Keikat: Lava ei kes­tä­nyt Dream Thea­te­ria Oulussa – keikka pe­rut­tiin viime het­kel­lä tur­val­li­suus­syis­tä

Asuminen: Hiuk­ka­vaa­ra­lai­ses­sa pa­ri­ta­los­sa betoni yh­dis­tyy pas­tel­liin, moderni vin­ta­geen

Luitko jo tämän: Po­lii­si­par­tio törmäsi ja­lan­kul­ki­jaan suo­ja­tiel­lä, jonka vaa­ral­li­suus to­det­tiin jo vuosia sitten

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Oulun po­lii­si­lai­tok­sen työ­suo­je­lu­val­tuu­tet­tu pohtii mah­dol­li­sia jat­ko­toi­mia KKO:n ast­ma­kor­vaus­pää­tös­ten vuoksi – Asian­tun­ti­jan mukaan myös muilla voi olla mah­dol­li­suus kor­vauk­siin

Korkein oikeus kumosi maanantaina kahdella ennakkopäätöksellään kaksi vakuutusoikeuden tekemää päätöstä ja velvoitti Valtiokonttorin maksamaan astmakorvauksia Oulun poliisilaitoksen poliisille ja vartijalle.

– Oikeus tapahtui ja työntekijät saavat semmoiset korvaukset, jotka heille kuuluvat. Ikävää on se, että valtion tiloissa työskentelevien piti käydä oikeutta valtiota vastaan, Oulun poliisilaitoksen työsuojeluvaltuutettu, rikosylikonstaapeli Tero Väyrynen kommentoi ratkaisuja.

Hänen tietojensa mukaan myös useat muut entisellä poliisitalolla työskennelleet, astmaan sairastuneet työntekijät ovat aikanaan saaneet kielteiset korvauspäätökset Valtiokonttorilta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.