Qstock

Metallirockin suurnimi Volbeat on Qstockin lauantain pääesiintyjä ensi heinäkuussa

Volbeat nousee lavalle Qstockissa lauantaina. KUVA: Volbeat
Qstock 23.1.2020 9:06
Anna Leinonen

Metallirockin suurnimi tanskalainen Volbeat on Oulussa järjestettävän Qstock-festivaalin lauantain pääesiintyjä ensi kesänä.

Vuonna 2001 perustetun Volbeat yhdistää persoonallisella tavalla heavy metallia, rock’n’rollia ja rockabillyä. Yhtyeen seitsemäs studioalbumi Rewind, Replay, Rebound julkaistiin elokuussa.

– Volbeatin esiintyminen Qstockissa kuusi vuotta sitten on jäänyt mieleen ehkä jopa festivaalin historian näyttävimpänä ja parhaana keikkana. Koska bändi on kasvanut noista päivistä selvästi suurempaan mittaluokkaan, voin helposti luvata, että tästä tulee mahtava huipennus ensi kesän Qstockille, sanoo festivaalijohtaja Mikko Forstén tiedotteessa.

Festivaalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat The Darkness (UK), Amaranthe (SE), Jinjer (UA), SANNI, J. Karjalainen, Vesala, Ellinoora, Pyhimys, Nelli Matula, Kaija Koo, Atomirotta ja Chisu.

Qstockin kahden päivän liput ovat myynnissä Ticketmasterin myyntikanavilla. Päiväkohtaisten lippujen myynti alkaa 30. tammikuuta.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 24.–25. heinäkuuta. Qstock on ollut loppuunmyyty jo seitsemänä kesänä peräkkäin. Viime vuonna tapahtumassa kävi 40 000 vierasta, mikä on Qstockin kävijäennätys.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (51)

Forsteeni tietää mikä toimii, on aina tienny. Kateellisia ketuttaa, on aina ketuttanu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä valinta pääesiintyjäksi.. Ei toimi yhteys lavalla ja voi poistua kahden minuutin jälkeen. Tai jättää tulematta lakon takia.. Jos volbeat olisi oikealla asenteella toimiva bändi. Olisivat edellisen keikan soittaneet vaikka lainakamoilla. Ja eikö se edellinen Oulun keikka ollut pahasti myöhässä.
Kyllä bändin pitää kunnioittaa sen verran kuulijoitaan, eli rahoittajia, että hoitavat hommansa kuten on ennakkotiedoissa ilmoitettu.
Ostimme liput Helsinkiin, matkat, hotelli.. Takaisin saatiin osa lipun hinnasta. Lippupalvelun osuutta ei palautettu.

Mulla olisi auto myynnissä. Ostat sen ja annat rahat. En luovuta autoa, palautan osan rahoista. Reilua, eikö.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Volbeat hyvä hankinta, sillä bändi nosteessa. Uutta tuotantoa mielenkiintoista kuulla livenä. Toki kansan syvien rivien mukaan ois pitänyt saada Eppu Normaali ja Iron Maiden. Vesalat, Tuiskut ja Sannitkin varmaan parempia Ruisrockissa. Ei kannata näistä perusnegaajista välittää. Kyseessä oikein laadukas suomalainen festari. Toivottavasti liput olisi see 300€, niin olisi vaan tutuilla varaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Volbeat on nuori bändi ja soundi on tuore. Hyvä että meille nuoremmille on tarjolla ihan nykypäivän meininkiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Heikko on ensi kesän kattaus, mikäli tässä on tarjonta.... No liput myydään loppuun "pikkupojille ja -tytöille", joten kärppäperheen ei tarvitse olla huolissaan. Rahaa tulee ovista ja ikkunoista, kun työt teetetään talkoilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisin mielelläni nähnyt myös puolustajat Lehtonen ja Mikkola myös päälavalla.
Pojat soittivat hyvin yhteen, joskus jopa puoli kahteen pakkiparina koomalavalla..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan parasta! Harkitsen vain lauantailipun ostamista festivaaleille kun paras esiintyjä (Volbeat) julkaistiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos nämä valittajat ei ostaisi lippua niin se antaisi vihjettä järjestävälle taholle että nyt on menty väärään suuntaan joka on ollut trendinä jo pitkään. Mutta jos liput myydään loppuun niin sama meno jatkuu ja nämä samat esiintyjät käyvät esiintymässä ja järjestävät puoli on tyytyväinen. Itse en ole kiinnostunut kuin ehkä Volbeatista mutta muistan että viimeksi herrat olivat niin myöhässä että väsy painoi ja lähdin kotiin, kukaan ei ole sen odottelun arvoinen.
Jos keli on hyvä niin kaljasiepot ja teinit ostaa liput ja heiluvat onnellisena, itse olen jo todennut että jos haluan suomi iskelmää kuunnella ostan niille festareille liput ja jätän tämän halpis (järjestelyt, ei liput) ja laiskalla tavalla (otetaan edellisten vuosien esiintyjät) järkätyn tapahtuman väliin. Onneksi on tullut se rockimpi vaihtoehto ja sinne on jo onnellisesti liput hankittu. Ainoa vinkki on valittajille äänestäkää lompakollanne, ei sinne ole pakko mennä vaikka se bestis menisi mutta suomalainen on laumaeläin ja sitten lähdetään vaikka valitetaan hinnoista ja esiintyjistä. Jos vielä toiveen säälle sanon niin mahdollisimman kamala keli niin näkee ketkä ne oikeasti vaivaantuu paikalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa että tuollainen kuin Qstock järjestetään Oulussa. Saa siinä tämänkin palstan ainaiset valittajat kokeilla pystyväkköhän samaan kuin tapahtuman järjestäjät, eteinkin tapahtuman alullepanijat. Tapahtuma tuo OULULLE mainetta ja rahaa ympäri eurooppaa tulevilta ihmisiltä.
Valittaja eivät varmaan ole käyneet paikan päällä kuinka hyvin se on järjestetty ja järjestyshäiröitä ei ole.
HYVÄ QSTOCK !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Qstockin pääesiintyjä on luokkaa muilla festareilla iltapäivän lämmittelijä sivulavalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suurnimi, Volbeat, sallikaa nauraa. Bändi on myynyt alle puolet kotimaisten suurimpien metallibändien (joista yksikään ei ole millään mittarilla suurnimi) levyistä, eikä ole tehnyt yhtään suurelle yleisölle tuttua kappaletta. Suurnimi se on vain fanien joukossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaa hihittelen. Tampereella Rockfest 2020 oikeita suurnimiä. Sabaton, Iron Maiden ja Nightwish....Oulussa Volbeat....noloa :).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Iron Maiden ja Nightwish on kyllä väsynettä jopa Volbeattiin verrattuna. Aika kovaa kritiikkiä Tampere Rockfest saanut paikallisilta. Muutenkin kattaus surkea ja kunnin rahastulsen makua. 10-15 vuotta sitten olisivat olleet kovia. Nykyään totaalisia jämäbändejä Euroopan pikkufestareilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ekaa kertaa rockfest tampereella :). Joo on tosi surkea kattasu. Oulussa. Kaija koo siis oikeasti? Kaija koo laulaa Tinakenkä tytöstä festareilla....mainiota Oulu...olette ajan ytimessä :).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Volbeat on ihan omanlainen bändi mutta ei ehkä mikään johtava metalli rock bändi kuten joku Metallica.
Sabaton taas on naurettava ja korni mieslapsibändi joka uhoaa sotimisesta.
Rock, rauha ja rakkaus kiitos mieluummin,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kylläpä qstockin liput nousee ku kärpät omistaa suurimman osan ja esiintyjät huononee muuan hyvä ja samat naamat..pyörii moni olla useana vuonna perätysten ..liput oli 2014 89ekee ja oli hyvät noh volbeathan nyt vetää jengii...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (51)

Uutisvirta

22:47
Uusien elämysten iltapäivä – Lentopalloseura Etta sai Iissä uusia ystäviä: "Tällaiset pelit ovat lajille älyttömän tärkeitä" Tilaajille
22:02
Son Tottenhamin sankari – Arsenal juhli murskavoittoa
21:23
Hallitus aikoo muuttaa potilasdirektiivin toimeenpanoa sote-uudistuksen yhteydessä
21:09
Miten hallita aikaa niin, että rentoutumisellekin jää tilaa? Oululaisopiskelija: "Tärkeintä jaksamiselle on ehtiä möllöttää välillä kotona"
19:46
Iin uudessa liikuntahallissa lähes 500 katsojaa, Ettan peliesitys ei riittänyt
19:45
Lentopallohuumaa Iissä – nimikirjoitukset menivät kuin kuumille kiville, vaikka Ettan esitys pelikentällä jäi pahasti vajaaksi
19:41
Tuuletus täynnä tunnetta – Oulun Pyrinnön 19-vuotias Samuel Purola täräytti 200 metrillä kotimaisen huippuajan 20,85
60
Jokaisessa julkisessa laitoksessa ei voi käydä vessassa Oulussa, vaikka kyseessä olisikin verovaroin kustannettu laitos – "Hädässä olevaa ihmistä yleensä autetaan"
47
Kätilöliiton mukaan huoli synnyttäjien ja vauvojen turvallisuudesta on maanlaajuinen – "Arvostammeko me uusien lasten syntymää ja perheitä satsaamalla heihin?"
41
Pohjois-Pohjanmaan museon kellarikerros jouduttiin sulkemaan – tutkimuksissa löydettiin terveydelle vaarallisia rakennusmateriaaleja
35
Merivesi voi nousta rajusti Perämerellä, merivartiosto varoittaa: "Näin kovat ennustukset ovat todella harvinaisia"
34
"On vain ajan kysymys, milloin osastolla tapahtuu potilasvahinko" – Yle: Oysin kätilöt ovat huolissaan potilasturvallisuudesta ja kannelleet aville, vastuualuejohtaja kiistää väitteet
33
Puheenaihe: Keskittyykö uutismedia liikaa Suomessa? "Digitaalinen julkaisutoiminta syrjäyttää painettua mediaa, murros vaatii resursseja ja osaamista"
28
Suomen teillä kurvailee tuhansia alaikäisiä autoilijoita – 12 000 alle 18-vuotiasta sai viime vuonna poikkeusluvan, ja tuhansia hakemuksia on jonossa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa ja Keski-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.
Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Lapissa lumisateen vuoksi.

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta aluksi, tuulen nopeus puuskissa 25 m/s.
Maan etelä- ja itäosassa sekä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Etelä-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta yöllä ja aamulla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Marinin kallis vedätys

159 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi asuntojen arvo laskee koko suomessa?

kysykääpä itseltänne että missäpäin oulua haluaisitte asua, jos olisi varaa. Siellä eivät hinnat laske. Kaikki eivät näe... Lue lisää...
Sijaintisijainsijain...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image