Qstock

Qstock loppuunmyyty - yli 60-vuotiaiden ilmaisliput peruttu

KUVA: Peura Pekka
Qstock 26.7.2013 14:34 | Päivitetty 26.7.2013 15:32
Kaleva

Qstockin kaikki 30 000 lippua on nyt myyty. Festivaalijärjestäjien mukaan porttiliput myytiin loppuun tunnissa.

Varttuneelle väelle Qstockin loppuunmyynti on ikävä juttu, sillä yli 60-vuotiaat olisivat päässeet festivaalialueelle ilmaiseksi, jos tapahtumaa ei olisi loppuunmyyty.

Festivaalikoordinaattori Niina Ristolainen kertoo, että joitakin ilmaislippuja ehdittiin tosin jakaa.

Myös alle 10-vuotiaille lapsille on luvattu ilmainen pääsy Qstockiin. He pääsevät yhä festivaalialueelle lipun ostaneen aikuisen seurassa. "Meillä on kiintiö lapsia varten", Ristolainen keroo.

Ristolainen sanoo, että festivaalien nettisivuilla on kerrottu siitä, että yli 60-vuotiaille ei jaeta vapaarannekkeita, jos festivaali on loppuunmyyty.

Lue lisää Qstock-juttuja. Katso myös festarikävijöiden kommentteja, twiittauksia ja kuvia festivaaleilta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (78)

Ärsyttää nämä kommentit jostain järjestäjien ahneudesta. Luuletteko että ne artistit sinne ilmaiseksi tulee tai että järjestäjille ei saisi jäädä koko vuoden työstä mitään käteen? Uskomattomia valittajia, kun tässä tapauksessa oli jo aikaa sitten selvillä että ilmaisliput iki-rokkareille tulevat kysymykseen vain jos tilaa jää. Etusija tottakai aina maksaville asiakkaille! Ymmärrettekö sitäkään että järjestäjä on myynyt lukuisille kojuille ja anniskelutiskeille oikeudet toimintaansa, ja nämä kojujen pitäjät odottavat että paikalle tulee maksavia asiakkaita. En oikein pysty kuvittelemaan bändi-paitaista kuuskymppistä enkä myöskään usko että patut vetävät kaljaakaan sen verran kuin joku 25v.
Eläkeläisfestarit erikseen jos bisnes kannattaa, jokainen voi yrittää järjestää näitä juttuja jos se niin helppoa on että kaikki sen osaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisin saanut ns. ilmaislipun tuonne mutten ottanut. Koska halusin nimenomaan tukea järjestäjiä, etenkin Forsten/Leskisen panostusta oululaiseen festarimeininkiin, ostamalla täysihintaisen lipun. Nyt vaan on hieman huono omatunto, että veinkö samalla jonkun +60 veteraanin paikan. Näitä tosin taitaa olla aika mahdoton laskeskella etukäteen. Teki niin tai näin niin aina joku kärsii. Samalla täytyy kiittää järjestelykoneistoa, on kyllä hengeltään yhdet Suomen positiivisimmat festarit. Mm. järkkärit on kohteliaita ja pitävät oikeasti huolta juhlijoiden hyvinvoinnista. Kättä lippaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olipa rasittavaa kuunnella Raatin uimahallilla vanhemman pariskunnan tyttären avautumista Qstockin työntekijälle siinä vähän ennen kello seitsemää. Nainen oli ostanut äidillensä lipun, mutta isänsä hän oletti pääsevän ilmaiseksi sisään. Koko jonotusajan kuuntelin sitä tappelua. Ei tainnut nainen millään ymmärtää mitä festarin loppuunmyyminen tarkoittaa, asiasta on tiedotettu monessa eri paikassa ja siltikin hän jatkoi haukkumista ja huutamista. Jos ei olisi ollut niin kiire festarialueelle, olisin käynyt sanomassa tälle sankarille että antaa olla ja painuu kotiansa keittämään vaikka nisukahvit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka vasta nelikymppinen olenkin niin jos liput luvstaan yli 60 v niin ne myös heille annetaan. Muuten hyvää ja pitkää tulevaisuutta q stockille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olin paikalla 1.30 hakemassa yli 60v lippu LOPUUN myytty menin lippu jonoon kumma juttu ostaa sai 2p.lipun Eikö tässä raha puhu.Eikö se niin ollut jos on loppuun myyty ei tipu yli 60v pippua?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä oli isännälle suuri pettymys kun ei päässyt Qstockiin, hehkutti koko kevään ja alkukesän et tänä vuonna pääsee ilmatteeksi kun on täyttänyt 60v. Oishan nuita lippuja voinu varata jonku verran näille ikirokkareille, mutta se rahanahneus tais voittaa :(

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rokkifestari ja 60+ ilmaisliput portilla. Tuskin kannattaa kadehtia. Ollaan alan tyypit sitä ikäluokkaa että suurinpiirtein kaikki rock-kulttuurin tähänastisesta historiasta on jo jollakin tavalla koettu. Kiinnostusta silti edelleen löytyy, sanoisin roppakaupalla. Esiintyjäkaarti tietysti karsii tai houkuttaa. Monet aikalaisistamme repii vielä täysiä katsomoita.
Vaikkei minulla mitään valtakirjaa olekkaan, uskaltaisin sanoa, että otamme tällaisen tarjouksen ilmaisesta lipusta kohteliaana eleenä vastaan. Jos sessio on loppuunmyyty niin se sitten on sitä kaikille tasapuolsesti. Senkin ymmärrämme. Kokemuksesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno ja asiallinen kommentti (Forever Young)!
Tähän on helppo yhtyä, eikä siihen ole mitään lisättävää, muuta kuin ROCK! :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

suuret ekaluokkalaiset taas itkemässä Tavjan laatimien etuuksien perään? "Mulle kaikki kiva eläkepäiville, kärsin niiin silloin viiskytluvun laihoina sotakorvausvuosina!"

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan mahtavaa, että tällainen köyhä osa-aikaduunissa käyvä opiskelija saa nauttia ilmaisesta musiikista! Oululaiset jaksavat valittaa ja mistä? Elämästä. Muuttakaa Kuusamoon jos ei elämisen ryske maistu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Marille vain terveisiä, että ei me Oululaiset valiteta, vaan tälle palstalle on pesiytynyt tyhjästä valittajia, jotka tuskin edes on Oulussa! Qstock on tänä vuonna erityisen hyvin onnistunut ja silloinhan kateus iskee joihinkin ihmisiin! Se on iso tapahtuma ja paikka maksimaallisen hyvä. Olen asunut monessa paikassa mutta Oulu on ylivoimaisesti paras, enkä lähde kuin väkivalloin pois. Aina kun käyn esim. Helsingissä sieltä haluaa pois, en tykkää olla!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asun länsi-tuirassa ja ihmettelen sitä, kun ei kuulu mitään qstockista. Vaikuttanee autoliikenne vieressä. Harmi, mukava olisi ollut parvekkeella kuunnella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt kun sirkus alakaa pikkuhiljaa hiljenee, niin voiki jo siirtyä keittiön avoimen ikkunan ääreen kuunteleen "iki-ihanaa" Qstockia! - Voe elämän kevät tätä maailman mölinää!!!!!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen muuten tasan tarkkaan sitä mieltä, että nämä kaiken maailman festarit pitäisi ihan oikeesti pitää jossakin syrjäisessä paikassa, eikä ihmisten kotien lähellä. Jokaisella on oikeus kotirauhaan. Mutta tuhannen taulapäät itsekkäät ihmiset eivät sitä asiaa ymmärrä. Pitää vain olla maailma mölyä täynnä 24 tuntia vuorokaudessa, että on muka niin vietävän hauskaa humalassa hoilata.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on elämä varmasti aika vaikiaa, kun nämäkin kaksi päivää vuodesta niin sattuvat. Otan osaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (78)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

230 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tuliko katsottua MOT työnvälityksestä

Mauno Koivisto siteerasi aikoinaan jotain henkilöä sanoin: "Tärkeintä ei ole päämäärä, vaan liike." Tässäkin asiassa tun... Lue lisää...
Rivien välistä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image