Kommentoi

Suomesta on tullut venkuloiden ja vötkäleiden maa, ja lisää tuodaan ovista ja ikkunoista!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Suomesta on tullut venkuloiden ja vötkäleiden maa"

No no, kuten osakeyhtiölaista ilmenee ei ole osakeyhtiön toiminnalla muuta tarkoitusta kuin voiton tuottaminen, joten niitten osakeyhtiöiden tai niiden omistajien syyttely siitä että miksi ne eivät avaa työpaikkoja on ihan turhaa.

Ja mikä tuossa asiassa pätee osakeyhtiöihin, siis toiminnan tarkoituksesta, pätee myös muihin yhtiöihin.

Edelleen kun ainakin 400 000 palkkatyöpaikkaa aina vain puuttuu suloisesta Suomestamme, niin myöskään sarjakuvahahmo Sulon kaltaisia ei pitäisi nyreksiä, hehän arjensankari-Sulot omalla uhriutumisellaan avaavat muille työhalukkaimmille aidon konkreettisia mahdollisuuksia tehdä pitkää päivää matalalla palkalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perustulon lisäksi tarvitaan kansalaispalkka, 10.000€/ kk per asiakas, edellyttää jatkuvaa 4-8 h/5/7 vrk vko 11/12 kk/vsi. Alkuvaiheessa 15.000 €/kk vero/hlö ja kun homma lähtee pyörimään tuotannon mukaan 1-51% vero. Naisille 10% korotus ja veroale 5% /kk elävänä synnytetty lapsi ja sen elättäminen itse tai pari tms suhteessa 18 v. Äänestä vaaleissa minnuu , täyttää jokapojan super perustulo ja kansalaispalkka persustaskun sinnuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

183 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi suuri osa suomalaisista vastustaa velkakattoa?

Kyllä velkakatto olisi järkevää. Jos ei pysty hoitamaan asioitaan. Toisethan siinä ovat maksajina muodossa tai toisessa.... Lue lisää...
Dr. Feelguud

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image