Kaupallinen yhteistyö

Mukana ke­vät­mark­ki­nois­ta kunnan kaavoitukseen

Kuvassa Limingan Yrittäjien puheenjohtaja Riikka Pesämaa, PPY:n toimitusjohtaja Marjo Kolehmainen ja PPY:n puheenjohtaja Jussi Riikonen.
PPY 26.2.2018 4:00
Anni Jyrinki

Limingan Yrittäjät valittiin Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden 2017 parhaaksi paikallisyhdistykseksi.

”Limingan Yrittäjät osaavat aidosti tehdä yhteistyötä, tekeminen on hauskaa ja se näkyy myös ulospäin aktiivisena toimintana ja vaikuttamistyönä, summaa palkitsemisperusteita Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen”.


Yhdistys on monessa mukana

Limingan Yrittäjät ovat olleet vuoden 2017 mittaan monessa mukana. Yhdistys vaikutti muun muassa uuden Lakeustalon ja kunnan keskustan kaavoitukseen sekä oli mukana uuden yrityskoordinaattorin palkkaamisessa. Yhdistyksellä on viisi yrittäjäjäsentä kunnan elinkeinotyöryhmässä ja tämä on ollut yhdistyksen kannalta merkittävä paikka vaikuttaa yrittäjien yhteisiin asioihin. Lisäksi Limingassa on järjestetty aamukahvitilaisuuksia yhdessä kunnan kanssa.

Vuoden mittaan tämä erittäin aktiivinen paikallisyhdistys on toteuttanut neljä isoa tapahtumaa: naistenillan, kevätmarkkinat, joulunavauksen sekä verkostoitumistilaisuudet, joissa on ollut runsaasti osallistujia.

Edellisten lisäksi toteutettiin keväällä myös vaalitentti tuleville päättäjille ja useita pienempiä tilaisuuksia.

Alkanut vuosi pullollaan tapahtumia

Limingan kunnassa suositaan toisten yrittäjien palvelujen käyttämistä ja samalla tätä suositellaan paikkakunnan asukkaillekin.

Yrittäjäyhdistys on toteuttanut jäsenilleen koulutusta esimerkiksi somen käytöstä, EU-tukimahdollisuuksista sekä sijoittamisesta.

”Jäsenyyttä tarjotaan aktiivisesti, tapahtumiin kutsutaan aina kaikki alueen yrittäjät. Tilaisuudet toimivat samalla yhdistyksen markkinointitilaisuuksina. Myös kunnalle on tehty aloite uusien yrittäjien tutustumistilaisuuden järjestämisestä”, Limingan Yrittäjien puheenjohtaja Riikka Pesämaa kertoo.

Pesämaa uskoo, että avain yhdistyksen menestykseen on sen aktiivinen ja innostunut hallitus, ennakkoluuloton suhtautuminen sekä aito halu kehittää yrittäjyyttä yhdessä eri verkostojen kanssa.

Pesämaa on tyytyväinen, että Limingassa tehdään yhteistyötä ja kunnassa on aito halu saada tästä yhteistyöstä irti mahdollisimman paljon.

”Vuonna 2018 jatkamme samalla innolla asioiden hoitamista. Haluamme yhä enemmän jäsenistöä mukaan verkostoitumaan. Vuosikellomme onkin pullollaan tapahtumia, jokaiselle jotakin!”

MAINOS

Uutisvirta

114
Kysyimme: Miksi Oulun sivistys- ja kulttuurilautakunta lentää Ranskaan?
56
Pihlajalinnan paniikkireaktio – Suomen tärkeimmät kaupungit ovat syyllistyneet ”roskien” lakaisuun Lukijalta
45
HS-gallup: Perussuomalaiset nousussa ja vihreät laskussa – mutta mikä on suurin puolue?
45
Leveäkaistatien maalaukset sotkivat liikenteen Haukiputaalla – autoilijat ovat ajaneet erehdyksessä pientareen puolella
42
Kauppaopiston rakennus Oulun Maunonkadulla halutaan purkaa – tontille suunniteltu seitsemänkerroksista kerrostaloa
31
Saksan liittopresidentti vierailee puolisoineen keskiviikkona Oulussa – "Sen tason vierailu, että odotetaan isoa näkyvyyttä Saksan päässä"
30
Terveydenhuollon henkilökunta on saamassa poliisivaltuuksia – ambulanssihenkilökunta pelkää työturvallisuutensa puolesta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola ja Rovaniemi lounaistuuli on huomenna voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Suomessa on 60 000 työssäkäyvää köyhää

Näytä minulle yksikin suomalainen köyhä. Verrataan häntä maailman keskivertokansalaiseen. Mitä huomaamme? Suomalainen ... Lue lisää...
Oikea mittakaava

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

19.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image