Kommentoi

Sammumattomalla kalkilla ryyditetyllä pottukuopalla pysyy potut posken pehmoisina ja taskulämpiminä chef de keskitetyn keittiön kokki Sumo kertoo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näyttää ennemmin herkkupottujen pakkasvahtien jauhoisilta leipäviljan kaipaamilta syötyjen ranskalaisten rasvaisen imelältä maistuvan , tuoksuvan tuntuvan Marja luomu mämmin mainokselta greddan tahi vanilliinikastikkeen kera Julma Juhan tuotanto ja käyttö laitokselta japanilaisten käyttöryykisyömätikkujen kera. Nja mm...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos keväällä löytää pottukuopasta paleltuneen pakkasvahdin, sen perusteella voi sitten hakea korvaustukijaiset pois jäätyneistä potuista?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulis nyt joutuin ne kasvihuoneilimat niin pakkasvahti riepuki pääsis helepommalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinäpä oiva idea täystyöllisyyden saavuttamiseksi, ainakin talvisaikaan. Työttömät pakkasvahdeiksi pottukellareihin, palkkana 9 euroa/työpäivä + Kelan maksama työttömyyskorvaus lyhentämättömänä kun on sen myötä ollut aktiivinen.

Työ olisi 3-vuorotyötä, joten vuorolisistä kertyisi vielä mojova tulonlisä, jopa niin että kokonaisansiot saattaisivat nousta peräti 75% siitä mitä EU suosittaa minimisosiaaliturvaksi, mikä taas olisi tietenkin passivoivaa ainakin ostoshelvettien ja niihin tavaraa valmistavien työnantajien näkökulmasta katsottuna, että vaanko niin paljon eiku vähän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinun kannattaa alkaa Keskustan, Kokoomuksen tai Sinisten kansanedustajaehdokkaaksi, ajatus lentää kuin Sipilällä, Orpolla, Lindströmillä ja Bernerillä, ministereiden aatelijoukolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Nyt ymmärrän miksi on työvoimapula

Tekijät ja osaajat työllistyy aina, eivätkä työtöntä päivää nää, jos eivät itse niin halua. Suomessa myös köyhyyteen pit... Lue lisää...
TOSI ON

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image