Kaupallinen yhteistyö

Rastor boostaa hy­vin­voin­tia­lan yrityksiä

PPY 5.1.2018 4:00
Sanna Virtanen

”RastorBooster järjestettiin aikavälillä 30.5.-25.9.2017. Me Happialla kehittelimme parasta aikaa kärkituotettamme Breikkeriä, joka on hyvinvointikasvatuksen työkalu kouluille ja yrityskin oli vastikään perustettu. Itselläni yrittäjänä ei ollut juuri mitään kokemusta yritysmaailmassa toimimisesta, sillä olin tehnyt lähinnä julkisella sektorilla opettajan töitä siihen asti. Kuulin, että Rastorilla oli alkamassa hyvinvointialan kasvuyrityksille suunnattu valmennus, kiinnostuin ja hyppäsin mukaan. Koulutus siis osui nappiin ajankohdallisesti ja teemat tukivat oman yrityksen pohdintoja”, kertoo Happia Oy:n toimitusjohtaja Sanna Virtanen.

Sanna Virtanen Happia Oy:stä on tyytyväinen osallistumisestaan RastorBooster -koulutukseen.

 

RastorBooster on tehokas starttipaketti, joka sisältää lähipäiviä ja etätyöskentelyä erilaisten yritystä kehittävien tehtävien ja business canvas -pohjan kanssa. Teemoina ovat mm. tiimin kokoaminen, myynti, markkinointi, brändi ja strategia

Sanna Virtanen kokee, että sai RastorBoosterin kautta luotua hyvinvointialan verkostoja opiskelijakollegoihini sekä kontakteja kouluttajiin ja sijoittajiin.

”Koulutus antoi varmuutta ja loi rohkeutta yrittäjänä, sain paljon palautetta ja sparrausta omasta toimimisestani ja kouluttajat olivat perehtyneet hyvin yrityksiimme, jotta osasivat valmentaa oikeaan suuntaan. Suosittelen koulutusta erityisesti kasvuyritysten perustajille yrityksen alkuvaiheessa.

RastorBooster valmennusprosessissa, hyödynnetään sähköistä oppimisympäristöä ja –alustaa, jossa valmennuksen kohteena olevalla on käytettävissä joukko kehittämistyökaluja, joita hyödyntäen henkilö/yritys saa valmiudet liiketoiminnan systemaattiseen ja strategiseen suunnitteluun heti alusta alkaen sekä myös edellytykset rahoitustunnusteluun ja rahoituksen hankintaan, koskien yksityistä ja/tai julkista kehittämisrahoitusta. Näin varmennetaan kiinteämpi yhteistyö mm. Tekesin ja riski- ja enkelirahoittajien suuntaan”, avaa konseptin siäsltöä Rastor Oy:n asiakasratkaisupäälikkö Satu Puhakka.

Tavoitteena on, että projekti tuottaa myös kehittämisvälineitä ja –aihioita ELY:n ja TE-toimiston kehittämispalveluille ja tuotekehitystyöhön.

Lisätietoja:

Sanna Virtanen
Toimitusjohtaja, Happia Oy
sanna@happia.fi
040 759 5492

Satu Puhakka
Asiakasratkaisupäällikkö,
KTM, eMBA, AmO
Rastor Oy
Sepänkatu 20, 90100 Oulu
p. 0400 560 700

MAINOS

Uutisvirta

16.2.
CNN: Yli tuhat USA:n oikeusministeriön ex-työntekijää vaatii ministerin eroa – Barrin epäillään taipuneen Trumpin painostukseen
16.2.
Uusien elämysten iltapäivä – Lentopalloseura Etta sai Iissä uusia ystäviä: "Tällaiset pelit ovat lajille älyttömän tärkeitä" Tilaajille
16.2.
Son Tottenhamin sankari – Arsenal juhli murskavoittoa
16.2.
Hallitus aikoo muuttaa potilasdirektiivin toimeenpanoa sote-uudistuksen yhteydessä
16.2.
Miten hallita aikaa niin, että rentoutumisellekin jää tilaa? Oululaisopiskelija: "Tärkeintä jaksamiselle on ehtiä möllöttää välillä kotona"
16.2.
Iin uudessa liikuntahallissa lähes 500 katsojaa, Ettan peliesitys ei riittänyt
16.2.
Lentopallohuumaa Iissä – nimikirjoitukset menivät kuin kuumille kiville, vaikka Ettan esitys pelikentällä jäi pahasti vajaaksi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa ja Keski-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.
Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Lapissa lumisateen vuoksi.

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta aluksi, tuulen nopeus puuskissa 25 m/s.
Maan etelä- ja itäosassa sekä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Etelä-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

158 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi asuntojen arvo laskee koko suomessa?

kysykääpä itseltänne että missäpäin oulua haluaisitte asua, jos olisi varaa. Siellä eivät hinnat laske. Kaikki eivät näe... Lue lisää...
Sijaintisijainsijain...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image