Kommentoi

Sulolle kävi kuin meille poikasakille, kun poikasina räjäytimme kyläkoulumme postilaatikon dynamiitin nallilla. Ensin ei ollut rohkeutta kenelläkään toteuttaa asiaa, mutta "Timppa" ilmoitti ottavansa vastuun, jos postilaatikko hajoaa nallilla. Ei se hajoa kuitenkaan, totesi. Dynamiitin nalli heitettiin laatikkoon, räjähti, peltinen postilaatikko oli läheisen puun oksalla kuin levitettynä suoraksi pelliksi, kuin jyrällä olisi tasoitettu. "Timppa" oli kalpeana, "nyt on opettaja vihainen, miksi räjäytitte postilaatikon rikki". Sitten juoksi kotiin, eikä ollut tietävinään koko postilaatikon räjäyttämisestä. Se on toinen tarina, postilaatikon "oikaisijoiden" metsästys kylässämme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luuleekoha se Sulon parree puolisko Sulon punakkaa pattaa saaneen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entä Sulon vaimo? Sellaisia vaimot ovat...kuitenkin tosi ihania.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

183 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi suuri osa suomalaisista vastustaa velkakattoa?

Kyllä velkakatto olisi järkevää. Jos ei pysty hoitamaan asioitaan. Toisethan siinä ovat maksajina muodossa tai toisessa.... Lue lisää...
Dr. Feelguud

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image