Kaupallinen yhteistyö

Tule mukaan vaikuttamaan

Hallituksen kokouksessa selin puheenjohtaja Jussi Riikonen, Jyrki Drushinin (vas.) Haukipudas, Lauri Mikkonen Kiimininki, Tommi Niskanen Pudasjärvi, Marko Jääskeläinen Oulu, Jukka Mursu Kuusamo, Maiju Mikkola Utajärvi, Kirsi Asunmaa Raahe ja Miika Sutinen Kiiminki. KUVA: PPY
PPY 10.10.2018 6:05
Anni Jyrinki

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien luottamushenkilöpaikat ovat nyt toista kertaa avoimessa haussa. Hakulomakkeen voi täyttää 12. lokakuuta mennessä PPY:n nettisivuilla.

Avoimeen hakuun on laitettu Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtajan pesti. Haussa on myös viisi hallituspaikkaa kahdeksi vuodeksi erovuoroisten tilalle vuosille 2019-2020 ja yksi vuoden paikka kesken kautensa hallituspaikan jättävän henkilön tilalle.

Aiemmin jäsenyhdistykset ehdottivat henkilöitä luottamustehtäviin. Hallintorakenneuudistusten myötä tästä tavasta on luovuttu ja käynnissä on nyt toista kertaa avoin haku jaossa oleville hallituspaikoille.

”Avoimella haulla pyritään saamaan jäsenistöstä kaikki halukkaat ja motivoituneet henkilöt ehdolle. Kaikilla on tasapuolinen mahdollisuus hakea luottamustehtäviin”, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen kertoo uuden hakumenettelyn eduista.

Tarjolla monta näköalapaikkaa

Mitä hallitus- ja forumtyöskentely sitten jäseneltä vaativat tai mitä vastaavasti antavat? Riikonen korostaa, että työskentely antaa näköalapaikan alueen yritystoimintaan ja sidosryhmiin sekä tuo mukanaan hyvän kontaktiverkoston.

Työ puolestaan vaatii aktiivisuutta ja sitoutumista sekä näkemystä yrittäjyydestä ja yritystoiminnan kehittämisestä.

”Työskentely on tavoitehakuista ja organisoitua. Hallintomalli laitettiin PPY:ssä uusiksi ja tämä uusi toimintamalli vaikuttaa hyvältä ja sitä kehitetään edelleen palautteen pohjalta”, Riikonen jatkaa ja kannustaa jäseniä hakemaan mukaan luottamustehtäviin.

”Luottamustehtävien kautta pääsee vaikuttamaan alueen yrittämisen mahdollisuuksiin. Toiminta on rentoa, tavoitteellista ja poliittisesti sitoutumatonta.”

Uusilta hallituksenjäseniltä vaaditaan ennen kaikkea halua vaikuttaa yhteisiin asioihin ja halua olla rakentamassa yhteiskuntaa, jossa yrittäminen on mahdollista.

MAINOS

Uutisvirta

17:36
Kyselytunnilla Sipilää hiillostettiin Anne Bernerin SEB-pankin paikasta ja Jussi Niinistön taleban-kommenteista
17:00
Anita Korvan arvokisadebyytti oli lyhyt ja ytimekäs, mutta hiihtäjälupaus ei työnnä päätään lumihankeen – "Olisi kiva itsekin olla joskus taistelemassa kärkisijoista tällaisissa kisoissa" Tilaajille
16:55
Mäki ja Hakola eivät yltäneet sprintin MM-välieriin, molemmat jäivät kolmansiksi
16:32
Poliisi pyytää tietoja Rovaniemellä varastetusta perävaunusta ja moottorikelkasta
16:23
Antti Kaikkonen tuuletuskokouksen jälkeen: Keskustan ryhmä tukee ministeri Berneriä yksimielisesti
15:40
Oulun lääkärikopterin tukikohta saneerataan, valtion rahoitusta tuli 9 miljoonaa euroa toivottua vähemmän
15:35
Pääministeri SS-selvityksestä: "En lyttää historian tutkimusta, mutta ei kiistetä näiden miesten ansioita Suomen puolustuksessa"
84
Aviin kannellaan hoivakodeista yhä useammin, suurimpana huolena henkilöstön riittävyys – Attendo: Työvoiman saatavuus ongelmien syynä
75
Oulun asemanseudulla kuokka uppoaa maahan vuonna 2023 – Kaupungilla suuret odotukset alueen rakentamiselle
47
Terrafamen vuoden 2018 liikevaihto on noin sata miljoonaa euroa parempi kuin 2017 – käyttökatekin lähes kaksinkertaistui
30
Oulun poliisilaitos: Henkilökorttihakemusten määrä pomppasi, lupapalvelut ruuhkautuneet
27
Oikeuskansleri Tuomas Pöysti kieltää antaneensa Anne Bernerille kirjallisen lausunnon – epäselvyyksiä myös ruotsalaispankin kokouspäivästä
26
Asiantuntija: Perussuomalaiset saattavat kiriä vihreiden ohi eduskunnassa — Sdp:n ja kokoomuksen vääntö ykköspaikasta tiivistyy vaalipäivään
22
Kommentti: Oppositio hihittelee sivusta, kun hallituspuolueet tunaroivat – ”Kuka haluaa äänestää puoluetta, jossa ministeriksi valitaan Berner?”

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi huomenna illalla Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa jäätävän vesisateen ja lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

267 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vuokralla asumisen helppous

Asunnon voi aina myydä ja muuttaa varakkaana vuokralle. Ulkomaillakin voi olla kuukausia vuodesta. Vuokralla ikänsä asun... Lue lisää...
Maksettu

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image