Kaupallinen yhteistyö

Boost campista lisäeväitä bisnekseen

KUVA: PPY
PPY 12.10.2018 5:00
PPY

Boost camp on kuusi kuukautta kestävä kokonaisuus, jossa on 10 verkostoitumispäivää. Tapaamiset aloitetaan alustavalla teemalla, jonka jälkeen tehdään suorittavia toimenpiteitä esimerkiksi ryhmätöitä. Osallistujille voidaan antaa ennakko- tai kotitehtäviä, joita käsitellään tapaamisissa.

Boost camp on ainutlaatuinen yrittäjälähtöinen kokonaisuus, jossa yhdistyy teoria ja käytäntö. Asiantuntijan opit on heti käyttövalmiita omaan yritykseen ja verkosto antaa tuen osallistujan oman yrityksen kehitykseen.

Mukana ovat alan asiantuntijat Jukka Taskinen Lavango Oy:stä, Marjo Karppinen Greenstep Oy:stä, Teemu Myllyoja MST Consultingista, Juha Puutio MCon Partners Oy:stä sekä päävetäjä Ane Ahnger MCon Partners Oy:stä.

Verkostoitumispäivien aiheita ovat yrityksen tilanneanalyysi, henkilöstöjohtaminen, myynti ja markkinointi, juridiikka sekä talousosaaminen. Jokaista aihetta käsitellään kahdessa verkotoitumistapaamisessa.

Yritysanalyysin ensimmäisenä päivänä käydään läpi yrityksen eri osien nykytila ja kartoitetaan tärkeimmät kehitysalueet. Lopputuloksena luodaan uudelle toiminnalle visio, strategia sekä määritetään tärkeimmät kehitystarpeet. Toisena päivänä Boost campista saatujen oppien avulla yrittäjä tekee kehityssuunnitelman yritykselle.

Henkilöjohtamista käydään läpi konkreettisten esimerkkien ja keskustelujen kautta. Jokainen osallistuja saa työkaluja henkilöstöjohtamiseen yrityksen koosta ja toiminnasta riippumatta. Toisen päivän päätteeksi osallistujilla on kehittämissuunnitelma oman henkilöstöjohtamisen ja asiakaspalvelun tueksi.

Ensimmäisenä myynti- ja markkinointipäivänä keskitytään asiakkaan ymmärtämiseen ja siihen, miten asiakkaan tarpeet ohjaavat toimintaa. Toisena päivänä käydään läpi tuotteistamisen eri vaiheet ja eri hinnoittelumenetelmät sekä se, miten tuotteet ja palvelut tehdään helposti ostettaviksi ja optimoidaan niiden kannattavuus.

Boost campin juridiikkaosioissa perehdytään liiketoimintaympäristön sopimusriskeihin erityisesti yritysten omistusjärjestelyissä. Lisäksi käsitellään työnantajan vastuukysymyksiä sekä liiketoiminnan keskeisiä sopimuskäytäntöjä.

Talousosaamista lisätään perehtymällä yleisimpiin tunnuslukuihin ja siihen, mitä ne kertovat yrityksestä. Toisena päivänä pureudutaan muihin käytännönläheisiin aiheisiin kuten Omaveropalvelun käyttöön, budjetointiin, talouden seurantaan ja YEL-vakuutukseen.

Boost Camp sopii yrityksen ostoa valmisteleville tai juuri yrityksen ostaneille yrittäjille. Ryhmään haetaan työllistäviä yrityksiä, joilla on kasvutavoitteita. Osallistujat edustavat eri toimialoja ja ovat joko päivittämässä tai hakemassa tietoa eri aiheista.

Alkuun tehdään kartoitus osallistujien osaamisen tasosta sekä yrityksen tilanteesta tunnuslukujen perusteella. Ryhmä muodostuu maksimissaan 15 yrittäjästä.

Boost campin tavoite on kehittää yrittäjiä, jotta he voivat kehittää liiketoimintaa. Tarkoitus on antaa eväitä ostajille niin liiketoiminnallisissa asioissa kuin itsensä kehittämisessä. Osallistujien henkilökohtainen tavoite voi olla esim. 5 vuoden strateginen työ tai kehitysprojekti.

Boost camp on osallistujille maksuton, rahoittajana on EU:n aluekehitysrahasto, Pohjois-Pohjanmaan Liitto sekä Pohjois-Pohjanmaan kunnat.

Aikataulu

  1. Yritysanalyysi 1, 4.10.2018 klo 8.30–15.30
  2.  Myynti- ja markkinointi 1, 25.10.2018 klo 9–15
  3.  Henkilöstöjohtaminen 1, 15.11.2018 klo 9–15
  4.  Juridiikka 1, 29.11.2018 klo 9–15
  5.  Talousosaaminen 1, 13.12.2018 klo 9–15
  6.  Myynti- ja markkinointi 2, 10.1.2019 klo 9–15
  7.  Henkilöstöjohtaminen 2,24.1.2019 klo 9–15
  8.  Juridiikka 2, 7.2.2019 klo 9–15
  9.  Talousosaaminen 2, 21.2.2019 klo 9–15
  10.  Yritysanalyysi 2, 7.3.2019 klo 9–15

Toinen Boost camp järjestetään keväällä 2019.

Kysy lisää: 
Paula Pihlajamaa, 050 439 9808,
paula.pihlajamaa@yrittajat.fi

MAINOS

Uutisvirta

18:36
Keskustassa ja Tuirassa voi näkyä rynnäkkökivääriä kantavia varusmiehiä – Kainuun prikaatin sotilaspoliisit harjoittelevat Oulussa
18:30
Antisemitismi sai kasvot Ranskassa, kun tv:stä tuttu filosofi joutui juutalaisvihan kohteeksi Tilaajille
17:36
Kyselytunnilla Sipilää hiillostettiin Anne Bernerin SEB-pankin paikasta ja Jussi Niinistön taleban-kommenteista
17:00
Anita Korvan arvokisadebyytti oli lyhyt ja ytimekäs, mutta hiihtäjälupaus ei työnnä päätään lumihankeen – "Olisi kiva itsekin olla joskus taistelemassa kärkisijoista tällaisissa kisoissa" Tilaajille
16:55
Mäki ja Hakola eivät yltäneet sprintin MM-välieriin, molemmat jäivät kolmansiksi
16:32
Poliisi pyytää tietoja Rovaniemellä varastetusta perävaunusta ja moottorikelkasta
16:23
Antti Kaikkonen tuuletuskokouksen jälkeen: Keskustan ryhmä tukee ministeri Berneriä yksimielisesti
84
Aviin kannellaan hoivakodeista yhä useammin, suurimpana huolena henkilöstön riittävyys – Attendo: Työvoiman saatavuus ongelmien syynä
75
Oulun asemanseudulla kuokka uppoaa maahan vuonna 2023 – Kaupungilla suuret odotukset alueen rakentamiselle
47
Terrafamen vuoden 2018 liikevaihto on noin sata miljoonaa euroa parempi kuin 2017 – käyttökatekin lähes kaksinkertaistui
30
Oulun poliisilaitos: Henkilökorttihakemusten määrä pomppasi, lupapalvelut ruuhkautuneet
27
Oikeuskansleri Tuomas Pöysti kieltää antaneensa Anne Bernerille kirjallisen lausunnon – epäselvyyksiä myös ruotsalaispankin kokouspäivästä
26
Asiantuntija: Perussuomalaiset saattavat kiriä vihreiden ohi eduskunnassa — Sdp:n ja kokoomuksen vääntö ykköspaikasta tiivistyy vaalipäivään
22
Kommentti: Oppositio hihittelee sivusta, kun hallituspuolueet tunaroivat – ”Kuka haluaa äänestää puoluetta, jossa ministeriksi valitaan Berner?”

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi huomenna illalla Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa jäätävän vesisateen ja lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

267 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vuokralla asumisen helppous

Asunnon voi aina myydä ja muuttaa varakkaana vuokralle. Ulkomaillakin voi olla kuukausia vuodesta. Vuokralla ikänsä asun... Lue lisää...
Maksettu

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image