Presidentinvaalit 2012

Rasismi sai Biaudetin lähtemään pre­si­dent­tieh­dok­kaak­si

KUVA: Antti Aimo-Koivisto
Presidentinvaalit 2012 22.11.2011 17:11 | Päivitetty 2.12.2011 9:56
STT,
RKP:n presidenttiehdokas Eva Biaudet kantaa huolta rasismin ja vihamielisyyden leviämisestä. Se sai hänet myös lähtemään presidenttiehdokkaaksi.

"Mielipideilmasto huolestuttaa minua kaikkein eniten. Olen iloinen, että istuva presidentti otti Helsingin Sanomissa vahvasti kantaa rasismia vastaan, Biaudet sanoo STT:n haastattelussa.

Biaudet´n mielestä on erittäin tärkeää luoda lisää kontaktipintaa eri kulttuureista tulevien ihmisten välille

"Useimmilla suomalaisilla ei ole yhtäkään ulkomaalaista ystävää", hän huomauttaa.

Biaudet tunnetaan aatepoliitikkona, joka puuttuu hanakasti epäoikeudenmukaisuuteen ja sortoon.

"Olen ollut onnekas sikäli, että vanhempani sallivat jo pienenä pitää omista mielipiteistä kiinni. Tulen suuresta perheestä, joissa joutuu aina pohtimaan, mikä on oikeudenmukaista ja mikä ei."

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (56)

Ollakseen nyky suomessa normaali pitää olla rasisti valkoista rotua kohtaan...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Moisen kyvyn kompetenssi menee täysin hukkaan näin pienessä maassa. Hänet voisi lähettää ratkomaan ongelmia jonnekin isompiin ympyröihin. Voisi vaikka perustaa firman ja myydä osaamistaan ympäri maailman.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tavallinen kansa jo kyllästetty rasismisyytöksillä joissa ei ole mitään perää, on todella hämmentävää että meillä on kolme presidenttiehdokasta jotka kaikki ratsastavat n.s. rasismilla E. Biaudet kuvassa jopa viidellä sormella, luulisi suuresta perheestä saavan evääksi muutakin kuin muiden syyttämisen, tämä loukkaa todella syvästi suomen kansaa jonka asiamiestä tässä valitaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi tällä henkilöllä ei ole mitään todellista mahdollisuutta päästä presidentiksi. Taidankin kettuillessani äänestää Soinia...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se melko kaksinaamaista hommaa.Ainut pätevyys tällä ylioppilalla on rkp:n jäsenkirja.Sillä näköjään pääsee melko pitkälle.Se tuo vähemmistönstatus ajaa yli demokratian mennen tullen ja palatessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Noilla eväillä ei sitten pressaksi ole mitään mahdollisuuksia.Miksi pitäisi olla ulkomaalainen ystävä??? Kyllä ihmisten pitää sallia olla kriittisiä kaikkia asioita kohtaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osoittaa suurta pätevyyttä vähemmistövaltuutetun virkaa hoitavan kertoa maahanmuuttajien määräksi 3%. Tilastokeskuksen mukaan Suomessa vakituisesti asuvien muiden kuin suomen-, ruotsin- ja saamenkielisten määrä on jo nyt yli 224 000 eli noin 4,2 % väestöstä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onpa ihme, että vähemmistön edustaja ajaa vähemmistön etuja. Suomalaiset maksaa ruotsinkielisten televisio kanavat ja ahvenanmaan autonomian. Eikä sekään riitä, pitäisi maailma pelastaa siirtämällä tänne kaikki hätää kärsivät. Tämä ei toimi, suurin osa heistä on työttömänä ja ghettoutuu maahanmuuttajalähiöihin. Herra Hakkaraisella taisi olla idea :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi nykyään ylioppilastutkinto ei ihan riitä preidentinvirkaan. Hyvää jatkoa Evalle ja tsemppiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

presidenttiehdokas, en milloin puututte vähemmistöjen harjoittamaan rasismiin? esim ahvenanmaalaisten ja suomenruottalaisten tekemisiin olisi hyvä aika jo puuttua ja samalla näyttäisitte että ette ole vain yhden tahon ehdokas vaan ajatte yhtäläisesti kaikkien tahojen asioita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En äänestä Eevaa, hän on köyhille oikea päärasisti, joka laittaa köyhät kyykkyyn ja rutiköyhät kontilleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

STT voisi järjestää tilaisuuden jolloin voisimme keskustella Biaedee Lyytin kanssa Face to Face , Minua kohtaan on tavallaan loukkaus et olen tyhmä ,kun ei ole yhtäkään ulkomaalaista ystävää.! Antaa olla .No answorths

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missä Sari Essayn koskien komenttit? Onko yhtä vihamielistä oululaista porukaa??? 2xPaavo,Sauli,Pekka.... Ootte pikkusielusia.....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poliittistakin asioista ollaan kahta mieltä ja tämä asia jakaa kansankin kahtia . Samaan aikaan maassa pieni tuloiset , vanhukset ,sairaat joutuvat kokemaan rasismia eliitin kohtelun takia .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (56)

Uutisvirta

21.7.
Oululainen Tommi Kostekivi nappasi Iskelmämestarin tittelin Kiuruvedellä – "Onhan tämä hassua, koska kilpailussa oli kova taso"
21.7.
Presidentti Volodymyr Zelenskyin puolue otti parlamentin hallintaansa Ukrainan sunnuntaisissa vaaleissa
21.7.
Alkava viikko voi tuoda Ouluun jopa 30 asteen helteet – odotettavissa hellevaroitus
21.7.
Siirtolapuutarhan mökkien ovet avautuivat vierailijoille, katso kuvia
21.7.
Äimäraution siirtolapuutarhassa oli sunnuntaina avoimien ovien päivä – siskosten mökissä värimaailma rakentuu turkoosin lipaston ympärille
21.7.
Irlannin Lowry tuuletti tuulisessa Pohjois-Irlannissa golfin major-voittoa, Korhonen 63. sijalle
21.7.
Keskittymisen mestari Lasse Virén elää vapaaherrana – "Suhteeni liikuntaan on huono", toteaa nelinkertainen olympiavoittaja

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio ja Tervola.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Etelä-Lapissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Koominen sijoitusneuvoja

Aika rankka yleistys tuo, että uuden auton ostaminen ilman, että vastaavaa käytettyä on saatavilla, olisi pelkkää näyttä... Lue lisää...
Autokaupoille

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image