Kommentoi

"..yleistä etua" -? Olisko tuonkin merkitys pyllähtänyt jo kun en ymmärrä mitä se on?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Kaipaa ulkomailla ollessaan aktiivimallia. Ja kukapa ei kaipaisi, tuota mailman historian ehkä omituisinta siirrettyä rangaistusta.

Ylipäätään kaikkein "Monty Pythonia koteihin" Suomessa on tämä aktiivimalli. Ollakseen saamansa työttömyyskorvauksen määrällä mitaten 100% työtön pitää käydä töissä. Olemalla kokoaikaisesti ja -päiväisesti työtön on saamallaan työttömyyskorvauksen määrällä mitaten vain 95,35% työtön.

Aktiivimallista ilmenee että Suomen valtion mielestä on rangaistavaa se että jos jollakulla Oyllä työvoiman tarve on x, mutta ei ole x+1 tai suurempi.

Mutta kun sitä ketä siitä Oyn työvoimantarpeen määrästä x sitten rangaistaan aletaan pohtia niin sitten asia vasta oudoksi menee, siis että jos ja kun se Oyn työvoimantarve on x eikä x+1 tai enempi niin valtiovallan mielestä siitä pitää rankaista jotakuta, Ja tietenkin kun perimmiltään kyse on Oyn sisäisestä päätöksenteosta seuranneesta tai johtuvasta asiasta, siis siitä että miksi se Oyn työvoimantarve on mikä on eli on x, mutta ei ole x+1 tai enempi, niin luulisi että siitä sitten rangaistaan sitä Oytä tai sen toimivaa johtoa tai omistajia, mutta kun ei, silloin annetaan siirretty rangaistus, ja niinpä siitä että se Oyn työvoimantarve on mikä on, eli on x mutta ei ole x+1 tai enempi, rangaistaan niitä jotka kunnes toisin todistetaan voidaan väittää olevan työttömiä vain ja ainoastaan siksi että se Oyn työvoimantarve on mikä on eli on x, mutta ei ole x+1 tai enempi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

249 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Tämä kehitys tulee vielä näyttään että työläisellä ei ole mitään vaikutus kanavaa etujensa ajamiseen. Työnantajat tulee ... Lue lisää...
Kertokkeepa

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.11.

Fingerpori

12.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image