Oikaisut

Kaleva oikaisee

Oikaisut 14.5.2019 0:10
Kaleva

Maanantaina 13. toukokuuta Kalevassa sivulla 8 K1 julkaistussa jutussa "EU kieltää liian tummat ranskanperunat" oli mainittu, että Suomi maksoi vuonna 2017 EU:lle 94 miljoonaa euroa. Oikeasti vuonna 2017 Suomen nettomaksu EU:lle oli 275 miljoonaa euroa.

MAINOS

Kommentoi

Milloin keittiöihin pitää asentaa valvontakamerat tarkkailemaan mitä kukanenkin syö. Sanktiot tulee automaattisesti jos erehtyy syömään vääränlaista ruokaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta kuitenkin Eu kieltää liian tummat ransanperunat. Jännän äärellä jälleen eletään mutta tuskin mäkkärin rasva tikkuja kukaan käy edes tutkimassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

EU päättää jopa tuosta pakolaispolitiikastakin ja tämä suomen lammaslauma vaan hymyilee, kun osa päättäjistä on päässyt EU:n hillotolpalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image