Eduskuntavaalit: Kisa kan­sa­ne­des­ta­ja­pai­kois­ta on kova, näin Oulun vaa­li­pii­rin pii­ri­joh­ta­jat en­na­koi­vat vaalin lop­pu­tu­los­ta

Kommentti: Tyy­ty­mät­tö­myys pa­kot­taa Kärpät muu­tok­siin – ur­hei­lu­puo­len johto siirtyy uusiin käsiin

Luitko jo tämän: OYSin nuo­ri­so­psy­kiat­rian osas­tol­la ryh­dyt­tiin toimin avin tar­kis­tus­käyn­nin jälkeen

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Pu­hee­nai­he: Syöm­me­kö liikaa halpaa lihaa? – "Jau­he­li­han hin­nal­la on suuri mer­ki­tys, suo­ma­lai­set ovat jau­he­li­ha­kan­saa."

"Korkeampi lihan hinta nostaisi lihan arvostusta ja vähentäisi myöskin ruokahävikkiä."

Lihantuottajien mukaan kauppaliikkeet laskevat lihan hintaa halvalla jauhelihalla.
Lihantuottajien mukaan kauppaliikkeet laskevat lihan hintaa halvalla jauhelihalla.
Kuva: Heikkinen Sami

Suomalainen syö lihaa keskimäärin noin 40 kiloa vuodessa. Kulutus kääntyi nousuun 1970-luvulla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.