Kommentoi

"..yleistä etua" -? Olisko tuonkin merkitys pyllähtänyt jo kun en ymmärrä mitä se on?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Kaipaa ulkomailla ollessaan aktiivimallia. Ja kukapa ei kaipaisi, tuota mailman historian ehkä omituisinta siirrettyä rangaistusta.

Ylipäätään kaikkein "Monty Pythonia koteihin" Suomessa on tämä aktiivimalli. Ollakseen saamansa työttömyyskorvauksen määrällä mitaten 100% työtön pitää käydä töissä. Olemalla kokoaikaisesti ja -päiväisesti työtön on saamallaan työttömyyskorvauksen määrällä mitaten vain 95,35% työtön.

Aktiivimallista ilmenee että Suomen valtion mielestä on rangaistavaa se että jos jollakulla Oyllä työvoiman tarve on x, mutta ei ole x+1 tai suurempi.

Mutta kun sitä ketä siitä Oyn työvoimantarpeen määrästä x sitten rangaistaan aletaan pohtia niin sitten asia vasta oudoksi menee, siis että jos ja kun se Oyn työvoimantarve on x eikä x+1 tai enempi niin valtiovallan mielestä siitä pitää rankaista jotakuta, Ja tietenkin kun perimmiltään kyse on Oyn sisäisestä päätöksenteosta seuranneesta tai johtuvasta asiasta, siis siitä että miksi se Oyn työvoimantarve on mikä on eli on x, mutta ei ole x+1 tai enempi, niin luulisi että siitä sitten rangaistaan sitä Oytä tai sen toimivaa johtoa tai omistajia, mutta kun ei, silloin annetaan siirretty rangaistus, ja niinpä siitä että se Oyn työvoimantarve on mikä on, eli on x mutta ei ole x+1 tai enempi, rangaistaan niitä jotka kunnes toisin todistetaan voidaan väittää olevan työttömiä vain ja ainoastaan siksi että se Oyn työvoimantarve on mikä on eli on x, mutta ei ole x+1 tai enempi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Nyt ymmärrän miksi on työvoimapula

Tekijät ja osaajat työllistyy aina, eivätkä työtöntä päivää nää, jos eivät itse niin halua. Suomessa myös köyhyyteen pit... Lue lisää...
TOSI ON

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image