Kaupallinen yhteistyö

Pudasjärvi paras paikallis-yhdistys

Pudasjärven Yrittäjien puheen- johtaja Marko Rautio vastaanotti palkinnon Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtajalta Lauri Mikkoselta.
PPY 26.2.2017 11:00
Ville Koivuniemi


Pudasjärven Yrittäjät valittiin Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien vuoden paikallisyhdistykseksi 2016.

– Pudasjärven Yrittäjien puheenjohtaja ja hallitus ovat onnistuneet useissa linjauksissa, mikä näkyy jäsenmäärässä, perustelee valintaa Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Lauri Mikkonen.

Pudasjärven Yrittäjissä on tehty hyvää järjestötyötä jo vuosikymmenten ajan. Yhteistyö kunnan kanssa on perinteikästä ja perustuu aktiiviseen yhteydenpitoon. Tapaamiset ovat säännöllisiä ja kunnasta osallistutaan myös Suomen Yrittäjien kunnallisjohdon seminaariin. Yhdistys tiedottaa aktiivisesti toiminnastaan ja yhteistyö paikallislehden kanssa on jatkuvaa.

Viimeisten vuosien aikana yhdistyksessä on lisäksi panostettu muun muassa senioriyrittäjien toimintaan sekä uusien jäsenten huomioimiseen. Yhdistyksen toimivuuden takaa joustava työnjako hallituksen jäsenten kesken. Tämä on luonut hyvän yhteishengen ja auttaa jaksamaan sekä järjestötyössä että omassa yritystoiminnassa. Yhdistys päivittää aktiivisesti nettisivujaan ja huolehtii jäsentiedottamisesta.

– Yhdistys järjestää joka kesä suuret markkinat, joka kokoaa laajasti kauppiaita ja osallistujia. Yhdistyksen tilaisuudet keräävät hyvin jäseniä ja esimerkiksi pikkujouluihin osallistui lähes yhdistyksen jäsenmäärän verran osallistujia. Valtakunnan trendistä huolimatta tämä maaseudulla toimiva paikallisyhdistys on onnistunut pitämään jäsenmääränsä tänäkin vuonna, Pudasjärven Yrittäjien puheenjohtaja Marko Rautio toteaa.

MAINOS

Uutisvirta

125
Uimarantojen vähäiset parkkipaikat jokakesäinen ongelma Oulussa – "Aika hurjan näköistä, kun nurmikoilla on autoja miten sattuu"
91
Asuntosijoittaminen on vilkasta Oulun alueella – "Se on ihan hyvä tapa säästää, että nuorena ostaa yhden tai kaksi sijoitusasuntoa"
39
Asunnon liian korkea lämpötila helteellä voi oikeuttaa vuokranalennukseen – "10–20 prosenttia siltä ajalta, kun huoneiston lämpötila ylittää 32 astetta"
36
Työttömyys laski Pohjois-Pohjanmaalla verrattuna viime vuoteen – katso tästä, millä aloilla on eniten avoimia työpaikkoja
33
Työministeri Harakan ensi toimet työllisyyden parantamiseksi – työttömille yksilöllistä valmennusta ja palkkatukeen lisää rahaa
32
Kalevan kesäterassiäänestyksen voitosta käytiin kova kilpailu – voittajaksi nousi kauppatorin Keltainen Aitta, hopeaa Tuiraan
23
Qstockin liikennejärjestelyt huolettavat Pikisaaren asukkaita – aiemmin autoiluun saaressa vaadittiin festivaalin aikana ajolupa, nyt järjestelystä ollaan luovuttu

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

185 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image