Kaupallinen yhteistyö

Feelia Oy:stä Vuoden Yritys 2018

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen (vas.), Fennian myyntijohtaja Esa Ikonen ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Marjo Kolehmainen onnittelevat Feelia Oy:n Kaija ja Jukka Ojalaa. KUVA: Heimo Turunen
PPY 22.12.2018 6:00
Anni Jyrinki

”Palkitseminen oli ensiksi täysi yllätys meille, mutta tuntuu erinomaisen hyvältä, ja otamme tämän tunnustuksen vastaan nöyränä ja todella ylpeänä kaikkien Feelia Oy:ssä työskentelevien kesken”, pyhäntäläisen elintarvikealalla toimivan Feelia Oy:n toimitusjohtaja Jukka Ojala kertoo tunnelmistaan, kun kuuli yrityksen valinnasta Pohjois-Pohjanmaan Vuoden Yritykseksi.

Ojala uskoo, että Feelia sai palkinnon, koska yrityksessä on päämäärätietoisesti kehitetty toimintaa ja tuotetarjontaa monipuolisemmaksi.

”Olemme siirtyneet pelkästään tuotekeskeisestä ajattelusta siihen, että tarjoamme ratkaisuja ja konseptoituja palveluja.”

Yrityksessä arvostetaan tunnustusta korkealle ja palkinnolla on iso merkitys koko henkilöstölle.

”Saamme myös positiivista tunnettuutta jopa ympäri Suomen”, Ojala pohtii.

 

"Vaivattomuuden taustalla on paljon työtä – kokeiluja, kehitystä ja onnistumisia.”

 

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen kertoo, että yksi Vuoden Yrityksen valintakriteereistä on se, että yritys kehittää jatkuvasti toimintaansa ja osaa hyödyntää verkostoja toiminnassaan. Tällaista työtä Feeliassa juuri tehdään.

Toimitusjohtaja Jukka Ojala pohtiikin, että yrityksen kasvua ja menestystä selittää se, että Feelia on siirtynyt systemaattisesti tuotekeskeisestä liiketoiminnasta palvelujen ja ratkaisujen tuottamiseen yhdessä kumppanuusverkoston kanssa.

 
 ”Palveluliiketoimintaan kehitetään digitaalisia ratkaisuja esimerkiksi tuotetietojen, ravintoarvojen, tilausten ja toimitusten hallintaan sekä ruokahävikin minimointiin. Olemme konseptoineet toimintamallejamme.”

Edessä valoisa tulevaisuus

Vuoden yritys 2018 -palkinnon ottivat vastaan Kaija Ojala ja toimitusjohtaja Jukka Ojala KUVA: Heimo Turunen

”Feelian toiminta alkoi vuonna 2007 ja alkutoiminta ensimmäiset kuusi vuotta oli hyvin vaatimatonta ja toiminnan lopetus oli varmasti lähempänä kuin sen jatkuminen. Mutta vuonna 2013 kuitenkin alkoi tuntua siltä, että saadaan tämä kasvamaan ja päästään kehittämään tuotteita ja palveluja ympäri Suomen. Vuosina 2013 - 2018 toimintamme liikevaihto on kasvanut lähes yhdeksän kertaiseksi”, Jukka Ojala muistelee Feelian taivalta.

Paljon kehityksestä kertookin se, että vuonna 2012 tuotteita oli markkinoilla vain yhdeksän erilaista ja 2018 vuonna tuotteita on yli 100, myös henkilökuntaa oli 2012 vain kolme henkilöä ja nyt 2018 loppuvuonna jo lähes 40.

”Valmistamme käsityönä valmiita ja esivalmistettuja tuotteita Food Service markkinaan. Monet hienoimmista innovaatioista ovat helppoja käyttää, mutta niiden vaivattomuuden taustalla on paljon työtä – kokeiluja, kehitystä ja onnistumisia”, Ojala summaa.

Yrityksen tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu kasvattaa tuotetarjontaa edelleen sekä kehittää uusia palveluja ja ratkaisumalleja asiakkaille. Tavoitteena on myös kaksinkertaistaa liikevaihto noin neljän vuoden sisällä.

Ojalan mukaan markkinanäkymät ovat sekä Suomessa että Pohjoismaissa ovat hyvällä tolalla.

MAINOS

Uutisvirta

88
Opetusministeriö lopettaa perussuomalaisten nuorten avustuksen maksamisen – asia liittyy Twitter-tilillä julkaistuun kuvaan
54
Iltalehti: Kansanedustaja Suna Kymäläinen saanut uusia velkomustuomioita, jätti pikavipit maksamatta
52
Arkkipiispa vastasi Päivi Räsäselle: "Kirkon sanoma kuuluu kaikille" – Eroa harkinnut Räsänen on päättänyt jatkaa kirkon jäsenenä
45
Päivi Räsäsen kommenttien jälkeen merkittävä piikki eroakirkosta.fi -sivun erotilastossa
34
Suomen Nato-optio ei ole enää entisellään verrattuna kolmen vuoden takaiseen – selvitystä tekemässä ollut ranskalainen asiantuntija muuttaisi vain yhden asian
33
Pakettiauto törmäsi liikenteenohjausvaunuun Pohjantiellä – turvatyynyt laukesivat, kuljettaja satutti otsaansa
33
Oulu haluaa liki 40 miljoonan euron lisäykset hallituksen esitykseen, tyytymätön ratarahoitukseen – kaupunki lähetti vetoomuksen ministeri Tuppuraiselle ja alueen kansanedustajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Menettekö suviseuroihin muhokselle

118 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi Suomella menee niin kuin menee?

Suomella menee ihan hyvin ja suomalaiset ovat myös hyvin arvostettuja ihmisiä maailmalla. Osa aloittajan mainitsemista ... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image