Kaupallinen yhteistyö

Boost campista lisäeväitä bisnekseen

KUVA: PPY
PPY 12.10.2018 5:00
PPY

Boost camp on kuusi kuukautta kestävä kokonaisuus, jossa on 10 verkostoitumispäivää. Tapaamiset aloitetaan alustavalla teemalla, jonka jälkeen tehdään suorittavia toimenpiteitä esimerkiksi ryhmätöitä. Osallistujille voidaan antaa ennakko- tai kotitehtäviä, joita käsitellään tapaamisissa.

Boost camp on ainutlaatuinen yrittäjälähtöinen kokonaisuus, jossa yhdistyy teoria ja käytäntö. Asiantuntijan opit on heti käyttövalmiita omaan yritykseen ja verkosto antaa tuen osallistujan oman yrityksen kehitykseen.

Mukana ovat alan asiantuntijat Jukka Taskinen Lavango Oy:stä, Marjo Karppinen Greenstep Oy:stä, Teemu Myllyoja MST Consultingista, Juha Puutio MCon Partners Oy:stä sekä päävetäjä Ane Ahnger MCon Partners Oy:stä.

Verkostoitumispäivien aiheita ovat yrityksen tilanneanalyysi, henkilöstöjohtaminen, myynti ja markkinointi, juridiikka sekä talousosaaminen. Jokaista aihetta käsitellään kahdessa verkotoitumistapaamisessa.

Yritysanalyysin ensimmäisenä päivänä käydään läpi yrityksen eri osien nykytila ja kartoitetaan tärkeimmät kehitysalueet. Lopputuloksena luodaan uudelle toiminnalle visio, strategia sekä määritetään tärkeimmät kehitystarpeet. Toisena päivänä Boost campista saatujen oppien avulla yrittäjä tekee kehityssuunnitelman yritykselle.

Henkilöjohtamista käydään läpi konkreettisten esimerkkien ja keskustelujen kautta. Jokainen osallistuja saa työkaluja henkilöstöjohtamiseen yrityksen koosta ja toiminnasta riippumatta. Toisen päivän päätteeksi osallistujilla on kehittämissuunnitelma oman henkilöstöjohtamisen ja asiakaspalvelun tueksi.

Ensimmäisenä myynti- ja markkinointipäivänä keskitytään asiakkaan ymmärtämiseen ja siihen, miten asiakkaan tarpeet ohjaavat toimintaa. Toisena päivänä käydään läpi tuotteistamisen eri vaiheet ja eri hinnoittelumenetelmät sekä se, miten tuotteet ja palvelut tehdään helposti ostettaviksi ja optimoidaan niiden kannattavuus.

Boost campin juridiikkaosioissa perehdytään liiketoimintaympäristön sopimusriskeihin erityisesti yritysten omistusjärjestelyissä. Lisäksi käsitellään työnantajan vastuukysymyksiä sekä liiketoiminnan keskeisiä sopimuskäytäntöjä.

Talousosaamista lisätään perehtymällä yleisimpiin tunnuslukuihin ja siihen, mitä ne kertovat yrityksestä. Toisena päivänä pureudutaan muihin käytännönläheisiin aiheisiin kuten Omaveropalvelun käyttöön, budjetointiin, talouden seurantaan ja YEL-vakuutukseen.

Boost Camp sopii yrityksen ostoa valmisteleville tai juuri yrityksen ostaneille yrittäjille. Ryhmään haetaan työllistäviä yrityksiä, joilla on kasvutavoitteita. Osallistujat edustavat eri toimialoja ja ovat joko päivittämässä tai hakemassa tietoa eri aiheista.

Alkuun tehdään kartoitus osallistujien osaamisen tasosta sekä yrityksen tilanteesta tunnuslukujen perusteella. Ryhmä muodostuu maksimissaan 15 yrittäjästä.

Boost campin tavoite on kehittää yrittäjiä, jotta he voivat kehittää liiketoimintaa. Tarkoitus on antaa eväitä ostajille niin liiketoiminnallisissa asioissa kuin itsensä kehittämisessä. Osallistujien henkilökohtainen tavoite voi olla esim. 5 vuoden strateginen työ tai kehitysprojekti.

Boost camp on osallistujille maksuton, rahoittajana on EU:n aluekehitysrahasto, Pohjois-Pohjanmaan Liitto sekä Pohjois-Pohjanmaan kunnat.

Aikataulu

  1. Yritysanalyysi 1, 4.10.2018 klo 8.30–15.30
  2.  Myynti- ja markkinointi 1, 25.10.2018 klo 9–15
  3.  Henkilöstöjohtaminen 1, 15.11.2018 klo 9–15
  4.  Juridiikka 1, 29.11.2018 klo 9–15
  5.  Talousosaaminen 1, 13.12.2018 klo 9–15
  6.  Myynti- ja markkinointi 2, 10.1.2019 klo 9–15
  7.  Henkilöstöjohtaminen 2,24.1.2019 klo 9–15
  8.  Juridiikka 2, 7.2.2019 klo 9–15
  9.  Talousosaaminen 2, 21.2.2019 klo 9–15
  10.  Yritysanalyysi 2, 7.3.2019 klo 9–15

Toinen Boost camp järjestetään keväällä 2019.

Kysy lisää: 
Paula Pihlajamaa, 050 439 9808,
paula.pihlajamaa@yrittajat.fi

MAINOS

Uutisvirta

21:18
Senior Advisor, herra Jalonen – Heinäpään haukka Kari Jalonen on Saksan maajoukkueen valmennuksen neuvonantaja Tilaajille
21:13
Tie 27 suljetaan liikenteeltä Haapajärvellä tiistaiksi rummunvaihdon vuoksi
20:49
Vincentilta lopetettiin elämää ylläpitävä hoito – Ranska on seurannut Lambertin perheen kiistelyä vegetatiivisessa tilassa olevan miehen kohtalosta
19:38
Suomalaisravintola joutui äärivasemmistolaisten ilkivallan kohteeksi Berliinissä – SS-muistoyhdistystä johtaneen osaomistajan eroilmoitus ei lopettanut iskuja Tilaajille
19:37
Kolumni: Sukellus MM-kisakaupungin sykkeeseen –  "Kosicen MM-isännillä on oudon kiero huumorintaju"
19:24
USA:n yleisesikunnan edustaja kehuu vuolaasti Rovajärven ampuma-aluetta – kansainvälisessä harjoituksessa ammuttiin maanantaina kovapanoksilla
19:11
Jukka Jalonen Leijonien pelitavasta: "Meillä on joka pelissä sauma voittaa"
124
Google asettaa Huaweille Android-käyttöjärjestelmän päivityskiellon – Petteri Järvinen: "Tämä on suomalaisille terve muistutus"
91
Vasemmistoliitolla vaikea hyväksyä talouden reunaehtoja: Hallitusneuvottelut keskeytyivät aamulla puoleen päivään saakka
63
Moni nuori pilaa elämänsä, kun luottotiedot menevät – Nordean henkilöasiakasliiketoiminnan johtaja Sara Mella: ”Pikavippimaailma saatava valvonnan alle”
40
Oulun yliopisto: Ilmastonmuutos aiheuttanut jo huomattavia vaikutuksia makean veden kiertokulussa arktisilla alueilla
30
Kuitukaapelin katkeaminen vaikeutti kaupankäyntiä Kaakkurissa, kun maksupäätteet eivät toimineet – ongelma jatkui useita tunteja
25
Päivi Räsänen tyrmää myöhäiset abortit – "Näissä on kyse lapsensurmasta"
20
Poliisilla harjoitusoperaatio Patelan omakotitaloalueella – mukana myös Hevi-panssariauto

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi moottoritiellä ei noudateta nopeusrajoituksia

Siksi koska keskikaiteella erotetulla moottoritiellä kuoleman tai vakavan loukkaantumisen todennäköisyys lähentelee noll... Lue lisää...
Homtom

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image