Kommentoi

Muovipuu parrua voi käyttää transplantaattien sijasta proteeseina tosi TV täysi-ikäis versioissa ja pelastusliivien sijaisena hätätila kellukkeena ja sijaisnäyttelijänä aikuisdokumentti tarinoissa ja rainoissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaverini kertoi olleensa luennolla, jossa professori kertoi geenimanipulaatiosta, ihminen muuttaa eläimien ja kasvien geeniperimää eli jalostaa parempia lajeja hyötykäyttöön. Hän kysyi professorilta, miksi ei risteytetä särkeä ja lohta, saataisiin "jalokala" rehevöityneisiin vesistöihin. "Siinä ei ole mitään tieteellistä haastetta", vastasi professori. Hiljaiseksi vetää tällaisen tavallisen ihmisen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ylitornio ja Tervola. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Keski-Pohjanmaan maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Tornio ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton vastustus hiipuu

175 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko sinä tienaat bruttona/kk ja montako vuotta on yläasteen jälkeen koulutusta ja paljonko työelämää?

Kaikki he, jotka vastasivat aloittajan esittämään kysymykseen asijallisesti ovat rehellisiä. Suunsoittajat taas kuuluvat... Lue lisää...
Tämä selvä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image