Kaupallinen yhteistyö

VerkostoForum auttaa yrittäjiä löytämään toisensa

VerkostoForumin puheenjohtajana toimii Tanja Heikkonen (vas.) ja kokouksessa mukana olivat Risto Huovinen, Päivi Nummi, Miika Sutinen, Tuula Ulkuniemi, Jarmo Lehto, Lauri Mikkonen, Tauno Bräysy ja Matti Harila. PPY:n hallituksen jäsenet saavat halutessaan osallistua VerkostoForumin kokouksiin. KUVA: Tiina Talala
PPY 15.4.2019 6:00
Anni Jyrinki

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Forum-toiminta starttasi vuoden 2018 alusta. Edellisissä lehdissä olemme esitelleet VaikuttajaForumin sekä JäsenpalveluForumin. Tällä kertaa tutustumme VerkostoForumin toimintaan.

Verkostoforumin tehtävä on kehittää Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimintaa siten, että toiminta edistäisi yritysten keskinäistä verkostoitumista ja muuta yhteistyötä.

”Olemme semmoinen verkostojen verkosto”, forumin puheenjohtaja Tanja Heikkonen luonnehtii.

Käytännössä VerkostoForum huolehtii verkostojen resursoinnista ja siitä, että aluejärjestön verkostoilla on aito mahdollisuus kehittyä ja luoda mielekästä sisältöä toimintaa.

Forum pyrkii toimimaan niin, että järjestön sisälle syntyy verkostoja verkostomme sisään. Tästä hyviä esimerkkejä ovat Nuoret yrittäjät, yksinyrittäjät sekä senioriyrittäjät.

 

"Yksinyrittäjä verkosto on nyt tuorein juttu, jonka vetäjäksi saimme Oulaisista Piipon Elinan.”

Tanja Heikkonen

 

Yksinyrittäjäverkosto uusin

”Yksinyrittäjä verkosto on nyt tuorein juttu, jonka vetäjäksi saimme Oulaisista Piipon Elinan”, Heikkonen kertoo ja jatkaa, että forum hakee jatkuvasti uusia malleja verkostojen syntymiselle ja kehittymiselle.

”Kaikenlaisia ideoita on ja esimerkiksi Start up -yrittäjälle ollaan kaavailemassa omaa verkostoaan. Mutta kaikkea ei tietenkään voida kerralla toteuttaa ja ensimmäinen toimintavuosi oli tällaisen uuden forumtoiminnan harjoittelua”, puheenjohtaja miettii.

VerkostoForum kokoontui vuoden 2018 aikana kolmesti ja tämän vuoden aikana he ovat ehtineet tavata kertaalleen.

”Tuolloin kävimme tutustumassa Muhoksella Kumma-työtilaan ja sen toimintaan Muhoksen Yrittäjien vieraana.”

Vinkatkaa omista verkostoistanne

VerkostoForum tukee myös sitä, että järjestössä osataan hyödyntää uudet toimintamallit ja teknologiset ratkaisut verkostoitumisen tukena. Tavoitteena on edesauttaa verkostoitumista, uusien asiakkuuksien löytämistä ja uusien palveluiden esilletuomista - unohtamatta tilaisuuksien sosiaalista näkökulmaa, eli sitä, että yrittäjät tapaavat yrittäjäkollegoitaan.

”On varmasti myös jo olemassa verkostoja ja yrittäjäporukoita, joista emme tiedä. Meille kannattaa näistä ilmoittaa, niin autetaan tapaamisten järjestelyssä toiminnan kehittämisessä”, Tanja Heikkonen vinkaa.

VerkostoForumiin kuuluvat sisäisten verkostojen puheenjohtajat ja viisi jäsentä. Puheenjohtajana toimii Tanja Heikkonen, Siikalatvan Yrittäjien puheenjohtaja. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimistolta forumissa mukana ovat Paula Pihlajamaa ja Milla Raappana.

MAINOS

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image