Kaupallinen yhteistyö

Boost campista lisäeväitä bisnekseen

KUVA: PPY
PPY 12.10.2018 5:00
PPY

Boost camp on kuusi kuukautta kestävä kokonaisuus, jossa on 10 verkostoitumispäivää. Tapaamiset aloitetaan alustavalla teemalla, jonka jälkeen tehdään suorittavia toimenpiteitä esimerkiksi ryhmätöitä. Osallistujille voidaan antaa ennakko- tai kotitehtäviä, joita käsitellään tapaamisissa.

Boost camp on ainutlaatuinen yrittäjälähtöinen kokonaisuus, jossa yhdistyy teoria ja käytäntö. Asiantuntijan opit on heti käyttövalmiita omaan yritykseen ja verkosto antaa tuen osallistujan oman yrityksen kehitykseen.

Mukana ovat alan asiantuntijat Jukka Taskinen Lavango Oy:stä, Marjo Karppinen Greenstep Oy:stä, Teemu Myllyoja MST Consultingista, Juha Puutio MCon Partners Oy:stä sekä päävetäjä Ane Ahnger MCon Partners Oy:stä.

Verkostoitumispäivien aiheita ovat yrityksen tilanneanalyysi, henkilöstöjohtaminen, myynti ja markkinointi, juridiikka sekä talousosaaminen. Jokaista aihetta käsitellään kahdessa verkotoitumistapaamisessa.

Yritysanalyysin ensimmäisenä päivänä käydään läpi yrityksen eri osien nykytila ja kartoitetaan tärkeimmät kehitysalueet. Lopputuloksena luodaan uudelle toiminnalle visio, strategia sekä määritetään tärkeimmät kehitystarpeet. Toisena päivänä Boost campista saatujen oppien avulla yrittäjä tekee kehityssuunnitelman yritykselle.

Henkilöjohtamista käydään läpi konkreettisten esimerkkien ja keskustelujen kautta. Jokainen osallistuja saa työkaluja henkilöstöjohtamiseen yrityksen koosta ja toiminnasta riippumatta. Toisen päivän päätteeksi osallistujilla on kehittämissuunnitelma oman henkilöstöjohtamisen ja asiakaspalvelun tueksi.

Ensimmäisenä myynti- ja markkinointipäivänä keskitytään asiakkaan ymmärtämiseen ja siihen, miten asiakkaan tarpeet ohjaavat toimintaa. Toisena päivänä käydään läpi tuotteistamisen eri vaiheet ja eri hinnoittelumenetelmät sekä se, miten tuotteet ja palvelut tehdään helposti ostettaviksi ja optimoidaan niiden kannattavuus.

Boost campin juridiikkaosioissa perehdytään liiketoimintaympäristön sopimusriskeihin erityisesti yritysten omistusjärjestelyissä. Lisäksi käsitellään työnantajan vastuukysymyksiä sekä liiketoiminnan keskeisiä sopimuskäytäntöjä.

Talousosaamista lisätään perehtymällä yleisimpiin tunnuslukuihin ja siihen, mitä ne kertovat yrityksestä. Toisena päivänä pureudutaan muihin käytännönläheisiin aiheisiin kuten Omaveropalvelun käyttöön, budjetointiin, talouden seurantaan ja YEL-vakuutukseen.

Boost Camp sopii yrityksen ostoa valmisteleville tai juuri yrityksen ostaneille yrittäjille. Ryhmään haetaan työllistäviä yrityksiä, joilla on kasvutavoitteita. Osallistujat edustavat eri toimialoja ja ovat joko päivittämässä tai hakemassa tietoa eri aiheista.

Alkuun tehdään kartoitus osallistujien osaamisen tasosta sekä yrityksen tilanteesta tunnuslukujen perusteella. Ryhmä muodostuu maksimissaan 15 yrittäjästä.

Boost campin tavoite on kehittää yrittäjiä, jotta he voivat kehittää liiketoimintaa. Tarkoitus on antaa eväitä ostajille niin liiketoiminnallisissa asioissa kuin itsensä kehittämisessä. Osallistujien henkilökohtainen tavoite voi olla esim. 5 vuoden strateginen työ tai kehitysprojekti.

Boost camp on osallistujille maksuton, rahoittajana on EU:n aluekehitysrahasto, Pohjois-Pohjanmaan Liitto sekä Pohjois-Pohjanmaan kunnat.

Aikataulu

  1. Yritysanalyysi 1, 4.10.2018 klo 8.30–15.30
  2.  Myynti- ja markkinointi 1, 25.10.2018 klo 9–15
  3.  Henkilöstöjohtaminen 1, 15.11.2018 klo 9–15
  4.  Juridiikka 1, 29.11.2018 klo 9–15
  5.  Talousosaaminen 1, 13.12.2018 klo 9–15
  6.  Myynti- ja markkinointi 2, 10.1.2019 klo 9–15
  7.  Henkilöstöjohtaminen 2,24.1.2019 klo 9–15
  8.  Juridiikka 2, 7.2.2019 klo 9–15
  9.  Talousosaaminen 2, 21.2.2019 klo 9–15
  10.  Yritysanalyysi 2, 7.3.2019 klo 9–15

Toinen Boost camp järjestetään keväällä 2019.

Kysy lisää: 
Paula Pihlajamaa, 050 439 9808,
paula.pihlajamaa@yrittajat.fi

MAINOS

Uutisvirta

8:21
Presidentti Donald Trumpin twiitit tuomittiin rasistisiksi - Yhdysvaltojen edustajainhuone äänesti asiasta
7:22
Minkki tekee ympäristössä tuhojaan – lakimuutoksen myötä haitalliseksi vieraslajiksi luokiteltua eläintä tehopyydetään Oulun kaupungin alueilla
7:00
Jos et pääse Poriin, avaa televisio – suora lähetys on mahtavaa palvelua
7:00
Hartaanselkä on öinen kalastuskeidas keskellä kaupunkia, jossa viihtyy myös oululainen Seppo Salo: "Olen nautintokeskeinen kalastaja. En välttämättä edes halua kalaa" Tilaajille
7:00
Nokkela salaliittoelokuva kuulennosta kertoo hieman toisenlaisen tarinan Apollo-ohjelmasta
6:20
Mies menehtyi henkilöauton ja rekan onnettomuudessa Oulun Kuusamontiellä – ajokaista suljettu kolarin vuoksi
6:11
Rukalla järjestetään biotaloustapahtuma – teemana muovi: "Materiaalia hallitsevat fossiiliset raaka-aineet, ja ne halutaan nyt korvata uusiutuvilla"
20
Metallica on Suomessa koko kansan metallia – Hämeenlinnaan legendaarista bändiä saapui kuulemaan 55 000 korvaparia
9
KeKi:n miehillä hukkareissu Joensuuhun – hallitseva mestari otti tyylipuhtaan voiton
6
Toripolliisi-patsas oli töhritty meikkaamalla sen kasvot – "Nuoret tytöt yrittivät puhdistaa patsasta"
5
Aktiivimalli ja vappusatanen aiheuttivat kiistelyä puheenjohtajatentissä – Harkimo pelkää hallitusohjelman johtavan krapulaan
5
Lipolle rutiinivoitto sarjajumbosta – suoritus jätti parantamisen varaa
4
Hirvenpyyntilupia myönnetty Oulun toimialueelle tänä vuonna huomattavasti viimevuotista vähemmän – pyynti alkaa syyskuussa
3
Kaipuu metsään ei lähde miehestä – Tänään 60 vuotta täyttävä Arto Hongisto ei henno luopua järjestötehtävistään

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ylitornio ja Tervola. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Keski-Pohjanmaan maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Tornio ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton vastustus hiipuu

175 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko sinä tienaat bruttona/kk ja montako vuotta on yläasteen jälkeen koulutusta ja paljonko työelämää?

Kaikki he, jotka vastasivat aloittajan esittämään kysymykseen asijallisesti ovat rehellisiä. Suunsoittajat taas kuuluvat... Lue lisää...
Tämä selvä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image