Kommentoi

Pimmeimmän Afarikan siirtomaakomissarius Sanders ja Joen Kansan murijaaneingeisari Bosambo ovat ristinnä lokalinsoitto olympiakissoissaan Boeing Boeing Max onnettomuuksiin alttiin konetyypin uudelleen ja ostanna sen valamistusmomopoolin ja perustana GuuluuksTseTsegärpäsenÄlämölöJaMalariahyttystenLoortiPapuloMätiEsconarHytysrnIninäTeitilleKunTsmbaTsampaLlamgerfoikkisgiltochLochLomondJaKiltochinIsirlandLochLohiNessinSössönÄrriIAisbjööniäsJänkkis OoYy ÄhPuh Ossuuskunnan Lentsikkavalamistamon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olipa kerran sisustusliike, Anna Home. Eipä ollut kauan, kukapa sitä hometta ostaa ja antaa lahjaksi. Huono nimi yritykselle Suomessa, yrittäjälle tuli kalliiksi "hieno" liikkeen nimi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja suomalainen näkkärinvalmistaja ihmetteli miksei sen valmistama "Rape" näkkäri käynyt kaupaksi Englannissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia kehittyy ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.
Varsinais-Suomen, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Pohjois-Savon maakunnissa kehittyy huomenna ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Paljon paremmalta tuntuu kuin edellisen kepulien kokkareiden kavalluskavalkaadin 'maanpetosvaltioneuvoston' aikana. Su... Lue lisää...
Sini-Valko Oikeistol...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image