Oulun po­lii­sin asia­kas­pal­ve­lu muuttaa ensi vii­kol­la uusiin ti­loi­hin Oulun kes­kus­tas­sa

Oulun poliisilaitoksen asiakaspalveu saa pysyvät tilat Rotuaarin kupeesta entisen Danske Bankin tiloista.
Oulun poliisilaitoksen asiakaspalveu saa pysyvät tilat Rotuaarin kupeesta entisen Danske Bankin tiloista.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Oulun poliisin palvelut muuttavat ensi viikolla uuteen osoitteeseen. Asiakaspalvelut avataan uudessa osoitteessa Kirkkokatu 13.ssa keskiviikkona 20. tammikuuta.

Poliisi kertoo, että kaikille uudessa asiakaspalvelupisteessä asioiville tehdään turvatarkastus.

– Poliisilakiin perustuvalla tarkastuksella huolehditaan turvallisuudesta, järjestyksen turvaamisesta ja omaisuuden suojelemisesta, tiedotteessa todetaan.

Ennen muuttoa poliisipäivystys palvelee poikkeuksellisesti Haukiputaan poliisiasemalla 16.–19. tammikuuta. Lupapalvelut ovat suljettuna 18. ja 19. tammikuuta. Lupapalveluiden ollessa suljettuina erittäin kiireellisissä lupa-asioissa voi olla yhteydesä puhelimitse numeroon 0295 464 158.

Perjantaina 15. tammikuuta poliisipäivystys ja lupapalvelut suljetaan poikkeuksellisesti jo kello 15.

Poliisin palvelut palvelevat myös muuton jälkeen rajoitetuilla aukioloajoilla. Koronavirustilanteen vuoksi rajoitetut aukioloajat ovat voimassa maaliskuun loppuun saakka.

Oulun keskustan poliisiasemalla palvellaan ilman ajanvarausta vain erityisen kiireellisissä ja välttämättömissä lupa-asioissa maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 8–15.45 sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9 –15.45.