Kaupallinen yhteistyö

Feelia Oy:stä Vuoden Yritys 2018

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen (vas.), Fennian myyntijohtaja Esa Ikonen ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Marjo Kolehmainen onnittelevat Feelia Oy:n Kaija ja Jukka Ojalaa. KUVA: Heimo Turunen
PPY 22.12.2018 6:00
Anni Jyrinki

”Palkitseminen oli ensiksi täysi yllätys meille, mutta tuntuu erinomaisen hyvältä, ja otamme tämän tunnustuksen vastaan nöyränä ja todella ylpeänä kaikkien Feelia Oy:ssä työskentelevien kesken”, pyhäntäläisen elintarvikealalla toimivan Feelia Oy:n toimitusjohtaja Jukka Ojala kertoo tunnelmistaan, kun kuuli yrityksen valinnasta Pohjois-Pohjanmaan Vuoden Yritykseksi.

Ojala uskoo, että Feelia sai palkinnon, koska yrityksessä on päämäärätietoisesti kehitetty toimintaa ja tuotetarjontaa monipuolisemmaksi.

”Olemme siirtyneet pelkästään tuotekeskeisestä ajattelusta siihen, että tarjoamme ratkaisuja ja konseptoituja palveluja.”

Yrityksessä arvostetaan tunnustusta korkealle ja palkinnolla on iso merkitys koko henkilöstölle.

”Saamme myös positiivista tunnettuutta jopa ympäri Suomen”, Ojala pohtii.

 

"Vaivattomuuden taustalla on paljon työtä – kokeiluja, kehitystä ja onnistumisia.”

 

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen kertoo, että yksi Vuoden Yrityksen valintakriteereistä on se, että yritys kehittää jatkuvasti toimintaansa ja osaa hyödyntää verkostoja toiminnassaan. Tällaista työtä Feeliassa juuri tehdään.

Toimitusjohtaja Jukka Ojala pohtiikin, että yrityksen kasvua ja menestystä selittää se, että Feelia on siirtynyt systemaattisesti tuotekeskeisestä liiketoiminnasta palvelujen ja ratkaisujen tuottamiseen yhdessä kumppanuusverkoston kanssa.

 
 ”Palveluliiketoimintaan kehitetään digitaalisia ratkaisuja esimerkiksi tuotetietojen, ravintoarvojen, tilausten ja toimitusten hallintaan sekä ruokahävikin minimointiin. Olemme konseptoineet toimintamallejamme.”

Edessä valoisa tulevaisuus

Vuoden yritys 2018 -palkinnon ottivat vastaan Kaija Ojala ja toimitusjohtaja Jukka Ojala KUVA: Heimo Turunen

”Feelian toiminta alkoi vuonna 2007 ja alkutoiminta ensimmäiset kuusi vuotta oli hyvin vaatimatonta ja toiminnan lopetus oli varmasti lähempänä kuin sen jatkuminen. Mutta vuonna 2013 kuitenkin alkoi tuntua siltä, että saadaan tämä kasvamaan ja päästään kehittämään tuotteita ja palveluja ympäri Suomen. Vuosina 2013 - 2018 toimintamme liikevaihto on kasvanut lähes yhdeksän kertaiseksi”, Jukka Ojala muistelee Feelian taivalta.

Paljon kehityksestä kertookin se, että vuonna 2012 tuotteita oli markkinoilla vain yhdeksän erilaista ja 2018 vuonna tuotteita on yli 100, myös henkilökuntaa oli 2012 vain kolme henkilöä ja nyt 2018 loppuvuonna jo lähes 40.

”Valmistamme käsityönä valmiita ja esivalmistettuja tuotteita Food Service markkinaan. Monet hienoimmista innovaatioista ovat helppoja käyttää, mutta niiden vaivattomuuden taustalla on paljon työtä – kokeiluja, kehitystä ja onnistumisia”, Ojala summaa.

Yrityksen tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu kasvattaa tuotetarjontaa edelleen sekä kehittää uusia palveluja ja ratkaisumalleja asiakkaille. Tavoitteena on myös kaksinkertaistaa liikevaihto noin neljän vuoden sisällä.

Ojalan mukaan markkinanäkymät ovat sekä Suomessa että Pohjoismaissa ovat hyvällä tolalla.

MAINOS

Uutisvirta

91
Yle: Neljä puoluetta valmis supistamaan ilmavoimien hävittäjien määrää, puolustusministeri taas nostaisi määrän sataan - "Kyse siitä, puolustetaanko koko maata"
49
Poikkeusluvalla 17-vuotiaana saatu ajokortti ehti vanheta reilun viikon: Nuori mies kaahasi Pyhäjärvellä tutkaan 177 km/h
44
Helsinki-Vantaalla vaaratilanne – matkustajakone laskeutui varatulle kiitotielle
33
Jos presidentti Niinistö liputtaisi Nato-jäsenyyden puolesta, joka toinen suomalainen hyväksyisi liittoutumisen, kertoo Alma Median kysely
27
Liian syvät metsäojat pilaavat vesistöjä – tutkijan mukaan syvälle ojitukselle ei ole metsätaloudellisia perusteita
18
Amerikkalaislehdeltä kova väite: Suomi todennäköisesti salakuunteli Trumpin ja Putinin keskustelut – Ulkoministeriö: Nauhoittamattomuus on sääntö
14
Ulkomainen omistus ei ole riski Suomen huoltovarmuudelle – Asiantuntija: "Kyllä alus tulee, jos maksetaan tarpeeksi korkea rahti"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

246 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko menee ruokaan

No kylläpä oli taas aloitus. Nyt Lidlin kannattajat voivat taas avata sanaisen arkkunsa. Meidän perheessä ei ole koskaan... Lue lisää...
hyvää kotimaista

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image