Qstock

Kirkko tarjoilee pyhää vettä Qstockissa – "Joka tästä lähteestä juo, ei ole koskaan janoinen"

Vesibaarin logo. KUVA: Oulun ev.lut. seurakunnat
Qstock 18.7.2019 12:12
Katri Keskitalo

Oulun evankelis–luterilaisten seurakuntien teltta nousee 26.–27.heinäkuuta järjestettävän Qstockin festivaalialueelle jo yhdennentoista kerran. Tänä vuonna telttaan avataan Holy Water Bar, jonka tiskiltä tarjotaan maksuttomia vesipohjaisia drinkkejä, tiedottaa Oulun seurakunnat.

Vesibaari on seurakuntapastori Salla Autereen ja nuorisotyönohjaaja Jouni Heikinheimon idea, joka on syntynyt halusta tarjota festivaalikävijöille jotain syötävää tai juotavaa. Vesi valittiin baarin teemaksi kristillisten merkitystensä vuoksi.

– Vesi on suojellut meitä jo kohdussamme, ja kasteen vesi kantaa läpi elämän. Raamatun sanojen mukaan, joka tästä lähteestä juo, ei ole koskaan janoinen, Autere kertoo tiedotteessa. 

Seurakuntien teltta löytyy entiseltä paikalta päänsisäänkäynnin läheisyydestä infopisteen vierestä, ja se on auki molempina Qstock-päivinä aamusta iltaan saakka.

– Tarjoamme lepopaikkaa ja meille voi käydä juttelemassa ihan mistä vaan, hengellisistä asioista tai vain kuulumisista, Autere sanoo.

MAINOS

Kommentoi

Vai pyhää vettä, mitä huijausta se tämä nyt on. hyväuskoisia vedetään höplästä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko Ruokavirasto ent. Evira määritellyt mitä on "pyhä vesi" ja täyttääkö Holy Water Barin vesi ko. määritelmän? Jos tarjoilupaikka käyttää "pyhä vesi-nimeä virheellisesti esimerkiksi ruokalistoissa, nettimarkkinoinnissa tai suullisesti myynnin yhteydessä, se syyllistyy lainsäädännön mukaan elintarvikepetokseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko tehokasta? Onko prosentteja pöpöjen lahtiin? Onko raanasta, Hanoista, ulkomaista vai kotimaista? Sisältääkö Talvivaaraa, Terra Famen partikkeleita tai Stora Kopparsberggiä sekä Vichyn monimetallukaivosten launevesiä? Saako todistelapun, jos tarvii vatsanhuuhtelua, vuodelepoa tai Bielaja Poccia patologin Lukasenkkoa? Kernaasti, on sitä Oulujoen tislettäkin hengissä juopoteltu? Onko vastuu tai Pöljän tytön tai poitsun, hoitsun sun muun vakkuutusta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno juttu! Kirkon pitää mennä sinne minne ihminenkin, jos ihminen ei jostakin syystä pääse kirkkoon. <3

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän se vaan ole niiden "ravi" ihmisten "bum bum"- vettä?
Saako rahat takaisin, jos kuitenkin vielä joskus janottaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"blaa blaa...Ei ole koskaan janoinen" aika kovat on lupaukset kirkon porukoilla! Mitähän tähän sanoo kuluttaja-asiamies??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt voi mennä kysymään mieltä askarruttavia asioita; mikä on sakramenttien merkitys, miten on hyvä nykypäivänä hiljentyä arkipäivän touhujen keskellä tai mikä on kristinuskon merkitys nykypäivän Suomessa... nämä ovat tälläisiä syväluotaavia kysymyksiä, kevempiäkin varmaan on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä että seurakunta tulee sinne missä ihmiset ovat. Mutta nyt pitää hieman saivarrella. Mitä Jeesus tarkoitti veden juonnilla, kun hän evankeliumissa sanoo seuraavat sanat? Joh.3:13 ja 14. Jeesuksen sanat "Jokainen joka juo tätä vettä, tulee uudelleen janoiseksi, mutta joka juo sitä vettä, jota minä annan, sille ei ikinä tule jano. Siitä vedestä, jota minä annan, tulee hänessä lähde, joka kumpuaa iankaikkiseen elämään."

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

21:38
Juha Mieto täyttää 70 vuotta ja keikkoja piisaa – mämminsyöntiä hän on kuitenkin vähentänyt puoleen entisestä
21:37
Työterveyden kilpailutus sai periaatteet – taustalla Työterveys Virta Oy:n osakkeiden myynti
21:35
Arinan Kastellin huoltoasemahanke jäi pöydälle kaupunginhallituksessa
21:17
Oulu päättää pormestarimallista vuonna 2021 – asia jää samana vuonna valittavan kaupunginvaltuuston päätettäväksi
20:22
Poliisi on palauttanut Irakiin tänä vuonna 45 henkilöä – EIT:n ratkaisu vei maasta poistamiset tauolle, jonka kestoa ei toistaiseksi tiedetä
20:14
Fingrid: Talven pakkaskausien sähköpulan riski on kasvanut Suomessa – sähkö riittää, jos tuotanto ja markkinat toimivat normaalisti
20:07
Kempeleen talousarvioon esitetään yli puolen miljoonan euron määrärahamuutoksia
79
MTK:n kysely: Kolme neljästä suomalaisesta pitää lihan kulutustaan sopivana – MT: Alle 30-vuotiaista lähes viidennes ei syö lihaa lainkaan
56
Andersson ehdotti: Valtio voisi yhden vuoden ajan maksaa lähes kokonaan kulut polttomoottoriautojen muuttamisesta biokaasulla käyviksi
44
Elektrobit rekrytoi yli 60 uutta työntekijää Ouluun vuoden 2020 loppuun mennessä – työllistää tällä hetkellä 240 henkilöä
34
Käteisen puute suomalaisissa pankeissa ihmetyttää kanadalaisia – viime vuonna he kirjoittivat yli 700 miljoonaa shekkiä
29
Postin työkiistaan ei saatu vieläkään ratkaisua, tukilakot laajenevat maanantaina – "On vaikea arvioida, kuinka pitkään vielä menee"
22
Postilakon tukitoimet laajenevat: ensi viikolla postin käsittely loppuu asiamiesposteissa
22
41 prosenttia pyöräilijöistä käyttää pyöräilykypärää, selvitti Oulun kaupunki – käyttö kasvanut erityisesti kahden viime vuoden aikana

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.11.

Fingerpori

18.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image