Qstock

Festarityöt kartuttavat seurojen kassaa - Katso video!

Hannu Muranen ja Jaakko Rounaja talkootöissä. KUVA: Jonne Väisänen
Qstock 24.7.2012 14:05
Kaleva

Oululaiset urheiluseurat kartuttavat tulevan toimintakauden kassaansa festivaalien talkootöillä. Oulun Luistinseuran jääpallojunnujoukkueen P 17:n vanhemmat ahertavat Kuusisaaressa Qstockin päälavan rakentamisen parissa.

”Festareiden talkootöillä katetaan noin viidesosa ensi talven kuluista”, kertoo joukkueenjohtaja Kati Liikamaa-Pasma.

Päälavan rakentamisen ja purkamisen lisäksi talkoolaiset osallistuvat festareiden aikana baarien juomatäydennysten kuljettamiseen.

Qstockin festivaalikoordinaattorin Niina Ristolaisen mukaan talkootyöläisten merkitys tapahtuman järjestämiselle on suuri.

”Mukana on noin 140 vapaaehtoista ja 140 talkootyöläistä. Yhteistyökumppaniksi otamme paikallisia seuroja, ilmoittautua voi suoraan festivaalijärjestäjille.”

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Talkoilla tehdään myös paljon töitä, joita ei saisi teettää. MM. Järjestyksenvalvontaa.
Siinä voi itse jokainen miettiä, että joku pystyykö papparitunturikerhon Vaari valvomaan oikeasti yhtään mitään järjestystä. Poliisille toki huvilupia hakiessa uskotellaan, että "Joo, meille tulee 150 ammattitaitoista järjestyksenvalvojaa / ammatti vartijaa töihin", totuus sitten kaukana tuosta.
Sitten kun kakka sattuu osumaan tuulettimeen ja alueella räjähtää vaikka pommi, niin nämä pappatunturikerhon- järkkärit juoksee ensimmäisinä karkuun joutuessaan paniikkiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitäähän se kerran vuodessa päästä pätemään kun joskus on hankkinut järjestyksenvalvojan luvat ja sitten pädetäänkin oikein talkoilla kaksipäivää ja sen kyllä on huomannut käydessä kyseisessä tapahtumassa kuinka voi asiat lyödä yli ja överiksi vain ja ainoastaan pelkästä pätemisen tarpeesta ja luulosta olevansa kaikkien muiden yläpuolella kun on nauha hiassa jossa todellisuudessa pitäisi lukea epäjärjestysmies.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todellisuudessa festarin järjestäjä vie melkein 100% tuloista koska näitä hyväksikäytettäviä orjia joita talkoolaisiksikin kutsutaan löytyy aivan liian helposti ja samalla lasketaan bändien tasoa joka vuosi tasolle että tulevat nytkin enää Ruotsista ja loput bensarahalla takahikiältä että voitot ovat maksimoitu järjestäjälle koska tätä romahdusta bändien osalta jatkuu niin kauon kuin bändeistä välittämättömät kahdenpäivän festaristit kansoittavat paikan kun ei ole kiinnostusta käydäkkään kauempana kuin minne hissin ovelta pääsee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti talkootöiden aikana työturvallisuus on edes kohtalaisesti hoidettu..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katteelliset taas huutelee!!! :( Hienoa, että Qstock tulee lasten ja nuorten liikuntaa ja harrastamista. :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Haastattelumikrofonissa olisi saanut olla karvahattu päällä estämässä tuulen tuiverruksen äänen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nykyinen verottajan linjaus on, että verot maksetaan. Tämä on kyllä ihan naurettavaa. Puhutaan paljon siitä, että lapset ja nuoret eivät liiku tarpeeksi ja viimeistään tällä linjauksella karsitaan vähävaraisten perheiden lapset pois seuratoiminnasta, kun verojen maksun myötä harrastamiskustannukset nousevat liian korkeiksi. Itse seuratoiminnassa ja talkootöitä vuosia tehneenä voin rehellisesti sanoa, että näillä talkootöillä ei yksikään seura tai joukkue ole rikastunut, mutta talkootyön mahdollisuus ehkä auttanut mahdollistamaan kaikille mukavan liikunta- tai kulttuuriharrastuksen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten talkootöillä kartutetaan kenenkään kassaa? Talkoot loppuu siihen, kun aletaan maksaa palkkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Talkootyöläiset on talkoolaisia, koska ne ei itse saa muuta kuin hyvän mielen ja ehkä kahvia tms. Palkka menee seuralle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

28.1.
Kiinalainen matkailija on tuotu eristykseen Lapin keskussairaalaan koronavirusepäilyn vuoksi – potilas oli tullut Wuhanista
28.1.
Oulun ammattikorkeakoulussa ultralujasta teräksestä rakennetulla autolla pyritään parantamaan autojen energiatehokkuutta – "Tavoitteena oli suunnitella mahdollisimman luja ja kevyt auton runkorakenne"
28.1.
Karibianmerellä voimakas maanjäristys, useille maille annettiin tsunamivaroitus – Vedenalainen järistys oli voimakkuudeltaan 7,7 richteriä
28.1.
Lin­ja-au­to suistui ojaan Enon­te­kiöl­lä
28.1.
Oulun keskustan Snellmaninpuistolle laadittiin rakennussuunnitelma – puistoon suunnitellaan oleskelumahdollisuuksia ja taidepolkua
28.1.
Trump: Palestiinalle itsenäinen valtio, Israelin miehittämät siirtokunnat tunnustetaan, Jerusalem säilyy "jakamattomasti" Israelilla, Palestiinalle pääkaupunki Itä-Jerusalemiin
28.1.
Hiihtosuunnistuksen kuusinkertainen nuorten maailmanmestari Liisa Nenonen muutti Ouluun opiskelemaan: "Lunta on pitänyt etsiä" Tilaajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Päijät-Hämeen, Keski-Suomen, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, lumisten teiden ja sohjoisten teiden vuoksi.
Ajokeli on huono Lapin länsiosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Posio ja Kemijärvi pöllyävän lumen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen maan etelä- ja keskiosassa lukuunottamatta Ahvenanmaan maakuntaa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

Iitaz

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Ei mitään rajaa taas suomalaisen työntekijän haukkumisella. Ylen telkemän tutkimuksen , Yle uutiset Politiikka 28.2.201... Lue lisää...
taas aivan bullshitt...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image