Kommentoi

Koskelon resepti tuli mieleen, vitsinä luettuna jostakin. Keitetään koskeloa viikko isossa padassa, mausteet mielensä mukaan. Kaadetaan vesi pois, heitetään Koskelo "biojätteisiin" ja syödään pata. Koskelo on huonossa maineessa ruokana, mutta hyvähän se on, isoluinen ja rasvainen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väriä elämään. Keskari ja rillimakkara kumpikin ruskeita. Ruskea siitä hyvä väri, siihen sopii punainen, vihreä, keltainen.... Jaa maku, no se aivan eri asia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suloki on tainnu alakaa viimmeinki karppaamaan. Joitai siankylyki siivuja vielä tuonne sekkaan… niin vot.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image