Kaupallinen yhteistyö

Muistathan jäsenyyden monipuoliset edut

PPY 13.10.2018 5:00
Anni Jyrinki

”Suomen Yrittäjien jäsenille on tarjolla monipuolinen kattaus jäsenetuja ja laaja yrittäjien vertaisverkosto. Vuoden mittaan alueellisesti ja paikallisesti on tarjolla runsaasti erilaisia tapahtumia, tilaisuuksia ja koulutuksia, joissa tapaa toisia yrittäjiä ja saa samalla ajankohtaisia vinkkejä yritystoimintaan. Osa eduista kuuluu kaikille Suomen Yrittäjien jäsenille, osa eduista on Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien tarjoamia alueellisia etuja”, kertoo järjestöpäällikkö Kirsi Anttila.

Anttilan mukaan yksi käytetyimmistä palveluista on valtakunnallinen ja alueellinen asiantuntijaverkosto kaikissa yrityselämään liittyvissä kysymyksissä. Hyvät neuvot eivät tässä tapauksessa ole kalliita, vaan maksuttomia jäsenyrittäjille.

Lakimiespäivystys palvelee

”Olipa asia miltä tahansa yritysjuridiikan osa-alueelta, verkostostamme löytyy asiantuntija. Voit soittaa asiantuntijoille tai hyödyntää lakimiespäivystystämme”, Anttila painottaa.

Päivystys on joka toinen keskiviikko toimistolla ja ajan voi varata sähköpostitse osoitteessa ppy@yrittajat.fi. Tapaamiset voi hoitaa myös Skype-yhteydellä.

Anttila korostaa, että yhteydenotto voi säästää yritykseltä tuhansia euroja, yhteyttä kannattaa ottaa siis rohkeasti.

Uusina asianajotoimistoina Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjiä palvelevat nyt Markus Pöhö, Asianajotoimisto Pöhö Oy; Antti Korkeakivi Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy; Varatuomari Juha Castren, Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy sekä Antti Myllymäki, Asianajotoimisto Antti Myllymäki Oy.

Suora yhteys päättäjiin

”Järjestömme tärkein tehtävä on yhteiskuntavaikuttaminen yrittäjyyttä koskevissa asioissa”, Kirsi Anttila korostaa ja kertoo, että järjestö on edustettuna paikallisissa, alueellisissa ja valtakunnallisissa päätöksentekoelimissä.

”Teemme työtä yrittäjyyden ja yrittämisen puolesta vaikuttamalla lukuisissa työ- ja ohjausryhmissä. Olemme tiiviisti yhteydessä alueemme elinkeinoasioista vastaaviin vaikuttajiin ja päättäjiin. Järjestömme on sitä vahvempi, mitä enemmän meillä on mukana jäsenyrittäjiä.”

Myös järjestön jäsenkortti kannattaa pitää mukana, sillä sen avulla jäsen hyötyy selvää rahaa. Valtakunnallisia jäsenetuja on tarjolla monipuolisesti, esimerkiksi sopimushintaisista majoittumisista, laivamatkatkoista ja polttoaineista. Katso lisää www.yrittajat.fi/
jasenedut.

Jäsenetuja kehitetään jatkuvasti 

Pohjois-Pohjanmaan alueellisia etuja kehitetään jatkuvasti jäsenten tarpeiden pohjalta. Tällä hetkellä tarjonnassa on muun muassa seuraavia etuja:

• Elisa, edut satojen eurojen arvoisia. 
Pyydä tarjous ja tutustu elisa.fi/yedut

• Fennia, alennusta vakuutuksista 
- Kysy lisää Anna-Liisa Kämäräinen,
 anna-liisa.kamarainen@fennia.fi 
p. 040 162 4734 ja fennia.fi/suomenyrittajat  

• Forum24, alennus 20 % hinnastohinnasta
 & yritysuutisia otetaan mielellään vastaan!
• Rastor, avoimet koulutuspäivät 90€ alennuksella
- Kysy lisää Satu Puhakka p. 0400 560 700 tai 
Antti Vasela p. 0400 294 433
etunimi.sukunimi@rastor.fi

• Norwegian, prosentuaaliset alennukset
lentoihin ja odotustilojen käyttö.
 Alennusten aktivointi:
Markus Forsström p. +46 735 22 91 19 
markus.forsstrom@norwegian.com Kysy Fast Track palvelua!                                                               • Turvapalvelut: AVARN Security
p. 040 505 2169, mika.jeronen@avarn.fi.
Kysy jäseneduista! 
• Terveystalon työterveyspalveluista jäsenetua 
www.terveystalo.com p. 030 6000 

MAINOS

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Järjetön veropolitiikka

Väittääkö aloittaja että sosiaaliturvan taso on nyt alempi kuin ennen? Olisiko edes jotain lukuja tai muita todisteita e... Lue lisää...
Taloudesta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.12.

Fingerpori

11.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image