Kaupallinen yhteistyö

Marko Rautio valittiin Vuoden pu­heen­joh­ta­jak­si

Pudasjärven Yrittäjien puheenjohtaja Marko Rautio on Vuoden 2017 puheenjohtaja. Lauri Mikkola Mikkonen palkitsi Raution Raahessa järjestetyssä vuosijuhlassa marraskuun alussa. KUVA: Heimo Turunen VKK-Media Oy
PPY 4.1.2018 6:00
Anni Jyrinki

Pudasjärven Yrittäjien puheenjohtaja Marko Rautio on valittu vuoden 2017 puheenjohtajaksi. Pohjois-Pohjanmaaan Yrittäjien väistyvä puheenjohtaja Lauri Mikkonen perustelee asiaa:

”Marko on toiminut Pudasjärven Yrittäjien puheenjohtajana omalla paikkakunnallaan todella aktiivisesti. Hän on vahvistanut yrittäjien ja kunnan välistä yhteistyötä ja saanut kaikki toimijat kulkemaan samaan suuntaan”.

”Itse en osannut kyllä odottaa mitenkään valintaa, mutta kyllähän se mieltä lämmitti”, Rautio tuumaa valinnan selvittyä.

Rautio on toiminut Pudasjärvellä puheenjohtajana neljä vuotta ja hallituksessa jo pidempäänkin.

”Puheenjohtajana olen saanut olla näköalapaikalla paikkakuntamme elinkeinoelämässä ja se on tuonut tullessaan myös erittäin kattavat verkostot. Pudasjärveä pidän hyvänä paikkakuntana yrittää. Täällä on hyvä ja positiivinen vire rakentamisessa, kaupungin talous on tasapainossa ja Oulun iso talousaluekin on vain tunnin ajomatkan päässä”

Raution mukaan useat Pudasjärven yritykset ovat alkaneet mittaviin investointeihin kesän ja syksyn aikana. ”Syötteen alue tuo myös alueellemme elinvoimaa ja sinne tullaan tekemään lähi vuosina isojakin investointeja kaupungin ja yrittäjien puolesta. Joten positiivisin mielin tässä voi katsella tulevaan, Vuoden 2017 puheenjohtaja pohtii”.

MAINOS

Etusivulla nyt

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

156 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

miksihän sipilä ja keskustapuolue on hyökännyt palkansaajia vastaan koko hallituskauden ajan??

Ai miksikö kuten kerrot? Uusliberalismi on juuri tätä mitä hallituksemme edustaa ja ajaa. Siinä ajatusmallissa duunari o... Lue lisää...
Aito Helmiina

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

22.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image