Kommentoi

Sammumattomalla kalkilla ryyditetyllä pottukuopalla pysyy potut posken pehmoisina ja taskulämpiminä chef de keskitetyn keittiön kokki Sumo kertoo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näyttää ennemmin herkkupottujen pakkasvahtien jauhoisilta leipäviljan kaipaamilta syötyjen ranskalaisten rasvaisen imelältä maistuvan , tuoksuvan tuntuvan Marja luomu mämmin mainokselta greddan tahi vanilliinikastikkeen kera Julma Juhan tuotanto ja käyttö laitokselta japanilaisten käyttöryykisyömätikkujen kera. Nja mm...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos keväällä löytää pottukuopasta paleltuneen pakkasvahdin, sen perusteella voi sitten hakea korvaustukijaiset pois jäätyneistä potuista?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulis nyt joutuin ne kasvihuoneilimat niin pakkasvahti riepuki pääsis helepommalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinäpä oiva idea täystyöllisyyden saavuttamiseksi, ainakin talvisaikaan. Työttömät pakkasvahdeiksi pottukellareihin, palkkana 9 euroa/työpäivä + Kelan maksama työttömyyskorvaus lyhentämättömänä kun on sen myötä ollut aktiivinen.

Työ olisi 3-vuorotyötä, joten vuorolisistä kertyisi vielä mojova tulonlisä, jopa niin että kokonaisansiot saattaisivat nousta peräti 75% siitä mitä EU suosittaa minimisosiaaliturvaksi, mikä taas olisi tietenkin passivoivaa ainakin ostoshelvettien ja niihin tavaraa valmistavien työnantajien näkökulmasta katsottuna, että vaanko niin paljon eiku vähän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinun kannattaa alkaa Keskustan, Kokoomuksen tai Sinisten kansanedustajaehdokkaaksi, ajatus lentää kuin Sipilällä, Orpolla, Lindströmillä ja Bernerillä, ministereiden aatelijoukolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

249 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Tämä kehitys tulee vielä näyttään että työläisellä ei ole mitään vaikutus kanavaa etujensa ajamiseen. Työnantajat tulee ... Lue lisää...
Kertokkeepa

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.11.

Fingerpori

12.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image