Qstock

Qstock on loppuunmyyty, järjestäjä varoittaa vää­ren­ne­tyis­tä lipuista

Jonojen välttämiseksi liput kannattaa vaihtaa rannekkeisiin etukäteen. KUVA: Maiju Torvinen
Qstock 22.7.2014 11:10
Kaleva

Qstock-festivaali on myyty loppuun jo ennakkoon, eli festivaalin portilla ei ole lipunmyyntiä lainkaan.

Festivaalikoordinaattorii Niina Ristolainen varoittaa myös mahdollisesti liikkeellä olevista väärennetyistä lipuista.

"Nyt kun lippuja ei ole riittänyt kaikille halukkaille kannattaa myös olla erityisen varovainen lippuja ostettaessa muun muassa netin välityksellä, väärennöksiä saattaa olla liikkeellä", Ristolainen sanoo.

Viikonlopun aikana festivaaleilla vierailee 30 000 ihmistä.

Qstockin kahden päivän lippujen vaihto rannekkeiksi alkaa tänään ja jatkuu perjantaihin. Järjestäjät suosittelevat lipun vaihtamista vaihtopisteissä etukäteen jonojen välttämiseksi.

Yhden päivän lipun voi vaihtaa rannekkeeseen vain festivaalialueella kyseisenä päivänä.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa ensi viikonloppuna.

Katso Qstockin esiintyjät ja aikataulut!

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (25)

No nii, tätä uutista on ootettukki, nyt alan myymään muutaman lipun, viimekesänä sain 2pv lipusta 180€/lippu kun perjantaina portin nurkilla myin 3kpl lippuja, nyt varauduttu pikkusen usiammalla, bisnes kannattaa varsinki kun firman kulttuuriseteleillä muutaman ostin ns ilimaseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki tapahtumat, joihin osallistuu enemmän kuin viisi henkeä tulee kieltää!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täytyy sanoa että Qstock on ainoa festari joissa joutuu jonottamaan joka paikassa aivan liikaa! Ei näytä järjestäjät ottavan opikseen edellisistä vuosista. No, onneksi sinne ei ole pakko mennä, eipä tuo esiintyjäkaartikaan TAASKAAN ollut kummoinen. :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huomaa ettet ole käynyt Oulun ulkopuolella festareilla. Jos paikassa on 30 000 ihmistä, niin eikös jonottaminen ole aika luonnollista? Kaikki pitäisi saada mulle heti nyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On ne jotai ottanu opiksi ku vessoja lisätty 20% viime vuodesta ja esim Rytmirannan anniskelupiste kasvatettu kahdeksankertaiseksi :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko pakko myydä noin täyteen? Loppuillasta on niin ahdasta ettei mahdu edes liikkumaan ja siitä on nautinto kaukana :(

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mahtuuhan siellä kulkemaan hyvinki. Kyllä siellä viime vuonna mahtu kulkemaan loistavasti

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Loppuunmyyty, eikä ole edes kummoinen esiintyjäkaarti?? No, milloinpa sitä festareille oltaisiinkaan menty musiikin takia...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse menen Qstockiin lähinnä morjestamaan tuttuja ja pitämään hauskaa. Pari kiinnostavaa bändiäkin on molempina päivinä, jotka ajattelin katsastaa, jos ehdin. Musiikkihan jää usein taka-alalle monessa muussakin musiikkitapahtumassa. Esimerkkinä voisi olla muun muassa Madetojan salissa olevat klassiset konsertit, jossa usein ollaan sen vuoksi, että halutaan antaa itsestään sivistynyt kuva vaikka itse musiikki ei kiinnostaisi yhtään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ja luuletko että menisin ihmettelemään ketä on madetojan salilla? höpöhöpö..kun se musiikki siellä on pääasia, menen, kuuntelen ja luikin mietteissäni pois. aivan sama ketä siellä on muita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"ootko käynyt oopperassa, ootko kunnon ihminen" laukoi aikoinaan Junnu Vainio. Tämä liennee aika totta, että niissä ympyröissä pyörii ihmisiä aivan toisia ihmisiä varten. Kaverinikin kertoi kerran joutuneensa vähän väkipakolla oopperaan Pietarissa silloisen tyttöystävänsä painostuksesta. Koko homman paras anti oli väliaika, tarjoilu pelas hienosti !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se, että esiintyjäkaarti ei sun ja sun kavereiden mielestä ole kummoinen ei tarkoita sitä, ettekö muut voisi löytää sieltä mieleistänsä musiikkia. Kummaa nillitystä aina jos bändit ei nyt satu ihan oman musiikkimaun mukaan menemään. Newsflash, ihmiset nyt tykkää eri asioista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Netti ja fb täynnä lippujen ostoilmoituksia pari päivää ennen festaria, ja liput on tullut myyntiin joulukuussa :) ennakointi kannattaa :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivomme komiaa ilimaa ja kunnon meininkiä sekä hyvvää käyttäytymistä, kuten ennenkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (25)

Uutisvirta

68
OYSin parkkitalo suljetaan viikonvaihteessa – purkutyöt muuttavat kevyen liikenteen reittejä sairaala-alueella
44
Sipilä hallituksen neuvottelusta: "Nyt on kyse ensisijassa kansainvälisten sopimusten tulkinnasta, ei niiden muuttamisesta "
36
Oulussa tähän mennessä talven kylmin päivä, pakkasta 25,2 astetta – sunnuntaiaamuna pakkanen voi paukkua vielä kylmempänä
29
Äänestys osoitti, että oululaiset haluaisivat Lammassaareen tanssipaviljongin – Tango selvisi voittajaksi tiukassa kisassa
26
Kiireellisellä hälytystehtävällä ollut poliisiauto suistui yöllä tieltä Raahessa väistettyään rekkaa - molempien kuljettajien toimia tutkitaan
26
"Suunnittele ruokaostoksesi, ja vähennä liha- ja maitotuotteiden kulutusta" – SDP:n ilmasto-ohjelmassa päästöjä vähennetään viidellä toimenpiteellä
24
Kiertokaarelle jäi viime vuonna 7 000 tonnia jätettä, jolle etsitään paikkaa – Laanilassa poltetaan vain kotitalouksien jätteet

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

288 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko olet maksanut veroja palkastasi?

En ole tarkkaan laskenut, mutta noin miljoona euroa. Parisataatuhatta ajattelin vielä maksaa ennen kuin orava loikkaa py... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image