Kaupallinen yhteistyö

Toiveissa paikallinen sopiminen

PPY 9.4.2019 5:00
Anni Jyrinki

Eduskuntavaalien alla kysyimme paikallisyhdistysten puheenjohtajilta pikagallupissa ajatuksia ja toiveita siitä, mitä yrittäjät uudelta hallitukselta odottavat ja mitä asioita puheenjohtajat pitävät tärkeimpinä ratkaistavina asioina tulevalla vaalikaudella.
Puheenjohtajien vaaligallupissa nousi esiin parhaana mahdollisena uuden eduskunnan päätöksenä paikallisen sopimisen edistäminen. Pahinta taas puheenjohtajien mukaan olisi päätös yritysverotuksen kiristämiseksi.

Gallupissa kysyimme myös mikä puolue puheenjohtajien mielestä ajaa parhaiten yrittäjien asioita. Suurin osa vastanneista koki yrittäjiä läheisimmäksi Kokoomuksen, myös Keskusta mainittiin tässä yhteydessä.

Kansanedustajaehdokkaana itsekin oleva Kiimingin Yrittäjien puheenjohtaja Miika Sutinen kommentoi, että hän toivoo myös verotusta kehitettävän yrittäjyyteen kannustavampaan suuntaan.

”Vain tulosta tekevä yritys investoi ja palkkaa lisää työvoimaa. Verotuksen keventäminen lisää kaikkea hyvää talouteen ja työllisyyteen. Työllisyysasteen nosto on välttämättömyys ja tämä ei onnistu kuin verotusta keventämällä”, Sutinen korostaa.
Utajärven yrittäjien puheenjohtaja Markku Juntunen puolestaan näkee kauheimpana mahdollisena skenaariona sen, että uusi eduskunta vesittää kaiken, mitä edellinen päätti ja sai aikaan.

MAINOS

Uutisvirta

177
"Sotkun munkkeja" myynyt yrittäjä Vesa Mustakangas: "Tavoitteena oli myydä puhdasta lähiruokaa" – Savilaakson leipomo lopetti munkkien toimituksen
45
Puola ja Unkari pääsivät Suomen EU-kokouksessa helpolla – Suomi ja EU-komissio haluavat tulevaisuudessa sulkea demokratiaa halveksivien maiden rahahanat
36
Sarjakärki oli liian kova Lipolle – pesisleiri ja ilmaiskampanja täyttivät Raksilan lehterit
29
Liikenneministeri Sanna Marin Helsingin Sanomissa: "Tampereen ja Turun tunnin juniin on suhtauduttu aivan liian optimistisesti"
22
Kaakkurissa juostaan portaita ja poljetaan maastossa – Liikuntamaassa riittää treenaajia, vaikka alue ei ole vielä läheskään valmis
20
Qstockin rakentaminen alkaa viikonloppuna – katso kartasta, miten festivaali muuttaa liikennejärjestelyjä
19
The Guardian: Persianlahden tilanne kiristyi dramaattisesti – Pidätetyn brittitankkerin miehistö on nyt Iranissa satamassa ja yhä laivassa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio ja Tervola.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Vihaan juttutupaa, tai sitten en

87 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Pienellä paikkakunnalla kykenee toimia vaikka sahayrityksessä ym. ammateissa, mutta miten on toiminta hieman laajemmin k... Lue lisää...
Hakkarainen on äijä,...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image