Qstock

Qstock-lippujen jäl­leen­myyn­ti­hin­nat huitelevat pilvissä

Ylimääräisille Qstock-lipuille riittää nyt kysyntää. KUVA: Joel Karppanen
Qstock 24.7.2014 6:08
Katja Kiiskinen, Kaleva

Qstock-festivaalin lippujen loppuunmyynti yllätti ihmiset tänä vuonna siinä määrin, että nyt lippukauppa käy kuumana internetissä.

Yksityishenkilöt kauppaavat lippujaan muun muassa sosiaalisen median osto- ja myyntipalstoilla sekä nettihuutokaupassa. Yksi oululainen Facebook-ryhmä keskeytti lippukaupan kokonaan.

Vielä viime viikolla Qstock-lippuja pystyi ostamaan myyntipisteistä normaaliin hintaan, mutta nyt kahden päivän lippujen hintapyyntö on pahimmillaan jopa 600 euroa. Normaaliin hintaan lippuja tuskin enää saa.

Festivaalipäällikkö Mikko Forstén arvelee, että suuri osa myyjistä on ihan rehellistä porukkaa.

Mukaan mahtuu todennäköisesti myös niin sanottuja lippu-trokareita, jotka ostavat ennakkoon useita lippuja ja myyvät ne kalliimmalla eteenpäin.

”Etelässä isoissa konserteissa tämä on suurempi ongelma kuin meillä, mutta tulevaisuudessa tällainen toiminta voi lisääntyä.”

Lue lisää 24.07.2014 Kalevasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (59)

ei pitäs antaa ennakkovarata kuin 1 lippu per henkilö, nii loppus tuo trokarointi.....typerää antaa varata 10 lippua ja sitten trokarit koittaa myydä ne hirveillä hinnoilla ja jos ei mee kaupaksi, niin ei tarvi niitä varattuja edes lunastaa, vaan ne menee lipunmyyntiin takas....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti joku työtön ja vähävarainen hoksasi tämän aikoja sitten ja osti myytäväksi asti lippuja. Suon täyvellisen syvämellisesti onnea ja tuloja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän sitä joulunakin pukit tienaavat hyvin kun juoksevat kilpaa pitkin kaupunkia :D sama juttu nyt. kaikilla hirveä ryysis ja paniikki näiden lippujen kans. en ymmärrä. enkä kyllä haluakaa :D

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

miten ei verottaja tee mitään näille mustanpörssin kauppiaille? Voisi pikkuisen seurata kuka on aina myymässä lippuja isolla voitolla.Jäisi myös väärentäjät kiinni

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kukaan ei ole niin tyhmä, että ostaa joitakin hititon Qstock-lippuja. Tuommoiset melusaastetta tuottavat jonnin joutavat tapahtumat pitäisi kieltää lailla ja soittajille pitäisi antaa pakolliset punkkirokotteet, jotta tuo halavatub renkutus loppuisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilmeisesti et kuunte musiikkia tai sitten musiikkimakusi poikkeaa huomattavasti valtaväestön musiikkimausta. Monta hyvää bändiä esiintymässä ja monia lupaavia nousevia ryhmiä. Oikein kivan kattauksen on järjestäjäporukka saanut kasaan. Todella hauskat ja aurinoiset festarit tulossa! Onneksi tämä Oulu ei ole vielä ihan täynnä kaltaisiasi ahdasmielisiä tosikkoja valmiina kieltämään ilon ja hauskanpidon muilta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

taitaa olla moni kokeilumielessä myymässä, eli jos joku maksaa esim 300 ni myy ja jättää itse väliin....liekköhän paljo menny kaupaksi yli 200 egen? va mistäpä minä mitään tiedän, kuhan helteessä ihmettelen ilman lippua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi ihmeessä? Harkitsin lipun ostamista mutta minusta hinta ja laatu eivät kohdanneet edes alkuperäisillä hinnoilla. No ok, Megadeth on kyllä huippubändi, mutta auttamattoman vanhoja pappoja. En epäile etteikö keikka ole hyvä, mutta en minä nyt 600 euroa menisi kahden päivän lipusta maksamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keski-Eurooppassa on ISOJA festareita jonne myydään lippuja max. 5kpl/ostaja. Koska useina vuosia aikaisemminkin festarit on myyty loppuun, niin nykyään liput ovat henkilökohtaisia. Liput lunastetaan henkkareita vastaan ja vaihdetaan festaripasseiksi. Liput ja vestaripassit sisältävät enemmän hologrammeja kuin ajokortit. Qstockissa on tähän vielä matkaa jokunen vuosi? ;)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos liput myydään loppuun, ja ihmiset on valmiita maksamaa trokareille muutaman satasen kalliimpaa hintaa, sehän tarkoittaa, että liput oli alunperinkin liian halvat. Sitten kun lippuja jää myymättä, on saavutettu hintakatto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan, toisin sanoen kysyntä odotti reilusti odotukset. Yksi syy tähän ryntäykseen varmasti ovat hellesää, mutta varmasti myös monet erilaiset YT-neuvottelut mm. Microsoftilla ja Broadcommilla vaikuttavat asiaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko Kuusrokki alakanut ameriikan malliin? Ja eikun Helsingin pörssiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä tuo iso ongelma ole. Ennemmin pitäisi puuttua asuntojen trokaamiseen. Hintasäännöstely olisi tervetullutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mukava kun voi maksaa ihan mitä vaan lipuista pyydetään,ei tarvi joka hilua laskea

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liput myytäessä henkilökohtaisiksi niin loppuu se trokaaminen. Käsittämätöntä että järjestäjätahot tukevat hämäräbisnestä hiljaisella hyväksynnällään vuodesta toiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (59)

Uutisvirta

11:26
Useita jättihotellin asiakkaana olevia suomalaisia päätyi Teneriffalla karanteeniin koronaviruksen vuoksi
10:57
Oulun yliopistossa kehitettiin uusi ekosementti, joka vähentää sementin hiilidioksidipäästöjä merkittävästi – raaka-aineena teollisuuden jätettä
10:36
Venäläiset luulivat, että aids on lyöty – suosittu tubettaja kuitenkin paljasti karun tilanteen
10:30
Oulun kaupunginkirjastolla oli ennätysten vuosi – kävijämäärä lähestyy kahta miljoonaa
10:10
Kirjastoon iski vandaali, joka liimaili kirjoihin tarrasilmiä - "Voivat aiheuttaa meille hallitsemattomia painajaisia"
10:01
Pohjois-Pohjanmaalla enemmän työttömiä kuin viime vuonna, maakunnan suurin työttömyysaste Taivalkoskella
10:00
Tuore selvitys on herätys työnantajille: Rahalla palkitseminen motivoi eniten työntekijöitä
31
Tervahiihto peruttiin hätiköidysti – Oulun seudulla mitä parhaimmat lumi- ja latuolot Lukijalta
27
Oululaisen lähiöpubin omistajat myivät alkoholia ohi kassan eivätkä merkinneet omia juomia kirjanpitoon – käräjäoikeus tuomitsi ehdolliseen vankeuteen
19
Uusi Oulun kaupunginvaltuuston kokoussali herätti ihastusta valtuutetuissa – Teatterin Pikisalissa riitti tilaa ja happea hengitettäväksi
14
Seitsemän ihmistä on kuollut koronavirukseen Italiassa – pelätään miljardimenetyksiä matkailussa, naapurimaiden terveysministerit hätäkokoukseen.
13
Korona saavutti Teneriffan ja leviää yhä Italiassa – virus masensi pörssejä maanantaina, miten käy tänään?
10
Valtuustoaloite: Yksityisteiden aurausurakoinnit yhtenäisempään kilpailutukseen
8
Hengitystietulehduksia sairastavat potilaat ruuhkauttaneet akuuttivastaanotot ja päivystyksen Oulussa – liikkeellä influenssaa ja RS-virusta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

204 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ihminen on loppupeleissä aina yksin

Olen aika kyllästynyt rassukoihin jotka aina valittaa. Nykyään se näyttää olevan jonkinlainen tapa, haluta saada huomiot... Lue lisää...
älkää aina valittako

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image