Metsästys: Poh­jois-Poh­jan­maal­le myön­net­tiin luvat 25 il­vek­sen kaa­ta­mi­seen

Huumerikokset: Oikeus tuo­mit­si eh­dot­to­mia van­keus­ran­gais­tuk­sia tör­keis­tä huu­maus­ai­ne­ri­kok­sis­ta Oulussa

Mainos: Kalevan ti­laa­jan kump­pa­ni­etu­na liput puoleen hintaan Kär­pät-Pe­li­cans ke 27.10. peliin.

Nuorten foorumi jär­jes­te­tään Ou­lu­hal­lis­sa ensi viikon tiis­tai­na

Kohderyhmänä ovat yläkoululaiset ja sitä vanhemmat opiskelijat.

Nuorten foorumi järjestetään Ouluhallilla.
Nuorten foorumi järjestetään Ouluhallilla.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Nuorille suunnattu Nuorten foorumi järjestetään tiistaina 19. lokakuuta Ouluhallissa. Tapahtuma keskittyy vaikuttamiseen.

Päivä alkaa kaupunginjohtajan aamukahveilla kello 8.30. Lausuntotyöpajat ovat ohjelmassa kello 9.45, jonka jälkeen ovet ovat avoimet kello 11.30–15.30.

Lausuntotyöpajoissa käsitellään lasten ja nuorten toukokuisessa kaupunkikokouksessa eteenpäin äänestettyjä lausuntoesityksiä.

Yhdessä esityksessä toivotaan oleskelupaikkaa nuorille Pateniemen ja Herukan alueelle, toisessa Oulunsalosta Kaakkurin ja Maikkulan kautta Heikkilänkankaalle kulkevaa bussilinjaa ja kolmannessa erillistä joukkoliikenteen lippuvaihtoehtoa 17–24-vuotiaille.

Tapahtuma on järjestetty aiempina vuosina Oulun kaupungintalolla, mutta kaupungintalon remontin takia paikaksi valikoitui Ouluhalli.

Kohderyhmänä ovat yläkoululaiset ja sitä vanhemmat opiskelijat. Tapahtumassa on mukana nuorten parissa toimivia järjestöjä, puolueita sekä Oulun kaupungin toimijoita.