Kaupallinen yhteistyö

Rastor boostaa hy­vin­voin­tia­lan yrityksiä

PPY 5.1.2018 4:00
Sanna Virtanen

”RastorBooster järjestettiin aikavälillä 30.5.-25.9.2017. Me Happialla kehittelimme parasta aikaa kärkituotettamme Breikkeriä, joka on hyvinvointikasvatuksen työkalu kouluille ja yrityskin oli vastikään perustettu. Itselläni yrittäjänä ei ollut juuri mitään kokemusta yritysmaailmassa toimimisesta, sillä olin tehnyt lähinnä julkisella sektorilla opettajan töitä siihen asti. Kuulin, että Rastorilla oli alkamassa hyvinvointialan kasvuyrityksille suunnattu valmennus, kiinnostuin ja hyppäsin mukaan. Koulutus siis osui nappiin ajankohdallisesti ja teemat tukivat oman yrityksen pohdintoja”, kertoo Happia Oy:n toimitusjohtaja Sanna Virtanen.

Sanna Virtanen Happia Oy:stä on tyytyväinen osallistumisestaan RastorBooster -koulutukseen.

 

RastorBooster on tehokas starttipaketti, joka sisältää lähipäiviä ja etätyöskentelyä erilaisten yritystä kehittävien tehtävien ja business canvas -pohjan kanssa. Teemoina ovat mm. tiimin kokoaminen, myynti, markkinointi, brändi ja strategia

Sanna Virtanen kokee, että sai RastorBoosterin kautta luotua hyvinvointialan verkostoja opiskelijakollegoihini sekä kontakteja kouluttajiin ja sijoittajiin.

”Koulutus antoi varmuutta ja loi rohkeutta yrittäjänä, sain paljon palautetta ja sparrausta omasta toimimisestani ja kouluttajat olivat perehtyneet hyvin yrityksiimme, jotta osasivat valmentaa oikeaan suuntaan. Suosittelen koulutusta erityisesti kasvuyritysten perustajille yrityksen alkuvaiheessa.

RastorBooster valmennusprosessissa, hyödynnetään sähköistä oppimisympäristöä ja –alustaa, jossa valmennuksen kohteena olevalla on käytettävissä joukko kehittämistyökaluja, joita hyödyntäen henkilö/yritys saa valmiudet liiketoiminnan systemaattiseen ja strategiseen suunnitteluun heti alusta alkaen sekä myös edellytykset rahoitustunnusteluun ja rahoituksen hankintaan, koskien yksityistä ja/tai julkista kehittämisrahoitusta. Näin varmennetaan kiinteämpi yhteistyö mm. Tekesin ja riski- ja enkelirahoittajien suuntaan”, avaa konseptin siäsltöä Rastor Oy:n asiakasratkaisupäälikkö Satu Puhakka.

Tavoitteena on, että projekti tuottaa myös kehittämisvälineitä ja –aihioita ELY:n ja TE-toimiston kehittämispalveluille ja tuotekehitystyöhön.

Lisätietoja:

Sanna Virtanen
Toimitusjohtaja, Happia Oy
sanna@happia.fi
040 759 5492

Satu Puhakka
Asiakasratkaisupäällikkö,
KTM, eMBA, AmO
Rastor Oy
Sepänkatu 20, 90100 Oulu
p. 0400 560 700

MAINOS

Etusivulla nyt

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

156 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

miksihän sipilä ja keskustapuolue on hyökännyt palkansaajia vastaan koko hallituskauden ajan??

Ai miksikö kuten kerrot? Uusliberalismi on juuri tätä mitä hallituksemme edustaa ja ajaa. Siinä ajatusmallissa duunari o... Lue lisää...
Aito Helmiina

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

22.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image