Kommentoi

Joku nettihuijari kuulema kaupitteli taannoin ohjeita joilla voittaa lotossa takuuvarmasti, ja lupasi vielä rahat takasin etlleivät ohjeet toimi.
Noh, se niksi oli arvata vähintään 4 lottorivillä olevaa numeroa oikein.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Turvallisin tapa kaksinkertaistaa rahasi on taittaa se kerran ja laittaa sen jälkeen taskuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tilastotieteellisesti jokaisella lottorivillä on sama odotusarvo. Eli jos joku rivi on joskus tullut, ei sen uudelleen tuleminen ole yhtään sen epätodennäköisempää. Sama pätee kuponkien jättöpaikoille. Punakki ei ymmärrä oikeasti asioista mitään ja siksi heidän politiikkansakkin on mitä sattuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vanha kansa tarkoitti tuolla samaa kuin "...samaa latoa ei voi polttaa kahdesti..." Tyypillisesti kun salama puuhun iskee niin jäljelle ei jää mitään mihin uudestaa voisi salama iskeä. Niin ellei ole niin iso puu, että kestää iskun kaatumatta ja kuivumatta. Puu, joka iskun kestää niin on alueensa ukkosen johdatin, joka kerää salamoita kuin missi katseita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, iskeehän salamakin mieluiten siihen puuhun johon on ennenkin osunut. Aivan kuin kuka tahansa kun jostain on saanut hyvän palvelun niin sinne mennään uudestaan. Punapaita on niin ulkona logiikan säännöistä kuin silloin 70-luvullakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi maan itäosassa, Kainuun maakunnassa, Lapin itäosassa sekä Koillismaalla Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

Matti ja Teppo laulaa - se on mahtavaa- jne Ok-talo ,167 neliötä yksin. Oikein naurattaa ko ajattelee pikkukopperoasukke... Lue lisää...
on missä mällätä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

11.12.

Fingerpori

11.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image