Qstock

Loppuunmyyty Qstock rikkoo jälleen kä­vi­jäen­nä­tyk­sen­sä – festivaalille odotetaan yhteensä 40 000 kävijää

"Uudet aluejärjestelyt ja kulkuväylät parantavat festivaalialueen toimivuutta ja viihtyisyyttä entisestään", Qstockin festivaalijohtaja Mikko Forstén kommentoi. Arkistokuva. KUVA: Matti Räty
Qstock 27.6.2019 8:14 | Päivitetty 27.6.2019 8:34
Mirko Siikaluoma

Qstock-festivaali tulee tekemään tänä vuonna uuden yleisöennätyksensä, kun paikalle saapuu tänä vuonna yhteensä 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana. Festivaali on loppuunmyyty jo seitsemättä kertaa peräkkäin.

Festivaalialueella tehdyt järjestelyt mahdollistavat sen, että alueelle voidaan 2500 henkeä enemmän kuin viime vuonna. Tämän vuoden uudistuksia ovat muun muassa Sirkusteltan siirtyminen Raatista Kuusisaareen ja pienemmän Koomalavan muutto puolestaan Raatin saareen.

Festivaalijuhlijoiden kulkemista Kuusisaaren ja Raatin välillä helpottaa uusi kymmenen metriä leveä Kissankoskenrannan silta.

– Uudet aluejärjestelyt ja kulkuväylät parantavat festivaalialueen toimivuutta ja viihtyisyyttä entisestään. Samassa suhteessa kasvavan asiakasmäärän myötä myös kaikkia alueen palveluita mitoitetaan vastaamaan tarvetta. Kaiken kaikkiaan ennätyksellisen hieno Qstock tulossa, festivaalijohtaja Mikko Forstén toteaa.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella 26.–27 heinäkuuta. Qstockissa tullaan näkemään 60 esiintyjää kuudella eri lavalla. Festivaalilla esiintyvät muiden muassa yhdysvaltalaiset Thirty Seconds To Mars ja The Offspring, Ville Valo & Agents sekä australialainen Airbourne.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (35)

Jää käymätä, aikasemmin käyny joka vuosi mutta nyt meni boikottiin, VIP-lippu ei enää sisällä kahta ruokaa ja 6 juomaa, hinta kuitenki sama. Kärpät kun otti tapahtuman niin taso laskenu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mukulat tekevät taas hyvän tilin pulloja keräämällä. Saivat lainaan vielä sähkökäyttöiset tavarankuljetuspyörät joten lähialueella pystyy partioimaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno homma että näin iso musajuttu järjestetään. Kiitos, vaikken menekkään mutta asiaan; uudistautuminen sillä tavalla :iso lava ja toinen iso lava. Ja kaikki pikkukikkeli räppärit ja vastaavat huis vttuun. Ja oikeasti useampia maailman luokan bändejä. K-18. Perjantaina kax iso ja lauauntaina neljä. Kahden päivän lippu, maksaisin 200-230 euroa, bändeistä riippuen. Max 15000 asiakasta/per päivä. Isoja nimiä kun saisimme ouluun, niin kyllä sana alkas kiertään. Osa ihmisistä menee tuonne niinkuin johonkin lätkämatsiin MM-kisoissa ,uuuhh kattokaa mua kattokaa mua. Tällä tapahtumalla on mahdollisuus oikeasti päästä maailmalla tunnetuksi oikeaksi festariksi, mutta uskaltavatko järjestäjät?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liian pienpaikka siihen ja ahdas, kun silta tulee Hailuotoon niin sinne, on tilaa yllinkyllin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavsti sataa ja tuulee kunnolla että jotain haittaa muillekkin kuin lähellä asuville.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei lupaavasti ala tämä artikkeli. Suomen kielessä ei ole futuuria, "toimittajalle" tiedoksi. Mutta hieno homma että Qstock on myyty loppuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maksaako Qstock korvauksia lähialueen taloyhtiöille ja/tai asukkaille esim. meluhaitasta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaupungissa ääniä ja tapahtumia, ei voi olla totta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Parina viime vuotena aamulenkillä Raatin edustalla Qstockin jälkeen, niin voi sitä roskan/ pullojen määrää mitä siellä lojuu, hirvee kaaos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varmasti on, ja pian se on myös siivottu. Hienoa, että Oulussa on tällainen festari!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entä siivouksen jälkeen, miltä silloin näyttää? Kun käyt kotonasi vessassa isolla hädällä niin jätätkö pöntön kuuraamatta ja kuvaat tuotoksen someen suuren vslutuksen kera vai kuuraan ja jatkat elämääsi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä tuollaisen porukan pääsylipputuloilla pitäisi saada kovemman luokan esiintyjiä. Esim Beatles.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu
Näytä kaikki kommentit (35)

Uutisvirta

6:53
Merikoskenkadun asfalttiin Tuirassa ilmestyi yllättäen suuri monttu – "Ajoneuvolle olisi voinut käydä huonosti"
6:34
Mies kaahasi Kuusamontiellä Oulussa yli 170 kilometrin nopeudella
6:33
Moottoripyörä ja auto kolaroivat Oulun Peltolassa – nainen kaatui törmäyksessä moottoripyörällä ja loukkaantui
6:19
Huumeissa autolla ajanut mies otettiin kiinni Haukiputaalla – amfetamiinia käyttänyt nainen jäi kiinni ratista Tuirassa
6:11
Pelialan ihmiset harmissaan Oulu Game Labin muutoksista - Oamkin rehtori: "Yritysten liikevaihdot eivät ole mairittelevia"
6:00
Johnson saa vastata sopastaan – pääministerinä hän tarvitsee puhetaitojaan ja karismaansa
6:00
Ulkoministeriö ei aio ohjeistaa suurlähetystöjä al-Holin suomalaisista – ”Ei tarvetta erityisohjeisiin”

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

183 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Demokratia on tuhon tiellä somen takia

Äänioikeus olisikin korkea aika muuttaa maksulliseksi ja kaupallisesti oikeudeksi. Tulisi harkintaa äänestyskäyttäytymis... Lue lisää...
Dick Nordic

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image