokoma akustisena, Disco Ensemble, Kuningasidea, Pariisin Kevät ja Pete Parkkonen.

Jo aiemmin Qstock on kertonut, että festivaalilla nähdään Marilyn Manson, Danko Jones, Alice Cooper, JP Cooper, Amaranthe, The Charm The Fury ja Imperial State Electric.

Kotimaisista artisteista esiintymisensä Qstockissa ovat aiemmin varmistaneet myös Profeetat, Haloo Helsinki!, Chisu, Antti Tuisku, Kaija Koo, JVG, Michael Monroe, Roope Salminen & Koirat, SANNI, Ellinoora, Egotrippi, Stam1na, Radiopuhelimet, Turmion Kätilöt, Pauli Hanhiniemen Retkue, Apulanta, Atomirotta, Jenni Vartiainen, Battle Beast ja Teflon Brothers.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 28.–29. heinäkuuta.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Ei vakuuta esiintyjät vieläkään. Näyttää siltä että tämä kesä jää väliin tuollaisella kattauksella. Ei hyvä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alice Cooperia kävin 80 luvulla katsomassa. Vois mennä verestämään muistoja. Vieläköhän kengät hukkuisi mutakentälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan loistavaa Oulun Kärpät! Kaikki artistit huippuluokkaa ja jokainen genrensä parasta! Kaikki eivät vain ymmärrä, että festivaali on tapahtuma joka kattaa nipun huippu esiintyjiä ja kaikille jotain, eikä vain tietystä musiikki suuntauksesta tykkäävien lempi bändejä.. !!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missä Metallica, Queen, Led Zeppelin, AC/DC, Beatles, John Lennon, CCR jne... aina vann jotain lippis päisiä räppäreitä huoh

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osaa noista bändeistä on aika vaikea saada yhtään mihinkään mutta suurin syy on se, että me olemme täällä periferiassa ja todella pieni maa ja kaupunki niin siksi emme osu minkään reitin varrelle kun orkesterit on kiertueella. On vielä yksi syy miksi emme näe täällä esim. AC/DC:tä ja se on raha jos ne nyt vaikka tuonne Raattiin saataisiin sopimaankin,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Otetaan halpoja kotimaisia "artisteja" niin paljon kuin löytyy jotka jo muutenkin kiertävät täällä jokaisen baarin nurkan että saadaan voitto maksimoitua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puhut asiaa. Meidän pitää syrjäytyneen pienen maan ja kaupungin kansalaisina lyödä viisaat päämme yhteen ja otettava selville, mitä maantieteellisiä reittejä orkesterit kiertueillansa käyttävät? Sitten hankiikaamme reitin varrelta maa-alue ja rakentakaamme siihen uusi kaupunki ja jossa uusi rotuaari palloinneen kaikkineen.
Maisemasi rahaongelman ratkaisemiseksi ehdotan korotettavaksi hulevesimaksuja.

Näin edeten ja toimien ovat mahdollisuuttemme nähdä ja kuulla suosikkiorkestereitamme kasvaneet huomattavasti paremmiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

John Lennon myös kiinnostaisi! Jos tulisi niin saattaisin harkita lipun ostamista. Johnny Cash myös.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo ehdottomasti nämä joka festarin joka vuotiset rääkyjät. Sitten itketään että Alice Cooper on jo nähty 80-luvulla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alice Cooper on nähty jo 70-luvulla Oulussa mutta sitä ei näköjään muista kuin yli 50 vuotiaat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

14.12.
Erikoiskuljetus liikkuu Oulun seudulla sunnuntain vastaisena yönä, liikenne pysäytetään ajoittain
14.12.
Kysely: Lähes puolet suomalaisista vastustaa Nato-jäsenyyttä, 22 prosenttia haluaisi liittyä sotilasliittoon
14.12.
BBC:n dokumentti Iistä kiinnosti kansalaisia
14.12.
BBC:n tuore dokumentti Iin ilmastoteoista kiinnosti kuntalaisia Huilingin näyttämöllä – "Kyllä se varmaan ihan oikean ja tasapuolisen kuvan antoi" Tilaajille
14.12.
Raviurheilun supertähti oli voitokkaana Rovaniemellä ja ehti myös poroajelulle – "Porolla ajaminen poikkesi ravihevosista siinä, etten löytänyt mistään jarrua"
14.12.
Tuomas Kettunen, 27, taituroi klassisen saralla – elokuva ja musiikki kulkevat sulassa liitossa oululaislähtöisen säveltäjän matkassa
14.12.
Norwichin päävalmentaja: Teemu Pukilta luultavasti murtui varvas

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image