Kaupallinen yhteistyö

Kiitos luot­ta­muk­ses­ta

PPY 20.12.2018 6:00
Jussi Riikonen
Jussi Riikonen
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, puheenjohtaja Suomen Yrittäjät, hallituksen jäsen

Mielenkiintoinen ja mukava vuosi Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtajana alkaa olla lopuillaan. Kiitän teidän jäsenten luottamuksesta ja valinnastani puheenjohtajaksi edelleen seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Tänä vuonna olemme jalkauttaneet uutta hallintomallia hyvällä menestyksellä. Eri valiokunnat on lakkautettu ja tilalle on perustettu vaikuttaja-, jäsenpalvelu-, verkosto- ja paikallisyhdistysforum. Tällä hallintomallilla olemme saaneet mukaan enemmän sidosryhmiä, jäseniä sekä luottamushenkilöitä. Forumeiden kautta saamme ajantasaista tietoa sekä mielipiteitä omalta jäsenistöltä ja pääsemme helpommin vaikuttamaan myös erilaisten sidosryhmien kautta yrittäjiä koskeviin asioihin. Hallituksen koko puolitettiin - nyt voimme tehdä päätökset kerralla keskustellen, nopeasti ja tehokkaasti. Tulevana vuonna kehitämme toimintaa edelleen saatujen kokemusten pohjalta.

Toimiston henkilömäärä on tällä hetkellä kuusi. He, yhdessä meidän luottamushenkilöiden kanssa, edustavat aluejärjestöä yli 60 sidosryhmässä. Suuri osa työstä on ulospäin näkymätöntä ja ennakoivaa vaikuttamista. Alueemme 28 paikallisyhdistystä vaikuttavat aktiivisesti omilla alueillaan kuntien ja kaupunkien elinkeinoelämän kehittämisessä.

Visiomme on olla Aidosti Yrittäjän Arjessa. Tulevana vuonna tärkeimpiä painopistealueita ovat yrittäjyyden toimintaympäristön parantaminen, yrittäjän hyvinvointi, jaksaminen sekä halu osaltaan tehdä maakunnasta vetovoimaisempi paikka yrittäjyydelle.

Marraskuun vuosikokouksessa valittiin hallitus vuodelle 2019: Sebastian Stenfors, Jani Huotari, Eija Hämäläinen, Tanja Heikkonen, Jorma Kortesoja, Miika Sutinen, Jukka Mursu, Jyrki Drushinin, Lauri Mikkonen ja Risto Huovinen.

Kiitokset henkilökunnalle ja luottamushenkilöille arvokkaasta työstänne kuluneena vuonna. Kiitokset myös teille jäsenet, että olette mukana järjestössämme.

Oikein mukavaa joulun odotusta.

Jussi Riikonen
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, puheenjohtaja
Suomen Yrittäjät, hallituksen jäsen

MAINOS

Uutisvirta

41
Poikkeusluvalla 17-vuotiaana saatu ajokortti ehti vanheta reilun viikon: Nuori mies kaahasi Pyhäjärvellä tutkaan 177 km/h
40
Helsinki-Vantaalla vaaratilanne – matkustajakone laskeutui varatulle kiitotielle
23
Jos presidentti Niinistö liputtaisi Nato-jäsenyyden puolesta, joka toinen suomalainen hyväksyisi liittoutumisen, kertoo Alma Median kysely
23
Yle: Neljä puoluetta valmis supistamaan ilmavoimien hävittäjien määrää, puolustusministeri taas nostaisi määrän sataan - "Kyse siitä, puolustetaanko koko maata"
21
Liian syvät metsäojat pilaavat vesistöjä – tutkijan mukaan syvälle ojitukselle ei ole metsätaloudellisia perusteita
13
Donald Trump ja Kim Jong Un tapaavat helmikuussa – ydinaseriisuntaa koskevaa huipputapaamista pohjustettiin Valkoisessa talossa
12
Ulkomainen omistus ei ole riski Suomen huoltovarmuudelle – Asiantuntija: "Kyllä alus tulee, jos maksetaan tarpeeksi korkea rahti"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

246 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko menee ruokaan

No kylläpä oli taas aloitus. Nyt Lidlin kannattajat voivat taas avata sanaisen arkkunsa. Meidän perheessä ei ole koskaan... Lue lisää...
hyvää kotimaista

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image