Kommentoi

Pullalla ja maidolla ellää kuulemma huhupuhde hoffmeister pitempään kuin vesi leivällä tai potulla, vaan entä Postmännin Paten Pop rock helevetin pitkästä kypsästä Ziggy mustasta Stardust negatiivista ja pottua ja lihhaa Vatasen Eesti FI halvat lennot Lontoo Istanbul Turkki Turkmenistan Uganda Ukraina Unkari Uruguay Uusi-Seelanti Venezuela Vietnam Viro yhdistyneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pottu on ollut kingi Eteläsä Veteläsä Magna Germania takana Lattareissa Ameriikan raitilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaupunkilaiset harrastaa sitä mökkeillään ja maalaiset kaupunkiasunnoillaan kesät talvet vaikkei mittään oo tapahtunukkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko 4 vuodenaikaa etu vai haitta vai normaalia? 1-3 vuoden ajan kylmyys ja kuumuus aavikot ja tuotanto , resurssit ja Mauno Koiviston Bernsteinilainen sosialismi, Liike Manun Lapualla ja Mäntsälässä voikin olla sosialismia ja sosialistin edut on feodalistisen sääty-yhteiskunta partikulaari oikeuksia?!?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Riippuu onko riippumatto riippumaton el Pais vai Los Psy United Moon&Kim vai Sateenvarjo vai Pata Ässien össien vai DDR Tii tityyn lista. Potut pottuina ja Kaarlenväylän Kaarle Magnum Finland Bonum vai CCCP SSSR uusinta teknologiaa © Pjotr Japi Pii on myös Vaaskelan diktaattori Petersburg Marriott Clearwater beach club hotel.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuin tulli mestarit lavalla mestari taitojaan Mestis kaulamä.mit teilipyöräsä kaasu sähköä tuolissa käjet ristis vaan ei Kantelee himmelim ässä Björneborgin BB SaiPa tai KalPa eikä Jukurien Junkkari Jupiter Erkki E.Lasginen Daytonin apinajuttu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnea on omistaa tupa ja perunamaa. Saapa nähdä, milloin keksitään vero perunamaille ja perunoille, tupaa verotetaan jo. Perunoista saa tehtyä polttoainettakin kulkuneuvoihin ja lisäksi perunan kasvatus sitoo hiilidioksidia ilmakehästä. On paljon parempi juhlia perunaa kuin vetää traktorilla kilpaa lanaa tai ajaa kilpaa autoilla sekä moottoripyörillä. Ah mikä idea, "Miss Pottunokka", keimailee mielessäni kukkivan perunamaan keskellä pikku pikku bikineissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja sokeria kiljuun ja rommiin ja Viro Eestin Meren y Vana Riävelj.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ohjelmien lisäksi yleisöä vetää tietenkin torimyynti. Paistinpottukoju, ranskanpottukoju, keitinpottukoju, trombipottukoju jne. Ja tietenkin paikallisessa ravintolassa tarjolla pottupitsaa, sekä pottuviinaa. Ei pidä unohtaa potunheiton mm-kilpailujakaan, tai pottusäkin kantokilpailuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

Antti Kiuru

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

160 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

Siitä vain lisää veroja. Loppuu sitten maksajat, sillä köyhemmätkin kuin Wahlroos muuttavat pois Suomesta. 43% nollasta ... Lue lisää...
pääomatulojakin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

8.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image