Kaupallinen yhteistyö

Boost campista lisäeväitä bisnekseen

KUVA: PPY
PPY 12.10.2018 5:00
PPY

Boost camp on kuusi kuukautta kestävä kokonaisuus, jossa on 10 verkostoitumispäivää. Tapaamiset aloitetaan alustavalla teemalla, jonka jälkeen tehdään suorittavia toimenpiteitä esimerkiksi ryhmätöitä. Osallistujille voidaan antaa ennakko- tai kotitehtäviä, joita käsitellään tapaamisissa.

Boost camp on ainutlaatuinen yrittäjälähtöinen kokonaisuus, jossa yhdistyy teoria ja käytäntö. Asiantuntijan opit on heti käyttövalmiita omaan yritykseen ja verkosto antaa tuen osallistujan oman yrityksen kehitykseen.

Mukana ovat alan asiantuntijat Jukka Taskinen Lavango Oy:stä, Marjo Karppinen Greenstep Oy:stä, Teemu Myllyoja MST Consultingista, Juha Puutio MCon Partners Oy:stä sekä päävetäjä Ane Ahnger MCon Partners Oy:stä.

Verkostoitumispäivien aiheita ovat yrityksen tilanneanalyysi, henkilöstöjohtaminen, myynti ja markkinointi, juridiikka sekä talousosaaminen. Jokaista aihetta käsitellään kahdessa verkotoitumistapaamisessa.

Yritysanalyysin ensimmäisenä päivänä käydään läpi yrityksen eri osien nykytila ja kartoitetaan tärkeimmät kehitysalueet. Lopputuloksena luodaan uudelle toiminnalle visio, strategia sekä määritetään tärkeimmät kehitystarpeet. Toisena päivänä Boost campista saatujen oppien avulla yrittäjä tekee kehityssuunnitelman yritykselle.

Henkilöjohtamista käydään läpi konkreettisten esimerkkien ja keskustelujen kautta. Jokainen osallistuja saa työkaluja henkilöstöjohtamiseen yrityksen koosta ja toiminnasta riippumatta. Toisen päivän päätteeksi osallistujilla on kehittämissuunnitelma oman henkilöstöjohtamisen ja asiakaspalvelun tueksi.

Ensimmäisenä myynti- ja markkinointipäivänä keskitytään asiakkaan ymmärtämiseen ja siihen, miten asiakkaan tarpeet ohjaavat toimintaa. Toisena päivänä käydään läpi tuotteistamisen eri vaiheet ja eri hinnoittelumenetelmät sekä se, miten tuotteet ja palvelut tehdään helposti ostettaviksi ja optimoidaan niiden kannattavuus.

Boost campin juridiikkaosioissa perehdytään liiketoimintaympäristön sopimusriskeihin erityisesti yritysten omistusjärjestelyissä. Lisäksi käsitellään työnantajan vastuukysymyksiä sekä liiketoiminnan keskeisiä sopimuskäytäntöjä.

Talousosaamista lisätään perehtymällä yleisimpiin tunnuslukuihin ja siihen, mitä ne kertovat yrityksestä. Toisena päivänä pureudutaan muihin käytännönläheisiin aiheisiin kuten Omaveropalvelun käyttöön, budjetointiin, talouden seurantaan ja YEL-vakuutukseen.

Boost Camp sopii yrityksen ostoa valmisteleville tai juuri yrityksen ostaneille yrittäjille. Ryhmään haetaan työllistäviä yrityksiä, joilla on kasvutavoitteita. Osallistujat edustavat eri toimialoja ja ovat joko päivittämässä tai hakemassa tietoa eri aiheista.

Alkuun tehdään kartoitus osallistujien osaamisen tasosta sekä yrityksen tilanteesta tunnuslukujen perusteella. Ryhmä muodostuu maksimissaan 15 yrittäjästä.

Boost campin tavoite on kehittää yrittäjiä, jotta he voivat kehittää liiketoimintaa. Tarkoitus on antaa eväitä ostajille niin liiketoiminnallisissa asioissa kuin itsensä kehittämisessä. Osallistujien henkilökohtainen tavoite voi olla esim. 5 vuoden strateginen työ tai kehitysprojekti.

Boost camp on osallistujille maksuton, rahoittajana on EU:n aluekehitysrahasto, Pohjois-Pohjanmaan Liitto sekä Pohjois-Pohjanmaan kunnat.

Aikataulu

  1. Yritysanalyysi 1, 4.10.2018 klo 8.30–15.30
  2.  Myynti- ja markkinointi 1, 25.10.2018 klo 9–15
  3.  Henkilöstöjohtaminen 1, 15.11.2018 klo 9–15
  4.  Juridiikka 1, 29.11.2018 klo 9–15
  5.  Talousosaaminen 1, 13.12.2018 klo 9–15
  6.  Myynti- ja markkinointi 2, 10.1.2019 klo 9–15
  7.  Henkilöstöjohtaminen 2,24.1.2019 klo 9–15
  8.  Juridiikka 2, 7.2.2019 klo 9–15
  9.  Talousosaaminen 2, 21.2.2019 klo 9–15
  10.  Yritysanalyysi 2, 7.3.2019 klo 9–15

Toinen Boost camp järjestetään keväällä 2019.

Kysy lisää: 
Paula Pihlajamaa, 050 439 9808,
paula.pihlajamaa@yrittajat.fi

MAINOS

Uutisvirta

23.10.
Virallista tai ei, Annunen on ennätysmies – "Ehkä ihan hyvä, että se maali tuli, niin asiaa ei tarvitse enää miettiä" Tilaajille
23.10.
Kärpät löysi vihdoin tehoja myös ykkösketjun takaa – Liigan vatulointi Annusen ennätysuutisoinnissa ihmetytti Manneria: ”Henkilökohtainen ennätys on nyt Justuksen, se on fakta”
23.10.
Huippuhetket: Kärpät-Pelicans
23.10.
Kärpät otti kotivoiton Raksilassa vaiherikkaan pelin jälkeen – katso kuvia ottelusta
23.10.
KuPSin mestariluotsi Jani Honkavaara valitsi potkuherkän SJK:n seuraavaksi osoitteekseen
23.10.
Kainuun ely-keskus: Nuasjärven ekologinen tila on hyvä, eikä happikato uhkaa järveä – "Laaja seuranta-aineisto ei tue Helsingin yliopiston tutkijoiden käsitystä"
23.10.
Julius Junttila iskee ottelun voittomaalin

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamupäivästä alkaen Lapin maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen ja lumisten teiden vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sähköautot valtaavat vähitellen liikenteen

111 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

En käy töissä!

Ja sinun käytöskö on aikuismaista? Hoh hoijaa. Myötähäpeä. Lue lisää...
Heikki89

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

24.10.

Fingerpori

24.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image