Kommentoi

Rauhalan kesäleski virkaheitto maaseutu-kaupunki evakko ope opiskelee opetusbyrokratiaa ja hakee ministeriöön ihmisläheisten sidosryhmä suhteiden koodaus scrummaisteriksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt opettajillahi on pieni mahollissuus tutustua koululaesen tojellisseen maalimaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jopa osui kohdalleen. Opettamisesta on tullut sivujuonne kaiken muun tingeltangelin rinnalla. Vanhemmat ja yhteiskunta ovat tahoillaan luopuneet omista velvoitteistaan ja kasanneet ne kaikki opettajien hartioille. Opettamiselle ei ole enää sijaa muitten oheisoireilujen tungoksessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kylläpä veit sanat suusta! Harmi kun korkeakoulutetut ihmiset eivät saa keskittyä varsinaiseen työhönsä. Minulla on itsellä kokemusta vuosilta 1969-2008 ja nuorempi polvi ahertaa nykykoulussa. Maailma on tietysti muuttunut, mutta hirvittää miten vaatimukset kasvavat ja resurssit heikkenevät koulutyöläisillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

181 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Demokratia on tuhon tiellä somen takia

Äänioikeus olisikin korkea aika muuttaa maksulliseksi ja kaupallisesti oikeudeksi. Tulisi harkintaa äänestyskäyttäytymis... Lue lisää...
Dick Nordic

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image