Kaupallinen yhteistyö

Silkkaa säästöä jäseneduista

PPY:n jäsenet säästävät selvää rahaa Norwegianin lennoilla. KUVA: Norwegian
PPY 24.8.2016 12:56 | Päivitetty 24.8.2016 13:16
Panu Sivula

”Yrittäjien jäsenmaksu tulee takaisin yhdessä tai kahdessa alennetussa koulutuksen hinnassa”, arvioi yrittäjä Paula Sarias oululaisesta Fysiopalvelu Knuuttila & Sariaksesta.
”Myös edun kautta hankittu vakuutus, joka nopeuttaa ihmisiä palaamaan töihin, maksaa jäsenmaksun nopeasti takaisin.” Sariaksen yritys hyödyntää Fennian jäsenetutarjouksia. Lakisääteinen tapaturmavakuutus on laajennettu vapaa-aikaan ja sairaskuluvakuutus henkilöstölle takaa, että väki pääsee tarvittaessa käymään erikoislääkärillä. 

Paula Sariaksen yritys on hyödyntänyt jäseneduista muun muassa vakuutuksiin ja koulutuksiin myönnettyjä alennuksia. 

”Vakuutusten ja koulutuksiin myönnettyjen alennusten lisäksi olemme muun muassa käyttäneet Nesteen ja Teboilin polttoainekortteja”, Sarias toteaa.

Myös alennukset Norwegianin lennoista kiinnostavat yrittäjää.

 

”Lennän paljon Oulusta Helsinkiin, mutta en ole hoksannut tätä etua hyödyntää.”

Fysiopalvelu Knuuttila & Sarias on PPY:n jäsen ja kuuluu Suomen Yrittäjiin myös FYSI ry -toimialajärjestön kautta.

Tuhansien eurojen säästöt

Norwegianin etu on ollut käytettävissä noin vuoden päivät.

Tähän mennessä noin 90 PPY:n jäsentä on varannut Norwegianin lentoja sopimuksen kautta, myyntijohtaja Markus Forsström kertoo.

 

PPY:n jäsenet ovat säästäneet pelkästään Oulu–Helsinki-välin lennoilla jo yli 10 000 euroa. 

Myyntijohtaja Jyrki Kettukangas Fenniasta kertoo, että yhtiön jäsenetua käyttää Pohjois-Pohjanmaalla Fennian yleistä markkinaosuutta suurempi määrä yrittäjiä.

 

”Olemme tyytyväisiä siihen, kuinka moni yrittäjä on hyödyntänyt Fennian jäsenetuja ja kokee niistä olevan hyötyä omassa yritystoiminnassaan”, Kettukangas sanoo.

 Jäseneduista kertyvien säästöjen määrä riippuu asiakkaittain siitä, minkälaisia tuotteita heillä on.

”Esimerkiksi sairausvakuutuksen päivärahassa SY:n alennus on -50 prosenttia, ja silloin puhutaan isoistakin euromääräisistä alennuksista.”

Jäsentapahtuma – Kesätreffit

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimistolla ja sisäpihalla järjestetään Jäsenetutapahtuma – Kesätreffit 10. kesäkuuta. Idea tapahtumasta syntyi kahvipöytäkeskustelussa, kun PPY:n toimiston väki pohti, miten edut saadaan paremmin tuotua jäsenten tietoisuuteen. Osa jäsenistä kun on kokenut, ettei yritys saa riittävästi vastinetta jäsenmaksulleen.

Kesätreffeillä tehdään PPY:n toimistoa yrityksille tutuksi. Toimisto on paikka, jossa yrittäjä voi käydä kahvilla aina, kun siltä tuntuu.

Tapahtumaa varten toimiston sisäpihalle pystytetään ständitori, jossa yhteistyökumppanit kertovat jäsenpalveluista ja -eduista. Neuvontarinkiin kuuluvat asiantuntijat opastavat henkilökohtaisesti yrittäjiä aihealueen mukaan, esimerkiksi juridiikassa, verotuksessa tai työterveydessä. Näihin klinikoihin voi varata etukäteen 15 minuutin ajan.

PPY:n palveluista esillä omalla ständillä tulee olemaan omistajanvaihdospalvelu, hankinta-asiamiespalvelu sekä suurhankkeet ja edunvalvonta. Yhtenä tapahtuman päätavoitteista on saada yrittäjät verkostoitumaan keskenään, annetaan niin sanotusti lupa tehdä bisnestä.

Tilaisuuden jälkeen Finnkino toivottaa PPY:n jäsenet tervetulleiksi katsomaan Eddie the Eagle -elokuvan.

Lipun voi käydä hakemassa tapahtuman ständitorilta Finnkinon pisteestä. Tapahtumassa arvotaan myös 4 kpl Norwegianin lentolippuja kahdelle Oulu-Hki-Oulu.

Ohjelmassa on myös verkostoitumista, musiikkia (dj Ant) ja pientä purtavaa. Kesäisen maljan tarjoaa Lapland Hotels Oulu.

Uusi jäsenetu – AVARN Security
on yritysturvallisuuden asiantuntija

AVARN Security tarjoaa Pohjois-Pohjanmaan yrittäjät ry:n jäsenille turvallisuutta etuhintaan:

Hälytinlaite ja hälytysvalvontapalvelut 36 kk sopimuksella hintaan 39,00 euroa kuukaudessa. Jäsenetuna järjestelmän asennus sekä koko sopimuskaudelle yksi liike- tai ovitunnistin veloituksetta.  Jäsenetusi on 135,00 euroa.

Hälytysvalvontapalvelut asiakkaalle, jolla on jo oma hälytinlaite hintaan 20,00 euroa kuukaudessa. Jäsenetuna 36 kk sopimuksiin 3 kk perusmaksut 0 euroa sekä nykyisen hälytinlaitteen uudelleenohjelmointi veloituksetta. Jäsenetusi on 135,00 euroa.

Hinnat eivät sisällä arvolisäveroa. Mahdolliset vartijakäynnit veloitetaan sopimushinnaston mukaisesti.

AVARN Security tarjoaa kokonaisvaltaisesti turvallisuusratkaisuja ja -palveluita, kuten älykästä turvallisuusvalvontaa ja -tekniikkaa, vartiointi- ja vastaanotto- sekä arvokuljetus- ja rahankäsittelypalveluita.

Uusi turvallisuusyhtiö syntyi, kun norjalaisomisteinen Sector Alarm Group osti alkuvuodesta Turvatiimin ja G4S Suomen liiketoiminnan. Yritysostojen ja yhtenäisen uuden yhtiön myötä turvallisuuspalveluiden tarjonta pohjoismaisilla markkinoilla vahvistuu.

Yhteystiedot: Vesa Seppä p. 040 672 4468, vesa.seppa@avarn.fi

MAINOS

Uutisvirta

21
Zeppelinin edustan tietöiden pahin vaihe on kohta ohi, liikenneympyrä valmistuu heinäkuussa
12
Kiinteistöliitto esittää Airbnb-majoittujien määrän rajoittamista huoneistoissa vuoden aikana – valvonta tehtäisiin sähköisen järjestelmän avulla
10
20 asteen rajaa ei juuri rikota Pohjois-Pohjanmaalla tulevalla viikolla – keskiviikkoillan ja torstain aikana luvassa jopa kolmasosa kuukauden sateista
6
Australia evakuoi kahdeksan lasta Syyrian pakolaisleiriltä
5
Rahoitus, huippuvirat ja tietenkin brexit – näin Suomi puheenjohtajana voi tai ei voi vaikuttaa EU:n tulevaisuuteen
5
IS: Cristiano Ronaldo lomailee Ranskan Rivieralla kempeleläismiljonäärin jahdilla – vuokra 217 000 euroa viikossa
5
OLS:n kasvatti Rasmus Karjalainen siirtyy Hollannin liigaan – "Menen tekemään, en vain selviytymään"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Syntyvyyden raju romahtaminen Suomessa

214 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Karmea moka Pudasjärvellä

Ei kannata näyttää komeaa jokea turisteille ilmaiseksi. Joka paikassa jokinäkymä maksaa. Betonikaide on jalankulkijoiden... Lue lisää...
Betoni kaide

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image