Kaupallinen yhteistyö

Nordea yritysten kumppanina Pohjois-Pohjanmaalla jo yli 150 vuoden ajan

PPY 2.1.2017 7:00
Sami Heikkilä
Sami Heikkilä, Aluejohtaja Nordea Pankki Pohjois-Suomen yritysalue 

Nordea on toiminut Pohjois-Pohjanmaalla yli 150 vuotta kun laskee ajan SYP:n ensimmäisen toimipaikan perustamisesta. Tässä toimipaikassa ollaan Oulussa edelleenkin. Tosin rakennus on tainnut vaihtua useampaan kertaan historian havinassa.

Pohjois-Suomessa Nordea toimii neljällä organisaatiolla: Henkilöasiakasalue, yritysalue, Yrityspankki ja yksityispankki eli Private banking. Alueyksiköistä vastaavat em. järjestyksessä Pekka Koskela, Sami Heikkilä, Jarmo Rankinen ja Hannu Lappalainen. Alueet toimivat omina yksiköinään, mutta erittäin hyvässä ja läheisessä yhteistyössä. Yritys voi esimerkiksi olla Samin tai Jarmon yksikössä asiakkaana, mutta yrityksen omistajat Pekan ja/tai Hannun yksiköissä.

Oulun ja Kainuun yritysyksiköt kuuluvat Pohjois-Suomen yritysalueeseen ja niitä johtavat Kari Ollikainen ja Esko Kujala. Kaiken kaikkiaan asiakkaiden liiketoiminnan monipuolisista pankkitarpeista vastaa noin 30 henkilöä. Liiketoiminta on kehittynyt useita vuosia hyvin ja useilla mittareilla Pohjois-Suomen yritysalue on Nordean parhaiten toimivia yksiköitä. Esimerkiksi asiakastyytyväisyys on koko Nordean vertailussa kärkitasoa.

Oulun ja Kainuun yritysyksiköillä on henkilöstä usealla paikkakunnalla eli Oulu, Kajaani, Kuusamo, Raahe, Kalajoki, Ylivieska ja Nivala. Nordea työllistää kaikkiaan pelkästään Oulussa lähes 500 henkilöä, ja uusin yksikkö on tulevaisuuden pankkipalveluja suunnittelevan digital bankingin toimipiste.

Nordean on panostanut yritysten palveluun erityisesti vuodesta 2011 lähtien, jolloin perustettiin yrityskonttoriverkosto ja edelleen 2015 kun yritysliiketoiminta keskitettiin yritysalueille ja Yrityspankkeihin. Yrityspankit vastaavat isoimpien asiakkaiden palveluista. Muutos on tukenut hyvin yritysasiakkaiden palvelua.

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Nordea on tuonut ja tuo edelleen uusia palveluita yrityksille. Kasvu ja Start Up –yrityksille on perustettu oma palvelumalli, Nordea Trade Portal (www.nordeatrade.com) edistämään vientiä ja joukkorahoituspalvelu (www.crowdfunding.nordea.fi) tuomaan uusia rahoitusmahdollisuuksia erityisesti pienille kasvuhakuisille yrityksille. Lisäksi ensi vuonna tehdään vahvaa yhteistyötä Suomen yrittäjien ja MTK:n kanssa.

Nordea toivottaa kaikille yrittäjille ja yritystoimintaa suunnitteleville rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2017!

MAINOS

Uutisvirta

8:03
SPR avaa valtakunnallisen auttavan puhelimen, jossa voi keskustella koronan aiheuttamista murheista
7:57
Päivän kotoiluvinkki: Tällainen on marttojen kotivara – ruokaa koko perheen tarpeisiin ainakin 72 tunniksi
7:00
Päivän leffapoiminnat: Taiteilija kipuilee sosialismin pakkopaidassa – Andzrej Wajda latasi viimeiseen elokuvaansa asennetta
7:00
Enkeli pelastaa itsemurhaa yrittäviä – nuorten nettisarja liittyy projektiin, jonka tavoitteena on ennaltaehkäistä psyykkistä pahoinvointia
7:00
Pohdinta tehohoitopotilaiden siirtämisestä Uudeltamaalta maakuntiin on käynnistetty Suomessa
7:00
Ruoan verkkokauppojen kotiinkuljetuspalveluiden kysyntä on kasvanut viime viikkoina ruuhkaksi asti – Keskon verkkokaupan myyntijohtaja: "Tavallisen kuukauden tilausmäärä on tullut viikossa" Tilaajille
6:30
Maapallon valtakeskukset ovat koronaviruksen armoilla – pandemia sammuttaa valot EU:sta ja syrjäyttää Trumpin, selviääkö Kiina voittajana?
37
Se hiihdetään sittenkin! Tervahiihto suksitaan lumella, joka tuodaan Ouluun etuajassa suljetuista Lapin hiihtokeskuksista
11
Valtioneuvoston muistio ravintoloiden sulkemisesta kertoo: Koronaa tavattu Pohjois-Pohjanmaalla kuudessa kunnassa – "Oulussa on havaittu useita COVID-19 -tapauksia"
8
Kaikkiin koululaisiin ei ole saatu yhteyttä etäopetuksen aikana – "Aika näyttää, tuleeko tästä isompi ilmiö"
5
Maapallon valtakeskukset ovat koronaviruksen armoilla – pandemia sammuttaa valot EU:sta ja syrjäyttää Trumpin, selviääkö Kiina voittajana?
4
Pohdinta tehohoitopotilaiden siirtämisestä Uudeltamaalta maakuntiin on käynnistetty Suomessa
3
Kunta-alan kolme kuukautta kestäneet neuvottelut tyssäsivät umpisolmuun – osapuolet pyytävät valtakunnansovittelijaa apuun
2
Muhoksen kunta aloittaa yt-neuvottelut – vielä ei selvillä, kuinka suurta henkilöstömäärää lomautukset koskevat

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

Eikö samalla logiikalla työttömäksi jäävänkin pitäisi olla nillittämättä työttömyyttään ja kestää se puoli vuotta ilman ... Lue lisää...
Eikö työttömäksi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

1.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image