Kommentoi

"..yleistä etua" -? Olisko tuonkin merkitys pyllähtänyt jo kun en ymmärrä mitä se on?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Kaipaa ulkomailla ollessaan aktiivimallia. Ja kukapa ei kaipaisi, tuota mailman historian ehkä omituisinta siirrettyä rangaistusta.

Ylipäätään kaikkein "Monty Pythonia koteihin" Suomessa on tämä aktiivimalli. Ollakseen saamansa työttömyyskorvauksen määrällä mitaten 100% työtön pitää käydä töissä. Olemalla kokoaikaisesti ja -päiväisesti työtön on saamallaan työttömyyskorvauksen määrällä mitaten vain 95,35% työtön.

Aktiivimallista ilmenee että Suomen valtion mielestä on rangaistavaa se että jos jollakulla Oyllä työvoiman tarve on x, mutta ei ole x+1 tai suurempi.

Mutta kun sitä ketä siitä Oyn työvoimantarpeen määrästä x sitten rangaistaan aletaan pohtia niin sitten asia vasta oudoksi menee, siis että jos ja kun se Oyn työvoimantarve on x eikä x+1 tai enempi niin valtiovallan mielestä siitä pitää rankaista jotakuta, Ja tietenkin kun perimmiltään kyse on Oyn sisäisestä päätöksenteosta seuranneesta tai johtuvasta asiasta, siis siitä että miksi se Oyn työvoimantarve on mikä on eli on x, mutta ei ole x+1 tai enempi, niin luulisi että siitä sitten rangaistaan sitä Oytä tai sen toimivaa johtoa tai omistajia, mutta kun ei, silloin annetaan siirretty rangaistus, ja niinpä siitä että se Oyn työvoimantarve on mikä on, eli on x mutta ei ole x+1 tai enempi, rangaistaan niitä jotka kunnes toisin todistetaan voidaan väittää olevan työttömiä vain ja ainoastaan siksi että se Oyn työvoimantarve on mikä on eli on x, mutta ei ole x+1 tai enempi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hallitus osti sotalaivoja 1300 miljoonalla!

142 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Nainen aloittaa työsuhteessa ja kohta on taas raskaana

On hieno juttu, että naisella on turvattu toimeentulo. Perheenlisäys on nykyisessä Suomessa on iloinen u... Lue lisää...
Perus 35

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image