Kommentoi

Lapsena ja nuorena miehenä talvi pakkasineen, lumineen ja välillä loskineen ei ollut mitään. Huoletonta elämää: hiihdettiin, luisteltiin ja potkuteltiin potkukelkalla. Mietin eräänä päivänä, miksi talvi nykyisin yllättää, lunta on liikaa, pakkaset ovat kovia ja loska masentaa. Vastaus: Kaikki pitää maksaa ja tehdä itse: omakotitalon lämmitys, sähkö, luoda lumet pihalta ja katoilta sekä autot lämmittää pakkasilla. Ennen vanhaan asiat hoiti isä ja äiti, opiskellessa köllöttelin opiskelija-asuntolassa. Vanhuus ei tule yksin, laskut tulevat ajallaan talvellakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nykyisin normaalejakin sääilmiöitä nimitellään milloin lumi-infernoksi ja valkoiseksi kurittajaksi. Sama juttu myös kesäsäillä. Tarkoitus lienee saada hätkähdyttäviä otsikoita iltapäivälehtiin ja klikkiotsikoita nettisivustoille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nykyään on tapana käyttää suprlatiivia vaatimattomastakin asioista klikkauksen toivossa. Eräs oranssi presidentti käyttää tätä tapaa asiassa kuin asiassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä. Ihmiset ovat lukkiutuneet normaaliin arkeensa ja heidän herättämiseensä (keiden ehdoilla?) tarvitaan entistä voimakkaampia otteita. Samalla kun ihmiset oppivat reagoimaan ulkoisiin vaikutteisiin, tarvitaan entistä radikaalimpia keinoja viestien perille saamiseksi, ja tämän ovat oivaltaneet varsinkin somemaailman vaihtoehto-, valhe- ja vihasivustot. Elämme trollien valtakunnassa, ja pienimpiä vaikuttajia siellä ovat kansallisiksi ikoneiksi nostetut meteorologit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Eurojackpot voittaja osti Toyota yariksen

Kerran olen toyotan koeajanut ja jäi myös viimeiseksi. Miksi noin huonoja autoja edes tehdään. Lue lisää...
Jalmari100

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

19.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image