Festivaalit: Ellie Goul­ding ja Me­ga­deth Qstoc­kin pääe­siin­ty­jik­si – fes­ti­vaa­li viettää hei­nä­kuus­sa 20-vuo­tis­juh­liaan

Korot: Kaleva seuraa kor­ko­ta­soa päi­vit­ty­väs­sä ar­tik­ke­lis­sa: Katso täältä eu­ri­bor-kor­ko­jen tuo­reim­mat lukemat

Luitko jo tämän: Miksi ou­lu­lai­nen Ari, 33, käyttää ana­bo­li­sia ste­roi­de­ja?

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Ou­lu­lai­set Jaakko ja Lauri vaih­toi­vat arkeaan to­si-tv-oh­jel­mas­sa, ja siitä seurasi paljon hyvää

Rikkaat ja rahattomat: Lauri ja Jaakko Radio Kalevan vieraina

Vuoden 2022 alkupuolella Jaakko Jääskeläinen selasi nettiä yövuoronsa aikana, kun hän törmäsi mainokseen, jossa etsittiin osallistujia tosi-tv-ohjelmaan. Kyseisen ohjelman ideana on etsiä hyvin toimeentulevia sekä rahallisesti haasteellisessa tilanteessa olevia vaihtamaan arkeaan viikon ajaksi. Ennen kuin Jääskeläinen huomasikaan, hän oli jo täyttänyt hakukaavakkeen.

Lauri Salovaaraa oli jo muutaman kerran pyydetty mukaan kyseiseen ohjelmaan. Lopulta hän suostui. Ohjelman tuotantotiimi valitsi oululaiskaksikon toistensa vastapariksi ja miesten kokemuksesta ja kohtaamisesta tuli valtakunnallinen puheenaihe.

Jaakko ja Lauri ovat pitäneet yhteyttä ohjelman jälkeen. Kaksikko vieraili Radio Kalevassa kertomassa tv-kokemuksestaan ja mitä kaikkea se on poikinut. Toimittaja on Sini Salmirinne.