Kommentoi

Tyyppi tuntuu tietävän ettei tiedä mitään. Vilpittömyyden suojaa ei tulevilla käräjillä näin todistetusti tule olemaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mies löysi Katajanokalta ajelehtivan pullon. Hän avasi korkin ja sieltä tuli esiin pullon henki, joka kiitti vapauttamisestaan ja lupasi siitä yhden toivomuksen. "Vain yhden toivomuksen"? No, kun nyt on huonot ajat, selitti henki. Mies toivoi, että hän voisi ajaa Hesasta New Yorkiin moottoritietä pitkin. Henki vähän kiemurteli, että on tämä aika vaikea toivomus. Sitten mies sanoi, että hän on myös aina halunnut ymmärtää naisia. Henki taas vähän aikaa kiemurteli ja sitten kysyi: "Montako kaistaa laitetaan?"

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainakin suomalaisille tv-toimittajille pitäs asettaa jonkulaiset suomen kielen vaatimukset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tunneli Linna saaresta kaikille mantereelle, umpi tunneli PAV-hoitsuun ja avotunneli AVI:n avioneuvosto neuvolan avohoitoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakuntiin, Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraaviin Lapin kuntiin: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image