Qstock

Kansa löysi tiensä aurinkoiseen Qstockiin

Alkuillasta festivaalialueen portille kertyi jonoja.
Qstock 24.7.2009 20:56 | Päivitetty 24.7.2009 20:57
Kaleva

Qstockin ensimmäinen päivä valkeni aurinkoisena. Vielä perjantaina alkuillasta festivaalialueella on suhteellisen hiljaista, mutta Maija Vilkkumaan tervehdys Oululle sai jo kädet hakkaamaan ilmassa tahtia. Iltakahdeksän jälkeen festivaalialue oli jo järjestäjiä tyydyttävällä tavalla täysi, mutta lippuja oli vielä myynnissä.

Lila Kauhanen on yksi Qstockin nuorista festivaalivieraista. Hän vieraili festivaalilla ensimmäisen kerran jo kolmevuotiaana. Lilan isä on muusikko, mutta tällä kertaa festivaalilla on toinenkin suosikkiesiintyjä: PMMP.

"Qstock on hyvä paikka myös lapsiperheille sijaintinsa ansiosta. On luksusta, kun festivaali on keskellä kaupunkia ja täältä pääsee helposti käymään kotona", Lilan äiti Hilkka Kauhanen toteaa.

Qstock alkoi hyvissä tunnelmissa, eikä järjestyshäiriöitä ilmaantunut. Oulun poliisi kiitteli illalla Kuusisaareen kokoontuneita rauhallisesta juhlinnasta ja Qstockin järjestäjiä riittävästä järjestysmiesten määrästä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (66)

"On se kumma, kun tällaisia huume- ja möykkäjuhlia ei saada kiellettyä lailla. Me kunnolliset ja lainkuuliaiset ihmiset saamme kärsiä kaikkein eniten" Mekö ei olla kunnollisia ja lainkuuliaisia? Täällä kuule yritetään ajatella meitä nuoriaki, vanhuksia ja vanhempia ihmisiä ajatellaan enemmän entä nuoria. Tämä on sitä tasavertaisuutta hei. Festarit ei tarkota sitä, että kaikki siellä ryyppää ja on täysin tunnelissa ja taju kankaalla. Oulu on muutenki Paskakaupunni. KAKS_ILTAA_VUOJESSA. Onko se iso asia HÄ? Jotku joutuu kestämään vauvan märinää illasta toiseen vuojen päivät valittamatta. Menkää perseeseen kaheksi päiväksi sitte jos ootte niin kunnollisia ja lainkuuliaisia, kärsiviä ihmisiä jotka ei saa sitä yhtä kahta tuntia enempää nukuttua. Alkaa pikkuhiljaa ottaa päähän tommonen valitus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lavat oli ajateltu huonosti, ei mahtunut pmmp:tä kattomaan ja invalidilava oli väärässä paikassa, peitti näkyvyyden. Juomien hinnat olivat järkyttävän isot ja ärsytti känniläiset jotka tuuppivat koko ajan!!! Plussaa festareilla oli nopea palvelu tiskeillä ja sisälle pääsi tunteja jonottamatta. Apulannan keikka oli paras!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Qstock oli varsin mahtava että kiitoksia järjestäjille! Tapahtumasta valittajat voisivat vaikka valjastaa raivonsa johonkin järkevään, jos festarit oikeasti häiritsee noin paljon niin alkakaa vaikka kampanjoimaan niitä vastaan ihan tosissanne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

TYYPILLISTÄ OULULAISTA JUNTTIMEININKIÄ TÄÄ VALITTAMINEN! Taas hävettää valittajien kapeakatseisuus!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ohhoijaa... Mun mielestä Tangomarkkinat vois lopettaa. Tuollainen tapahtuma kun lisää mustalaisia erilaisissa kevyenmusiikin tapahtumissa ja siten myös puukkotappeuja. Tämä johtuu siitä, että mustalainen voittaa kilvan, kun on kyse lavalaulusta. Niin, olisiko tässä nyt taas järkevää hakea ne aivot narikasta ja antaa kaikkien kukkien kukkia ja festivaalien raikaa sen vähän aikaa kuin raikaavat. Festarit ovat kesän kohta monelle ikään ja sukupuoleen katsomatta. Itse teen työtä matkaoppaana ulkomailla ja monelta vanhemmalta matkaajalta tuntuu jäävän ne aivot lentokentälle, kun yksinkertaiset asiat tuntuvat vaikeilta lomalla. Yksi huvittavimmista ihmetyksen aiheista on sää, joka ei aina noudattele aurinkoista linjaa ja toinen on se, kun lomakohteessa eikä hotellissa puhuta suomea. "Miksi täällä ei puhuta suomea?" V: "Jaa-a, johtuisikohan siitä, että olette lähteneet lomalle ulkomaille!" Eli on sitä hirveämpiäkin asioita, kuin festarit. Aatelkaapa sitä ihmiset seuraavan kerran, kun lähdette lomalle ja olette vieläpä selvinpäin. ÄLKÄÄ KYSYKÖ TYHMIÄ!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuivasjärvelle ei kuulunut illalla kuin bssonjytinää. Sanoista ei saanut selvää ollenkaan - oliko miksauksessa jotain ongelmia? :-) Kyllä Qstockia tarvitaan, kun Kuusrock katosi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asun kuusisaaren vieressä ja nukun vallan mainiosti, ikkuna auki. Missä ihmeessä nämä valittajat nukkuvat? Telttailevat vissiin aitojen vierellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, näkyivätkin sitten kalevan kepulaiset aamulla (olikohan 6 h kirjoittamisen jälkeen) yllättäen julkaisseen kirjoitukseni. Munia on pari varalla junttieinareita ja kirkuvia festaripissiksiä varten, kun tulevat ikkunan alle lorottelemaan. Jos joku pitää pihalleen kuseskelevista ja oksentelevista apinoista voin kyllä tulla illan päälle piipahtamaan pihallanne. Muistattehan kuitenkin että ette ainakaan valita asiasta täällä verkkokalevassa, jos mojovat yllätykset odottavat teitä kukkapenkissänne, pyöräkellarin ovella tai hiekkalaatikolla pikkuautojen keskellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ei saanu selvää artistista myöskää siin parin kolmen sadan metrin päässä..aikas hiljaa siis soittelivat..oli pakko suunnistaa kaupungille ku ei ollu lippuja ja rahaa mennä sisää. toivottavasti ens kerralla enemmän möykkää et köyhäkki kuulee!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyseiset huumejuhlat on syytä loipettaa. Nuorisolle halpaa viinaa korpeen, ryypätköön ja mellastelkoot muualla kuin kaupungissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

niinpä just, eiköhän siellä vedetä tätä Walter Whiten kehittämää Blue Crystalia...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos jotain tapahtumia Oulussa järjestetään, valitusten tulva on kammottavaa. Jos Oulussa ei olisi mitään tapahtumia, sittenpä vasta VALIVALi alkaisi. Minkälaisia ihmisiä te olette kun ei mikään ole koskaan hyvin oli niin tai näin, aina väärinpäin. Kyllä kai yhden viikonlopun kestää vaikka sinnillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuska on siksi rauhallinen koska siellä on pelkästään metallia ja heviä kuuntelevia. Qstock kerää kaikkia erilaisia ihmisiä ja siksi siellä on ongelmia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pistää ärsyttämään just tommoset "mökästä" ja "metelistä" valittajat. Kaikilla ei voi olla samanlainen musiikkimaku kuin teillä. QStock on loistava kesän tapahtuma.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

12-13-vuotiaat "penskat" olivat ympäripäissään kaupungilla. Kyllä hirvitti katsella...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (66)

Uutisvirta

1.4.
Oulun kaupunki myy Hietasaaren huvilat huutokaupalla – viiden myynnissä olevan huvilan kunto vaihtelee täysin remontoidusta romahdusvaarassa olevaan Tilaajille
1.4.
Yle: Sairaalat saivat varmuusvarastoista jopa kahdeksan vuotta sitten vanhentuneita hengityssuojaimia
1.4.
Uefa siirsi kaikki kesäkuun jalkapallomaaottelut – tanskalaistiedon mukaan naisten EM-kisat lykätty vuodella
1.4.
Oululainen Tinja-Riikka Korpela on päässyt Evertonin maalivahtina aistimaan englantilaisten intohimoa jalkapalloa kohtaan: "Se on henki ja elämä" Tilaajille
1.4.
Toukokuun tornien taisto peruttiin koronavirusepidemian vuoksi
1.4.
Vientikiellot iskevät omaan nilkkaan viennistä riippuvissa maissa – "Rajoituksia voi jäädä päälle, kun kriisi on ohi"
1.4.
Korona työllistää myös tulkkeja, kun hallituksen tiedotustilaisuudet tulkataan suorana viittomakielle – intensiivinen simultaanitulkkaus vaatii kokemusta: "Työ on kuormittavaa ja tilaisuudet sisältävät tärkeitä asioita" Tilaajille

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on aamulla huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Savon maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöllä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

277 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tietämättömien piensijoittajien osakehölmöilyt

HEP \o/ Täällä yksi ymmärtämätön. Minä en oikeasti tiedä, mitä salkkuni yrityksille tapahtuu tulevaisuudessa. En edes ... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

2.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image