Kaupallinen yhteistyö

Tule mukaan vaikuttamaan

Hallituksen kokouksessa selin puheenjohtaja Jussi Riikonen, Jyrki Drushinin (vas.) Haukipudas, Lauri Mikkonen Kiimininki, Tommi Niskanen Pudasjärvi, Marko Jääskeläinen Oulu, Jukka Mursu Kuusamo, Maiju Mikkola Utajärvi, Kirsi Asunmaa Raahe ja Miika Sutinen Kiiminki. KUVA: PPY
PPY 10.10.2018 6:05
Anni Jyrinki

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien luottamushenkilöpaikat ovat nyt toista kertaa avoimessa haussa. Hakulomakkeen voi täyttää 12. lokakuuta mennessä PPY:n nettisivuilla.

Avoimeen hakuun on laitettu Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtajan pesti. Haussa on myös viisi hallituspaikkaa kahdeksi vuodeksi erovuoroisten tilalle vuosille 2019-2020 ja yksi vuoden paikka kesken kautensa hallituspaikan jättävän henkilön tilalle.

Aiemmin jäsenyhdistykset ehdottivat henkilöitä luottamustehtäviin. Hallintorakenneuudistusten myötä tästä tavasta on luovuttu ja käynnissä on nyt toista kertaa avoin haku jaossa oleville hallituspaikoille.

”Avoimella haulla pyritään saamaan jäsenistöstä kaikki halukkaat ja motivoituneet henkilöt ehdolle. Kaikilla on tasapuolinen mahdollisuus hakea luottamustehtäviin”, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen kertoo uuden hakumenettelyn eduista.

Tarjolla monta näköalapaikkaa

Mitä hallitus- ja forumtyöskentely sitten jäseneltä vaativat tai mitä vastaavasti antavat? Riikonen korostaa, että työskentely antaa näköalapaikan alueen yritystoimintaan ja sidosryhmiin sekä tuo mukanaan hyvän kontaktiverkoston.

Työ puolestaan vaatii aktiivisuutta ja sitoutumista sekä näkemystä yrittäjyydestä ja yritystoiminnan kehittämisestä.

”Työskentely on tavoitehakuista ja organisoitua. Hallintomalli laitettiin PPY:ssä uusiksi ja tämä uusi toimintamalli vaikuttaa hyvältä ja sitä kehitetään edelleen palautteen pohjalta”, Riikonen jatkaa ja kannustaa jäseniä hakemaan mukaan luottamustehtäviin.

”Luottamustehtävien kautta pääsee vaikuttamaan alueen yrittämisen mahdollisuuksiin. Toiminta on rentoa, tavoitteellista ja poliittisesti sitoutumatonta.”

Uusilta hallituksenjäseniltä vaaditaan ennen kaikkea halua vaikuttaa yhteisiin asioihin ja halua olla rakentamassa yhteiskuntaa, jossa yrittäminen on mahdollista.

MAINOS

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Järjetön veropolitiikka

Väittääkö aloittaja että sosiaaliturvan taso on nyt alempi kuin ennen? Olisiko edes jotain lukuja tai muita todisteita e... Lue lisää...
Taloudesta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.12.

Fingerpori

11.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image