Kaupunginjohtaja: Kah­dek­san kiin­nos­ta­vaa nimeä kertoo, ovatko he ha­ke­mas­sa

Jääkiekko: Oulun alueen ju­nio­ri­jouk­kueet pe­laa­maan taas omien lo­go­jen­sa alle

Teatteri: Kau­ris­mäen klas­sik­ko en­si-il­las­sa Oulussa

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Ou­lu­lai­nen Annie Stray­field oman mu­sii­kin parissa —mu­siik­ki­kaup­piaan tytär varttui soit­ti­mien kes­kel­lä

Radio Kalevan Paikallisen musiikin torstain ennakoissa ja esittelyissä kuultiin musiikkia ympäri pohjoista! Ennakoiden & Esittelyjen pikavieraana kuultiin ja muun muassa oululais-liminkalaisen Sagastrophen ranskankielinen Renée-single

Oulu
Radio Kalevan viikon paikallisen musiikin vieras Annie Strayfield Solistinkadun studiossa
Radio Kalevan viikon paikallisen musiikin vieras Annie Strayfield Solistinkadun studiossa
Kuva: Ville Muikkula

Helmikuinen torstai toi paikallista musiikkia jälleen kerran ääneen Radio Kalevan iltapäivässä. Tämän viikon vieraana kuultiin oululaista Annie Strayfieldiä, joka omaa 20 vuoden kokemuksen musiikin parista. Aiemmin coverbändeissä laulavana rumpalina toiminut Strayfield pääsi tekemään vihdoin omaa musiikkia, kun sopiva tuottaja löytyi, mutta yhteistyö vaasalaisen Christer Rönnholmin kanssa on auttanut häntä löytämään oman soundinsa.

Ennakoiden ja esittelyjen osalla kattaus oli tällä viikolla laaja. Studiossa vieraana kuultiin oululais-liminkalaisen Sagastrophen laulajan Saga Sutelan pohjustuksella yhtyeen tulevan albumin esimakua tarjoava Renée-single, jossa aiemmin niin suomeksi kuin englanniksikin levyttänyt bändi lisää repertuaariinsa yhtyeen tarinaan olennaisen ranskan. Myös keikkarintamalla mahdollisuuksia näkyy kielen mukaisesta suunnasta.

Ennakkojen ja esittelyjen pohjoisinta osastoa tarjoilivat tällä viikolla rovaniemeltä ennakkossa kuultu Baabelin Nulikat, sekä pitkänlinjan räpfunk-poppoo Reindeer Kalashnikov. Oulusta soittolistalla päästiin maistamaan Saa Kiljua -punkyhtyeen tuoretta Maailma on Valmis -singleä, Väisänen & Äärettömät-poppoon festaritunnelmointia, sekä oululaisen räppärin J-Allun ja helsinkiläisen OXANEN tunnelmointia.

Kuuntele tämän viikon ohjelman kooste kappaleineen alla olevasta playeristä!

Paikallisen musiikin torstai 08.02.2024
Tekijä: Ville Muikkula
Haluatko ehdottaa kappalettasi Paikallisen musiikin torstaihin?

Jos asut Pohjois-Suomessa, tai olet kotoisin alueelta, voit tarjota musiikkiasi Radio Kalevan Paikallisen musiikin torstaihin!

Kappaleet lähetetään sähköpostitse osoitteeseen musiikki@radiokaleva.fi otsikolla "Paikallisen musiikin torstai".

Viestiin mukaan .wav-muodossa oleva kappale tekijätietoineen, sekä infolla kappaleesta, yhtyeestä/artistista, sekä promokuva.

Kaikenlainen musiikki on tervetullutta, mutta odotamme kappaleen olevan laadultaan soittokelpoinen, sekä omaa tuotantoa.