Kaupallinen yhteistyö

Kiitos luot­ta­muk­ses­ta

PPY 20.12.2018 6:00
Jussi Riikonen
Jussi Riikonen
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, puheenjohtaja Suomen Yrittäjät, hallituksen jäsen

Mielenkiintoinen ja mukava vuosi Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtajana alkaa olla lopuillaan. Kiitän teidän jäsenten luottamuksesta ja valinnastani puheenjohtajaksi edelleen seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Tänä vuonna olemme jalkauttaneet uutta hallintomallia hyvällä menestyksellä. Eri valiokunnat on lakkautettu ja tilalle on perustettu vaikuttaja-, jäsenpalvelu-, verkosto- ja paikallisyhdistysforum. Tällä hallintomallilla olemme saaneet mukaan enemmän sidosryhmiä, jäseniä sekä luottamushenkilöitä. Forumeiden kautta saamme ajantasaista tietoa sekä mielipiteitä omalta jäsenistöltä ja pääsemme helpommin vaikuttamaan myös erilaisten sidosryhmien kautta yrittäjiä koskeviin asioihin. Hallituksen koko puolitettiin - nyt voimme tehdä päätökset kerralla keskustellen, nopeasti ja tehokkaasti. Tulevana vuonna kehitämme toimintaa edelleen saatujen kokemusten pohjalta.

Toimiston henkilömäärä on tällä hetkellä kuusi. He, yhdessä meidän luottamushenkilöiden kanssa, edustavat aluejärjestöä yli 60 sidosryhmässä. Suuri osa työstä on ulospäin näkymätöntä ja ennakoivaa vaikuttamista. Alueemme 28 paikallisyhdistystä vaikuttavat aktiivisesti omilla alueillaan kuntien ja kaupunkien elinkeinoelämän kehittämisessä.

Visiomme on olla Aidosti Yrittäjän Arjessa. Tulevana vuonna tärkeimpiä painopistealueita ovat yrittäjyyden toimintaympäristön parantaminen, yrittäjän hyvinvointi, jaksaminen sekä halu osaltaan tehdä maakunnasta vetovoimaisempi paikka yrittäjyydelle.

Marraskuun vuosikokouksessa valittiin hallitus vuodelle 2019: Sebastian Stenfors, Jani Huotari, Eija Hämäläinen, Tanja Heikkonen, Jorma Kortesoja, Miika Sutinen, Jukka Mursu, Jyrki Drushinin, Lauri Mikkonen ja Risto Huovinen.

Kiitokset henkilökunnalle ja luottamushenkilöille arvokkaasta työstänne kuluneena vuonna. Kiitokset myös teille jäsenet, että olette mukana järjestössämme.

Oikein mukavaa joulun odotusta.

Jussi Riikonen
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, puheenjohtaja
Suomen Yrittäjät, hallituksen jäsen

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on paikoin huono Kainuun maakunnassa, Etelä-Lapissa sekä Koillismaalla lumisateen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi illasta alkaen Pohjois-Karjalan maakunnassa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

PEKKA HAAVISTO

377 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kyseenalainen onnellisuustutkimus

Kyllä tutkimus perustuu mitattavissa oleviin, ja myös vertailukelpoisiin tietoihin eikä mielipiteisiin. Tämä oli jo sei... Lue lisää...
Heippa vaan rehellis...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image