Kommentoi

Rosatom voisi rakentaa ilman lupaakin tuollaisen ison kipsivoimalan, niin ei tulisi kellekään paha mieli. Pyhäjokiset vois pistää jokainen satasen adressiin ja lähettää Moskovaan, niin Putinkin tykkäisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On hirveä meteli EU:ssa ilmastonmuutoksen torjunnasta, mutta ei saada kertakäyttöisiä kodinkoneita ja muitakin laitteita pois markkinoilta. Olisi pitänyt toimia aikoja, aikoja sitten eli vaatia laitteille käyttöikää ja osien vaihdettavuutta. Olisi säästetty raaka-aineita ja kestäviä kulutustavaroita kannattaisi valmistaa myös Suomessa. Eipä ole Suomessa tästä puhuttu, eikö uskalleta vastustaa lobbareita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kerrankin joku puhuu asiaa! Tämä on helpoin tie ilmastomuutoksen ja resurssien ylikulutuksen hallintaan! Äänestän heti, jos menet ehdolle johonkin... vaikka eduskuntaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuosta osien vaihdettavuudesta:
Minulla oli vuosikymmenet sitten Fiat 128 jonka tarmostaatti teki tenän. Lähes kaikki tiennevät millainen oli tuolloin henkilöauton termostaatti, metallikehikko jossa jousikuormitteinen levy. Mahtui kämmenelle ja maksoi muutaman markan. Paitsi Fiat 128:n termostaatti.
Sen termostaatti oli kenkälaatikon kokoinen kevytvalutekele jota ei saanut auki rikkomatta. Jossakin sen sisällä oli aivan tavallinen termostaatti. Ja tuo "kenkälaatikko" oli se vaihdettava termostaatti. Hintaa en muista, mutta olisi sillä saanut ainakin yhden repullisen tavallisia termostaatteja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aika kultaa muistot. Ennen oli rahalla arvoa nykyään ei ole Arvolla rahaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pyhäjokiista kootimaista maistuvaista kalakkerin kuiviketta ja terveellistä luustoa vahavistavvaa snaggarille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

Eikö samalla logiikalla työttömäksi jäävänkin pitäisi olla nillittämättä työttömyyttään ja kestää se puoli vuotta ilman ... Lue lisää...
Eikö työttömäksi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

31.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image