Kaupallinen yhteistyö

WORK-messujen teemoina työelämä ja yrittäjyys

PPY 7.10.2018 4:00
Anni Jyrinki
WORK 2018 -messut järjestetään Ouluhallissa 10.-11. lokakuuta. 

Pohjois-Pohjanmaan Messut ry:n toimitusjohtaja Anna Tiensyrjä kertoo WORK 2018 teemojen olevan työelämä ja rekrytointi, kouluttautuminen, yrittäjyys sekä tulevaisuuden työ.

”Tapahtumaan on koottu teemojen pohjalta vahva ohjelma. Yritykset voivat tavata potentiaalisia työntekijöitä tai alalle pyrkiviä, tuoda esille yritystään ja osaamistaan, kirkastaa työnantajamielikuvaansa tai kenties vaikkapa rekrytoida uuden työntekijän messuilta. Yrityksillä on mahdollisuus myös puheenvuoroihin tapahtumassa”, Tiensyrjä avaa päivien sisältöä.

Hän painottaa, että Pohjois-Suomen Messut ry haluaa tapahtuman avulla omalta osaltaan mahdollistaa kohtaamisia työnhakijoiden ja yritysten sekä koulutuspaikkaa etsivien ja oppilaitosten välillä.

”Haluamme olla mukana varmistamassa osaavan työvoiman riittävyyttä alueellamme tulevaisuudessakin.”

Uusi konsepti, laaja kohderyhmä

Kuinka hyvin nämä messut vetävät eli onko ollut helppoa saada näytteilleasettajia ja alueemme yrittäjiä mukaan?

”Tapahtuma on saanut näytteilleasettajilta varsin positiivisen vastaanoton. Olemme aiemmin järjestäneet Eteenpäin-messuja, joiden sisältö on liittynyt enemmän opiskeluun. Konseptin vaihtaminen muuttaa tapahtuman luonnetta ja uudella konseptilla järjestettävään tapahtumaan on toki alkuun vaikeampi saada näytteilleasettajia kuin jo vakiintuneeseen tapahtumaan. Toivottavasti yritykset kuitenkin rohkaistuisivat lähtemään mukaan, vaihtoehtoja osallistumiseen on monia.”
Tällä hetkellä yrityksiä on noin kolmasosa myydyistä näytteilleasettajapaikoista. Myynti on edelleen käynnissä.
”Nämä messut on tarkoitettu hyvin laajalle kohderyhmälle”, Tiensyrjä korostaa.
Eli messuvieraita ovat kaikki työelämästä, yrittäjyydestä ja opiskelusta kiinnostuneille – aina ensimmäistä opiskelu- tai työpaikkaa kartoittavasta henkilöstä jo työelämässä oleviin konkareihin. ”Uusien tapahtumien suhteen on hankala asettaa kävijätavoitteita, joten virallista kävijätoivetta ei ole julkaistu. Toivomme toki, että oululaiset löytävät sankoin joukoin paikalle.”
”Messuista voi ehdottomasti olla apua rekrytointiin ja uskon, että tämä on myös vaikuttanut monien yritysten osallistumiseen”.

Uusi väylä rekrytointiin

Yksi WORK 2018 -tapahtumassa mukana olevista yrityksistä on oululainen autolle.com. Mukaan messuille yritys innostui lähtemään pääasiassa rekrytoidakseen uusia työntekijöitä.

”Meillä on edelleen vahva kasvun vaihe menossa ja osaavalle henkilökunnalle on tulevaisuudessakin tarvetta”, toimitusjohtaja ja yrityksen perustaja Niklas Nukari kertoo.

”Odotamme saavamme lisää näkyvyyttä työhakijoiden keskuudessa ja haluamme tuoda yritystämme yhä paremmin esille”, Nukari vielä jatkaa.

MAINOS

Uutisvirta

21:18
Senior Advisor, herra Jalonen – Heinäpään haukka Kari Jalonen on Saksan maajoukkueen valmennuksen neuvonantaja Tilaajille
21:13
Tie 27 suljetaan liikenteeltä Haapajärvellä tiistaiksi rummunvaihdon vuoksi
20:49
Vincentilta lopetettiin elämää ylläpitävä hoito – Ranska on seurannut Lambertin perheen kiistelyä vegetatiivisessa tilassa olevan miehen kohtalosta
19:38
Suomalaisravintola joutui äärivasemmistolaisten ilkivallan kohteeksi Berliinissä – SS-muistoyhdistystä johtaneen osaomistajan eroilmoitus ei lopettanut iskuja Tilaajille
19:37
Kolumni: Sukellus MM-kisakaupungin sykkeeseen –  "Kosicen MM-isännillä on oudon kiero huumorintaju"
19:24
USA:n yleisesikunnan edustaja kehuu vuolaasti Rovajärven ampuma-aluetta – kansainvälisessä harjoituksessa ammuttiin maanantaina kovapanoksilla
19:11
Jukka Jalonen Leijonien pelitavasta: "Meillä on joka pelissä sauma voittaa"
124
Google asettaa Huaweille Android-käyttöjärjestelmän päivityskiellon – Petteri Järvinen: "Tämä on suomalaisille terve muistutus"
91
Vasemmistoliitolla vaikea hyväksyä talouden reunaehtoja: Hallitusneuvottelut keskeytyivät aamulla puoleen päivään saakka
63
Moni nuori pilaa elämänsä, kun luottotiedot menevät – Nordean henkilöasiakasliiketoiminnan johtaja Sara Mella: ”Pikavippimaailma saatava valvonnan alle”
39
Oulun yliopisto: Ilmastonmuutos aiheuttanut jo huomattavia vaikutuksia makean veden kiertokulussa arktisilla alueilla
30
Kuitukaapelin katkeaminen vaikeuttaa kaupankäyntiä Kaakkurissa, kun maksupäätteet eivät toimi – vika saadaan korjattua ehkä maanantain aikana
25
Päivi Räsänen tyrmää myöhäiset abortit – "Näissä on kyse lapsensurmasta"
19
Poliisilla harjoitusoperaatio Patelan omakotitaloalueella – mukana myös Hevi-panssariauto

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi moottoritiellä ei noudateta nopeusrajoituksia

Siksi koska keskikaiteella erotetulla moottoritiellä kuoleman tai vakavan loukkaantumisen todennäköisyys lähentelee noll... Lue lisää...
Homtom

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image