Qstock

Kirkko tarjoilee pyhää vettä Qstockissa – "Joka tästä lähteestä juo, ei ole koskaan janoinen"

Vesibaarin logo. KUVA: Oulun ev.lut. seurakunnat
Qstock 18.7.2019 12:12
Katri Keskitalo

Oulun evankelis–luterilaisten seurakuntien teltta nousee 26.–27.heinäkuuta järjestettävän Qstockin festivaalialueelle jo yhdennentoista kerran. Tänä vuonna telttaan avataan Holy Water Bar, jonka tiskiltä tarjotaan maksuttomia vesipohjaisia drinkkejä, tiedottaa Oulun seurakunnat.

Vesibaari on seurakuntapastori Salla Autereen ja nuorisotyönohjaaja Jouni Heikinheimon idea, joka on syntynyt halusta tarjota festivaalikävijöille jotain syötävää tai juotavaa. Vesi valittiin baarin teemaksi kristillisten merkitystensä vuoksi.

– Vesi on suojellut meitä jo kohdussamme, ja kasteen vesi kantaa läpi elämän. Raamatun sanojen mukaan, joka tästä lähteestä juo, ei ole koskaan janoinen, Autere kertoo tiedotteessa. 

Seurakuntien teltta löytyy entiseltä paikalta päänsisäänkäynnin läheisyydestä infopisteen vierestä, ja se on auki molempina Qstock-päivinä aamusta iltaan saakka.

– Tarjoamme lepopaikkaa ja meille voi käydä juttelemassa ihan mistä vaan, hengellisistä asioista tai vain kuulumisista, Autere sanoo.

MAINOS

Kommentoi

Vai pyhää vettä, mitä huijausta se tämä nyt on. hyväuskoisia vedetään höplästä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko Ruokavirasto ent. Evira määritellyt mitä on "pyhä vesi" ja täyttääkö Holy Water Barin vesi ko. määritelmän? Jos tarjoilupaikka käyttää "pyhä vesi-nimeä virheellisesti esimerkiksi ruokalistoissa, nettimarkkinoinnissa tai suullisesti myynnin yhteydessä, se syyllistyy lainsäädännön mukaan elintarvikepetokseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko tehokasta? Onko prosentteja pöpöjen lahtiin? Onko raanasta, Hanoista, ulkomaista vai kotimaista? Sisältääkö Talvivaaraa, Terra Famen partikkeleita tai Stora Kopparsberggiä sekä Vichyn monimetallukaivosten launevesiä? Saako todistelapun, jos tarvii vatsanhuuhtelua, vuodelepoa tai Bielaja Poccia patologin Lukasenkkoa? Kernaasti, on sitä Oulujoen tislettäkin hengissä juopoteltu? Onko vastuu tai Pöljän tytön tai poitsun, hoitsun sun muun vakkuutusta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno juttu! Kirkon pitää mennä sinne minne ihminenkin, jos ihminen ei jostakin syystä pääse kirkkoon. <3

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän se vaan ole niiden "ravi" ihmisten "bum bum"- vettä?
Saako rahat takaisin, jos kuitenkin vielä joskus janottaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"blaa blaa...Ei ole koskaan janoinen" aika kovat on lupaukset kirkon porukoilla! Mitähän tähän sanoo kuluttaja-asiamies??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt voi mennä kysymään mieltä askarruttavia asioita; mikä on sakramenttien merkitys, miten on hyvä nykypäivänä hiljentyä arkipäivän touhujen keskellä tai mikä on kristinuskon merkitys nykypäivän Suomessa... nämä ovat tälläisiä syväluotaavia kysymyksiä, kevempiäkin varmaan on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä että seurakunta tulee sinne missä ihmiset ovat. Mutta nyt pitää hieman saivarrella. Mitä Jeesus tarkoitti veden juonnilla, kun hän evankeliumissa sanoo seuraavat sanat? Joh.3:13 ja 14. Jeesuksen sanat "Jokainen joka juo tätä vettä, tulee uudelleen janoiseksi, mutta joka juo sitä vettä, jota minä annan, sille ei ikinä tule jano. Siitä vedestä, jota minä annan, tulee hänessä lähde, joka kumpuaa iankaikkiseen elämään."

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

119
Nopea sähköpyörä kulkee mopon vauhtia ja sen kuljettaminen ei käy ilman korttia – Pohjois-Pohjanmaalla niin sanotut S-pedelecit ovat vielä harvinaisia
82
Fennovoiman paperit viipyvät yhä – STUK on saanut vasta pienen osan Pyhäjoen voimalan rakentamislupaan vaadittavasta aineistosta
50
92 miljoonan euron Eurojackpot-voitto meni Siilinjärvelle – voitosta tuli 50 miljonääriä
49
Suomi yrittää vaikuttaa Brasiliaan naudanlihan kautta – S-ryhmässä ja Lidlissä brasilialaislihaa myydään vain nimeksi
40
"Jokin tässä meillä falskaa" – lomamatka Kroatiaan avasi silmät: Suomi on pudonnut kelkasta, kun arvioidaan eri maiden siisteyttä
37
Oulun teatterin esitys myöhästyi – syynä myöhässä ollut lentokone, näyttelijä ei ehtinyt ajoisssa paikalle
29
Tihkusade ei vienyt virettä ilmakitaroista Oulussa – vuoden 2019 voittaja on yhdysvaltalainen The Marquis

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työeläkkeisiin on myös puututtava

155 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Itsensä peukuttavat ja itsensä kanssa keskustelut

Mistä sinä tiedät että joku itse peukuttaa juttuaan? Lue lisää...
eräs vaan

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image