Liikenne: Testaa Kalevan vi­sal­la, pär­jäi­sit­kö Oulun han­ka­lim­mis­sa ris­teyk­sis­sä

Historia: Oulussa riitti ra­ken­ta­mi­sen rys­ket­tä 2000-lu­vun alussa, kun Kaak­ku­ri paisui ja Nokiaa ra­ken­net­tiin

Jääkiekko: Kärpät hävisi taas, putosi sarjan pe­rän­pi­tä­jäk­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Ou­lu­lai­nen Martta Ter­vo­nen löysi oman jut­tun­sa – "Sain syvän yh­tey­den omaan luo­vuu­tee­ni kir­joit­ta­mi­sen kautta"

Martta Tervonen löysi kirjoittamalla tien itseensä. Oululaisyrittäjä haluaa tarjota luovuuden kokemuksen muillekin. Vanhin Kirjoittajaklubin asiakas on 83-vuotias ja nuorin 13.

Seppo-koira inspiroi ja opastaa Martta Tervosta omalla tavallaan lähestymään luovan mielen ydintä. - Se osaa olla läsnä uteliaasti hetkessä ja nähdä koko elämän leikkinä.
Seppo-koira inspiroi ja opastaa Martta Tervosta omalla tavallaan lähestymään luovan mielen ydintä. - Se osaa olla läsnä uteliaasti hetkessä ja nähdä koko elämän leikkinä.
Kuva: Pekka Peura

Martta Tervonen on niitä hämmästyttäviä ihmisiä, jotka tuntuvat pursuavan ehtymättömästi intoa ja energiaa. Hän kehittää alituiseen ideoita ja myös toteuttaa niitä määrätietoisesti.

Matka omaan itseen on loputon eikä aina ole ollut helppoa, mutta nyt hän tietää löytäneensä yrittäjänä juuri oman juttunsa. Tervonen vetää Kirjoittajaklubia, joka tarjoaa verkkoyhteisön ihan tavallisille kirjoittajille.

– Minulle kuuluu hyvää, yrityskuviot kukoistavat, hän kertoo.

Loppukesästä 2013 Martta Tervonen, joka tuolloin asui vielä Helsingissä, istahti kynän ja muistivihon kanssa keinuun Ruoholahden idyllisessä puutarhakorttelissa.

Elämä oli katkolla. Hän oli työskennellyt lakimiehenä, mutta vasta irtisanoutunut, sillä työ ei tuntunut omalta.

– Mitä oikeasti haluan tehdä. Aloin mietiskellä ja tunnustella, mikä olisi minun juttu.

Yllättäen jostakin pohjilta pulppusi esiin runosuoni.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.