Kaupallinen yhteistyö

Työ­ter­veys­pal­ve­lut yrittäjille nyt Ter­veys­ta­los­ta

Terveystalon palvelut löytyvät yhdeksältä Pohjois-Pohjanmaan paikkakunnalta sekä etäpalveluina netin välityksellä. KUVA: Terveystalo
PPY 14.6.2018 15:00
Anni Jyrinki

 

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry on solminut Terveystalon kanssa työterveyshuollon kumppanuussopimuksen. Terveystalo on Pohjois-Pohjanmaan yrittäjien ainoa yhteistyökumppani työterveyspalveluissa.

”Tarjoamme jäsenyrityksille ja -yrittäjille tarpeita vastaavat työterveys- ja työhyvinvointipalvelut.”, Terveystalon Pohjoisen alueen aluejohtaja Heikki Kiiskilä kertoo.

”Myös työterveyshammashoidon palvelut ovat osa Terveystalon monipuolista palveluvalikoimaa, joka täydentää työterveyttä. Lisäksi jäsenyrityksille tarjotaan kausiluontoisia lisäetuja, joista tiedotetaan erikseen”. Kiiskilä selvittää.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Marjo Kolehmainen kertoo Terveystalon valikoituneen Yrittäjien kumppaniksi perinteisen kilpailutuksen kautta.

”Toimiva ja laadukas työterveyshuolto on todella tärkeää yrittäjille ja jäsenyrityksillemme. Terveystalo pystyy tarjoamaan kattavat työterveyshuollon palvelut ja heillä on toimipiste yhdeksällä paikkakunnalla Pohjois-Pohjanmaalla.”

Kiiskilä muistuttaa, että työterveysasiakkaana yrityksen työntekijät ovat Terveystalon etuasiakkuusohjelman piirissä, minkä kautta etuja saavat myös perheenjäsenet. Sujuva hoitoketju säästää työnantajille selvää rahaa.

”Pohjois-Pohjanmaan alueella jäsenyritysten on mahdollista saada yhtenäisen hoitoketjun hyödyt täysimittaisina, kun työterveyden palvelut voidaan nyt tuottaa saman katon alla aina diagnostiikasta ja kuvantamisesta leikkaukseen ja kuntoutukseen, toimipa maksajana työnantaja tai vakuutusyhtiö”, Kiiskilä painottaa.

Millainen yhteistyökumppani yrittäjäjärjestö on Terveystalolle?

”Terveystalon työterveyden asiakaslupaus on Millainen työ, sellainen Terveystalo. Tähän Pohjois Pohjanmaan Yrittäjien visio, olla aidosti yrittäjän arjessa, sopii erinomaisesti. Terveystalolle on välittynyt kuva Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjäjärjestöstä, että he aidosti pyrkivät edistämään jäsenyrityksiensä toimintaedellytyksiä ja hakevat vahvoja kumppaneita yhteistyöhön. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjäjärjestö on vaikuttava elinkeinoelämän toimija, jonka jäsenyritykset edustavat monipuolista toimialakenttää ja toimivat laajalla maantieteellisellä alueella. Myös Terveystalo tuottaa palveluja laajalla alueella Pohjois-Pohjanmaalla. Fyysisten toimipaikkojen lisäksi Terveystalon palvelut ovat saatavilla paikasta ja ajasta riippumatta etäpalveluina.”

Näin pääset mukaan

Yritys tai yrittäjä saa työterveyden palvelut käyttöönsä valmiiksi neuvotelluin edullisin hinnoin yksinkertaisesti liittymällä Terveystalon työterveyden asiakkaaksi Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien kumppanuussopimuksen kautta. Jäsenyritys saa tarjouksen sujuvasti verkon kautta osoitteessa www.terveystalo.com/tarjous.

Tarjouspyyntölomakkeelle tulee merkitä kampanjakoodi PPY (Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät).

Jäsenyritys voi olla yhteydessä myös Terveystalon myyntiin Oulussa

- Jarkko Tapio jarkko.tapio@terveystalo.com,  puhelin 044 501 5588 tai

- Teresa Wilen teresa.wilen@terveystalo.com,  puhelin 050 312 8153

Jos yritys on jo Terveystalon asiakas, saa kumppanuussopimuksen edut käyttöön olemalla yhteydessä Terveystaloon.

Terveystalo on yrittäjille oiva kumppani myös sitä syystä, että sillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-tunnus, joka on viestinyt kotimaisuudesta ja auttanut valitsemaan suomalaisen vaihtoehdon yli 50 vuotta.

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus.

MAINOS

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

266 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko menee ruokaan

No kylläpä oli taas aloitus. Nyt Lidlin kannattajat voivat taas avata sanaisen arkkunsa. Meidän perheessä ei ole koskaan... Lue lisää...
hyvää kotimaista

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image