Kaupallinen yhteistyö

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät täyttää 80 vuotta!

PPY 1.4.2018 4:00
Sari Reinikainen-Laine

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien 80-vuotisjuhlavuosi käynnistyi heti vuoden alusta julkistamalla logokilpailun voittanut juhlavuoden logo. Yrittäjien itsensä valitsema, logokilpailun voittanut logo on yrittäjien itsensä näköinen energinen ja dynaaminen.
Juhlavuosi näyttäytyy monin eri tavoin koko maakunnassa. Paikallisyhdistyksissä on mahdollisuus juhlistaa Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien juhlavuotta kakkukahvien merkeissä. Osassa paikallisyhdistyksiä kakkukahvit on jo juotu ja osa suunnittelee kakkukahvitusta osaksi omia tapahtumia.


Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjissä on saatu video-onnittelutervehdyksiä 80 vuotta täyttävälle aluejärjestölle, joita voi käydä katsomassa ja kuuntelemassa Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien fb-sivuilla.


Juhlavuosi huipentuu lauantaina 8.9. Oulussa järjestettävään Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien 80-vuotisjuhlaan. Luvassa on huippuesiintyjiä ja artisteja, hyvää ruokaa sekä hienoja kohtaamisia. Toivomme, että pääset kanssamme juhlistamaan Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien merkityksellistä matkaa yhdessä.

Tervetuloa mukaan juhlimaan!

MAINOS

Kommentoi

Antakaa lapsillenne myös rahaa ja oikeaa kasvatusta ettei niiten tartte varastella pyöriä kun opiskelevat korkekouluissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan sekin eräänlaista "yritystoimintaa" liekö "nuorisosäätiön" alkeita..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Ei varaa eläkkeiden korotuksiin

se ei saisi antaa "etua "suurituloisille? Me tämä maa elätetään. 10%, eli suurituloiset maksaa pitkästi yli puolet vero... Lue lisää...
MIksi?

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image